Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ada
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Ada » 14 nov 2009, 09:17

princx je napisao/la:
Ada je napisao/la:Ovo je rec trema :mrgreen: , inace spavam do 11h, al evo jutros oci ko fildzani :shock:
Ova trema gora od one svinjske,..treba hitno proglasit epidemiju :!:
epidemija nego sta,sto je najgore tu nema ljeka.evo moja zena hoce da popizdi kaze cim se probudis docepas se kompjutera.eeeee mene ni moja zena nemoze da svati na kojim sam mukama.jos kad sam joj rekao.zeno ako bosna zavrsi u afriku na godisnji odmor ti ides u bosnu,a ja u afriku hoce da je slag strefi.prece mi je afrika nego zena!!!!!!!!! :D :D :D stvarno fudbal i zene ne idu skupa.
MA J....... ZENE SAMO DA MI TUKNEMO PORTUGALCE I DA NASA HIMNA SE CUJE U AFRICI TEK ONDA MOGAO BIH RECI SADA MOGU DA LAKSE HELEKNEM

HAJMO BOSNO MOJA
Bjezi tremo od mene, a hebote sto je zafrknuta :? ...ha ti ozenjen, nije ti lako ako te ne razumije ;)
Ja kazem djevojci, nema izlazaka ova 4 dana, al srecom , ona mene razumije :mrgreen:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 14 nov 2009, 09:23

Ada je napisao/la:
princx je napisao/la:
Ada je napisao/la:Ovo je rec trema :mrgreen: , inace spavam do 11h, al evo jutros oci ko fildzani :shock:
Ova trema gora od one svinjske,..treba hitno proglasit epidemiju :!:
epidemija nego sta,sto je najgore tu nema ljeka.evo moja zena hoce da popizdi kaze cim se probudis docepas se kompjutera.eeeee mene ni moja zena nemoze da svati na kojim sam mukama.jos kad sam joj rekao.zeno ako bosna zavrsi u afriku na godisnji odmor ti ides u bosnu,a ja u afriku hoce da je slag strefi.prece mi je afrika nego zena!!!!!!!!! :D :D :D stvarno fudbal i zene ne idu skupa.
MA J....... ZENE SAMO DA MI TUKNEMO PORTUGALCE I DA NASA HIMNA SE CUJE U AFRICI TEK ONDA MOGAO BIH RECI SADA MOGU DA LAKSE HELEKNEM

HAJMO BOSNO MOJA
Bjezi tremo od mene, a hebote sto je zafrknuta :? ...ha ti ozenjen, nije ti lako ako te ne razumije ;)
Ja kazem djevojci, nema izlazaka ova 4 dana, al srecom , ona mene razumije :mrgreen:
MA SVE JE LAKO DOK JE JOS DJEVOJKA,SACEKAJ DOK NE PREDJES NA VISI NIVO /ZENA/ :D
:D :D :D :D

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 14 nov 2009, 09:27

onda nema druge, vec pricekat da svjetsko prodje, pa se zenit :)
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 14 nov 2009, 09:29

ŠKOTSKI dnevnik Herlald piše da je veznjak Hajduka i bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Senijad Ibričić svojim igrama potaknuo interes škotskog giganta Celtica.

Herlad navodi da je menadžeru Celtica Tonyju Mowbrayju puno lijepih riječi na račun Ibričića rekao Rudi Vata, bivši igrač škotskog kluba, a aktualni menadžer bosansko-hercegovačkog igrača.

Tako bi Celtic u večerašnjoj (subota) prvoj utakmici dokvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici između Portugala i BiH u Lisabonu trebao imati svog skauta, kao i Premierligaš Blackburn, klub hrvatskog napadača Nikola Kalinića.

Proteklih je dana Ibričić javno progovorio da nema više motiva igrati u Hajduku i HNL-u te da bi rado preselio u neku od kvalitetnijih europskih liga, a pored Celtica i Blackburna, interes za njegovim uslugama navodno je pokazao i bundesligaški klub pod ravnanjem hrvatskog trenera Zvonimira Solde, Köln.

Aktualni ugovor Ibričića za Hajduk veže do ljeta 2012. godine, a transfermarkt.de procjenjuje njegovu vrijednost na 3.6 milijuna eura.

valjda ce im ovoliki skauti biti jos jedan podstrek da grizu,iako ne sumnjam da bi to radili i bez ovolike paznje svjetskih klubova..

dubrave
Kontakt:

Post Postao/la dubrave » 14 nov 2009, 09:31

MA SVE JE LAKO DOK JE JOS DJEVOJKA,SACEKAJ DOK NE PREDJES NA VISI NIVO /ZENA/ :D
:D :D :D :D[/quote]

hahahahahah Bravo majstore za odgovor i ja sam oženjen i neku noć mi sjedimo u kući bila mi rodica i rođak na kahvi i kaže rodica ma joj jest dobar onaj CR iz portugala doću kaže kod vas da gledamo tekmu, a kod mene će žena ma ja možemo zajedno navijat za njeg. E reko stante malo vas dvije kad bi skočile kad bi portugal dao go MAJKE MI mile obadvije letite kroz prozor zajedno sa TV-om. Ev sa ženom ne govorim 3 dana. Čovječ kako sam nervozan pred tekmu.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 nov 2009, 09:36

jos nesto manje od 12 sati..problizava se a napetost je sve veca i veca...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 14 nov 2009, 09:42

Zadnjih 5 dana ne mogu da radim ništa na poslu, samo mislim na TEKMU(E).

HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 14 nov 2009, 09:44

Jao ljudi sta je ovo,subota ne radim a ja se nadigao u pola 9...ne mogu da spavam,,samo da hoce vise poceti
...nisu mogli da te ugase!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 14 nov 2009, 09:45

amarildobule je napisao/la:Zadnjih 5 dana ne mogu da radim ništa na poslu, samo mislim na TEKMU(E).

HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO

samo zadnjih 5 dana?? ma dobar si ti jarane,dobar :D :P

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 nov 2009, 09:51

Ada je napisao/la:onda nema druge, vec pricekat da svjetsko prodje, pa se zenit :)
Hahaha, nisi sam jarane, ima nas jos takvih :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

dubrave
Kontakt:

Post Postao/la dubrave » 14 nov 2009, 10:05

chichak je napisao/la:Jao ljudi sta je ovo,subota ne radim a ja se nadigao u pola 9...ne mogu da spavam,,samo da hoce vise poceti
Blago tebi kralju ja se nadigo u 6 moro na poso. A ev me sad hoću poludit nikad doć 15 sati da bježim kući da se zagrijajem za tekmu. Čovječe pa nikad mi nije bio gori dan mislim što se tiče nervoze.
Kako vi s nervozom?

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 14 nov 2009, 10:06

Afrika ,2010 godina..otvaranje svjetskog prvenstva u fudbalu..nakon uvodne ceremonije,prva utakmica grupe A , Italija-BiH..
mnogo poznatih lica je na stadionu.. izmedu ostalih i Paris Hilton koja sjedi sa svojim tjelohraniteljima i ispred nje jev veliki transparent posvecen K. Ronaldu

SVE BIH DALA DA SI TU
SUNCE, KISE I MNOGO VISE , POTRAZI MEEE
SVE BIH DALA DA SI TU
AL SUMNJA U MENI DA NECES DOCI PLASI ME
SVE BIH DALA DA SI TU....
:D :D

evo kako mi s nervozom :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 nov 2009, 10:25

Lijep dan, odoh na neko brdo da malo ubijem vrijeme :mrgreen: :mrgreen:
Moglo bi se i do Skakavca.
Sport je lijek za tijelo i duh.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 14 nov 2009, 10:29

Savez osnovan: 1914.
Član FIFA- e: od 1923.
Selektor: Carlos Queiroz
Fifa ranking: 10
Najbolji Fifa ranking: 4. (mart 2001.)
Najlošiji Fifa ranking: 43. (avgust 1998.)
Broj profesionalnih igrača: 1.500
Broj igrača ukupno: 23.450
Broj klubova: 4.673
Igrač sa najviše nastupa: Luis Figo (127)
Najbolji strijelac. Pauleta (47)
Najveća pobjeda: Portugal – Lihtenštajn 8-0 (18. novembra 1994.)
Najveći poraz: Portugal – Engleska 0-10 (25. maj 1947.)
Najveći uspjesi: Svjetsko prvenstvo - 4 nastupa ( 3. mjesto 1966.), Evropsko prvenstvo – 4 nastupa (2. mjesto 2004.)
Glavni grad: Lisabon
Površina: 92.345 km2
Broj stanovnika: 10.848.692

ZAMISLITE OVO

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 nov 2009, 10:29

storm_raider je napisao/la:Lijep dan, odoh na neko brdo da malo ubijem vrijeme :mrgreen: :mrgreen:
Idi kod Hašima na begovu

MIKIII_ZE
Kontakt:

Post Postao/la MIKIII_ZE » 14 nov 2009, 10:30

ljudi ovo je nevjerovatno pa nisam sinoc spavao ukupno 3 sata, sve slusam radio nebil sta javilo bojim se da se ne onesvjestim od umora do pocetka tekme nevidjena groznica
H A J M O B O S N O V O L I M T E S V I M S R C E M

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 nov 2009, 10:32

ibrakadabra je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Lijep dan, odoh na neko brdo da malo ubijem vrijeme :mrgreen: :mrgreen:
Idi kod Hašima na begovu

Ma jok, bolje u Riblji :D
Sport je lijek za tijelo i duh.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 14 nov 2009, 10:42

Trema me probudi ne može se više ni spavat. Eto dođe i ovaj dugo očekivani dan! Definitivno najjača trema i uzbuđenje od kako repka postoji. Sjećam se bilo je slično kada smo igrali protiv Danske i Srbije ali ovo je prešlo sve granice. Uh :)

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 14 nov 2009, 10:43

MIKIII_ZE je napisao/la:ljudi ovo je nevjerovatno pa nisam sinoc spavao ukupno 3 sata, sve slusam radio nebil sta javilo bojim se da se ne onesvjestim od umora do pocetka tekme nevidjena groznica
H A J M O B O S N O V O L I M T E S V I M S R C E M
...ti si barem spavo koceimalo :)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 nov 2009, 10:46

SRETNO LJILJANI !!!!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.