evo me,šta trebaOtelo je napisao/la:Dje se je onaj mali sudijin izgubio na forumu?
slabo imam vremena za forum
Moderator/ica: insider
evo me,šta trebaOtelo je napisao/la:Dje se je onaj mali sudijin izgubio na forumu?
Svi smo uz tebeDex je napisao/la:Raja, gospodi treba pomoć, znači imam debatu iz njemačkog, i tema je:poželjan muškarac i zastupam stav: da pri izabiru muškarca treba gledati obrazovanje, karakter i dobru porodicu
Sreca moja pa sam davno zavrsio skoluDex je napisao/la:Da je stavio poželjna žena pa hajd, kaže moram se stavit u poziciju žene![]()
Ovako teško šta da znam
Govorim vise svetskih jezika ( engleski, srpski,hrvatski,bosanski...) ali taj nemacki nisam jos uvek savladao ,ali kad bih ga kojim slucajem znao rado bih ti pomogao , ne znam samo kako bih se stavio u tu poziciju zeneDex je napisao/la:Čim je to gimnazija, nije to normalno
Nešto sam smislio, al valja to na njemački prevest
Jesi video kakvu sam ti podrsku pruzio kad si dobio otkazdubrava je napisao/la:De ste ljudi, došo ja![]()
Dobar si bome, vidio, procitao i ostao bez tekstaTribalian je napisao/la:Jesi video kakvu sam ti podrsku pruzio kad si dobio otkazdubrava je napisao/la:De ste ljudi, došo ja![]()
![]()
Sam sam sebe nadmasio
To cak i preporucuju .dubrava je napisao/la:
Iako, sve vise razmisljam da se vratim svojoj rodnoj grudi i da se bavi poljoprivredom....
Nista oko toga,sve perfektno.Tribalian je napisao/la:To cak i preporucuju .dubrava je napisao/la:
Iako, sve vise razmisljam da se vratim svojoj rodnoj grudi i da se bavi poljoprivredom....
EDIT : @ Cautinho ako treba nesto oko istorije,geografije ,engleskog javi se,za ovo ostalo obrati se drugima.
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 1 gost.