Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2013, 16:42

Lijepo sam rekao da će Napoliju dosta biti i EL.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 mar 2013, 16:47

SiamoNoi je napisao/la:Lijepo sam rekao da će Napoliju dosta biti i EL.
Lijepo bi bilo vidjeti iduce godine Juve,Milan,Inter u ligi prvaka jer Napoli kao i svake godine pri kraju sezone tone li tone.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 mar 2013, 16:48

Amauri het-trikom zakljucio danasnji preokret 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 10 mar 2013, 16:51

Cavani će sanjati Pugionija: prvo mu je penal odbranio, a onda ga poslao po ćevape.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2013, 16:54

sanjingr je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Lijepo sam rekao da će Napoliju dosta biti i EL.
Lijepo bi bilo vidjeti iduce godine Juve,Milan,Inter u ligi prvaka jer Napoli kao i svake godine pri kraju sezone tone li tone.
I taj Napoli koji "tone li tone" je pojam za Inter koji nema nikakvu strategiju, ni na terenu, ni van njega. ;)

Steta. Danas je glupo izgubljen mec, prakticno iz 3 suta 2 gola primljena, od toga 1 iz Padove.

Uobicajeno losa forma u ovom delu sezone je prebacena iz februara u mart i sada je opet sve otvoreno u borbi za mesta koja vode u LS, a golom Giaccherinija zatvoreno u vezi sa borbom za scudetto.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2013, 16:57

jose je napisao/la:Cavani će sanjati Pugionija: prvo mu je penal odbranio, a onda ga poslao po ćevape.

Da je srece, i da Napoli ima relativno kvalitetnu zamenu, on danas ne bi ni igrao. Covek je postao otac i posle dan dva ajde u oranicu Bentegodija. :roll:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 10 mar 2013, 16:57

Pa radije i lazi i Napoli da idu u lp,kakav crni Inter :S , a Napoletani imaju dosta za*ebanih utakmica do kraja,idu u goste Milanu,nama isto,ako ne poprave se mogu se poz sa lp.
embrace the chaos

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 10 mar 2013, 17:04

Bez obzira na snagu Intera, volio bih da Italijanski trio ( kojeg ne posjeduje nijedna druga drzava) Juve,Milan,Inter udju u LP, poradit ce Inter na kvaliteti, uvjeren sam. . .

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 mar 2013, 17:16

Da sezona traje samo 24-25 utakmica , Napoli bi i bio ozbiljna prijetnja u trci za Scudetto . Ovako je to samo bilo prividno . Juve je ove sezone imao najviše konstantnosti i kvaliteta u ekipi i naslov nije bio ni upitan .
Naravno Milan je previše toga upropastio u prvih 8-9 utakmica i kasnije je to bilo teško stići . I nikad i nisu bili u utrci za titulu , koju uostalom niko nije ni najavljivao u Milanu , razlog je ova smjena generacija i tranzicija , tako da je to i normalna stvar .

Inter je pokazao previše nekonstantnosti a i povrede nekih bitnih igrača su samo još više unazadile ekipu , tako da ni oni nisu bili prijetnja . Neću da me neko pogrešno shvati , ali ova sezona je bila predodređena za solo izvedbu Juventusa u "trci" za naslov prvaka . Naravno razlog jednostavan , konstantnost , kompaktnost i kvaliteta .
Dok su se ostali konkurenti borili sa ogromnim promjenama u ekipi . To ne umanjuje uspjeh Juventusa , niti pokušavam osporiti kvalitet lige , jednostavno ova sezona je takva .
Liga je itekako kvalitetna , sljedeće sezone očekujem pravu i istinsku borbu za naslov prvaka .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 mar 2013, 17:19

@MaGiCa

Laik kao ti samo moze reci da Inter radi bez ikakve strategije.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 10 mar 2013, 17:32

Bice neobicno bez Zampe Giganta.....

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 mar 2013, 17:32

sanjingr je napisao/la:@MaGiCa

Pa cilj je valjda da se uradi smjena generacija a ja kako sam cuo prioritet na ljeto je John Carewu :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 10 mar 2013, 17:41

Mozda si cuo da je Bendtner pijan vozio u suprotnoj traci a da Inter trazi Carewa na ljeto jedino si mogao procitati u Tuttosportu ;)

FORZA INTER!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2013, 17:41

10DelPiero je napisao/la:

Pa cilj je valjda da se uradi smjena generacija a ja kako sam cuo prioritet na ljeto je John Carewu :lol:
Ma mi smo laici, a on je strucnjak. Zar ti to nije jasno vec odavno :?: :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 mar 2013, 17:49

francobaresi je napisao/la:Da sezona traje samo 24-25 utakmica , Napoli bi i bio ozbiljna prijetnja u trci za Scudetto . Ovako je to samo bilo prividno . Juve je ove sezone imao najviše konstantnosti i kvaliteta u ekipi i naslov nije bio ni upitan .
Naravno Milan je previše toga upropastio u prvih 8-9 utakmica i kasnije je to bilo teško stići . I nikad i nisu bili u utrci za titulu , koju uostalom niko nije ni najavljivao u Milanu , razlog je ova smjena generacija i tranzicija , tako da je to i normalna stvar .

Inter je pokazao previše nekonstantnosti a i povrede nekih bitnih igrača su samo još više unazadile ekipu , tako da ni oni nisu bili prijetnja . Neću da me neko pogrešno shvati , ali ova sezona je bila predodređena za solo izvedbu Juventusa u "trci" za naslov prvaka . Naravno razlog jednostavan , konstantnost , kompaktnost i kvaliteta .
Dok su se ostali konkurenti borili sa ogromnim promjenama u ekipi . To ne umanjuje uspjeh Juventusa , niti pokušavam osporiti kvalitet lige , jednostavno ova sezona je takva .
Liga je itekako kvalitetna , sljedeće sezone očekujem pravu i istinsku borbu za naslov prvaka .
Magica se ne bi složio.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2013, 18:07

SiamoNoi je napisao/la: Magica se ne bi složio.
Sa cim se ne bih ja to slozio :?:

Sa tim da je ova titula Juventusa veci uspeh od npr. one iz 2002. ili 2003. godine se ne bih slozio. Ali, cenim da to ne bi ucinili ni sami navijaci Juventusa. ;)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 mar 2013, 18:11

MaGiCa je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:

Ma mi smo laici, a on je strucnjak. Zar ti to nije jasno vec odavno :?: :lol:
A normalno vidis i ja sam mali previd napravio Carew je mladi od Rocchia tako da ovo ipak ima smisla :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 10 mar 2013, 18:20

Realno, Napoli je za klasu bolji od intera, a nije ništa lošiji od Milana...
To što sada milanisti žale za prvih 10 kola je čista glupost, igrali su loše, imali loše rezultate, nema se tu za čime žaliti...
Inter je ove sezone, kao i u neka davna vremena, igrao na silu, bodove im je donosila individualna kvaliteta, ponajviše Handanoviča i Guarina, Palacija, Cassana i Milita. Obrana se jedno vrijeme bila skupila, trojac Samuel, Ranocchia i Juan je djelovao skoro kao Juventusov trojac, ali previše je tu polovnjaka u sredini da bi se moglo igrati ikako drugačije osim na kontre.
Napoli je na svakoj poziciji solidno pokriven, šteta što im je trener **** koja zna igrat samo jednu formaciju i samo jednu taktiku... Ali u svakom slučaju daleko je to od borbe za scudetto, najviše zbog trenera, idiota...

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 mar 2013, 18:22

Conte: "Tifo Milan in Champions, meritano i quarti"
Još jednom Conte iskazao podršku Milanu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 10 mar 2013, 19:51

francobaresi je napisao/la:Conte: "Tifo Milan in Champions, meritano i quarti"
Još jednom Conte iskazao podršku Milanu .
Conte je gospodin i na terenu i izvan njega, za razliku od "pojedinih" koji su likovali i slavili nakon 3 remija u grupnoj fazi, kada su nas svi otpisali...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.