Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Istina. Kaka očigledno još uvijek ima dosta visoko mišljenje o sebi čim ne pristade na manju plaću u Milanu, a budimo realni ko će mu davati tolike novce.
naprijed rejal
Kaka nam donosi ogromne novce prodajom dresova u Kini tako da ne vjerujem da ćemo ga pustiti ispod 15-ak miliona.Problem s njegovim ostankom je jedino ako zbog toga Ronaldo ne može dobiti novi ugovor a meni ne smeta u ekipi.Minute koje dobije odradi solidno.Više bih zbog njega volio da ode negdje i pokaže klasu te dobije mjesto u reprezentaciji na SP.
Odlazak i Higuaina i Benza ne dolazi u obzir.Otići će možda jedan,bolje bi bilo za klub da to bude Šumaher,al on je Perin ljubimac tako da postoje šanse i da ostane.Ja se samo nadam ako budemo dovodili napadača da taj bude Falcao ili Cavani.
Najveći problem Higuaina i Benza je što nikada nisu znali ko je prvi a ko drugi napadač.Puno bi bolje bilo da se Murina odlučio za jednog od njih i davao mu konstantno šansu.Oni su najbolje tekme imali kada je drugi povrijeđen ili kada iz nekog razloga dobiju barem mjesec dana stalnog igranja u prvih 11.S ovakvim rotacijama ni Ronaldo ne bi održao stalnu formu i samopouzdanje što je najvažnije za jednog napadača.
Nadam se da je Murina shvatio da nama treba jedan napadač u formi za završetak sezone i da će taj dobiti šansu da uđe u formu nebitnim utakmicama u primeri.
Dolazak Balea uništava sve šanse da talenti poput Jesea i Morate ikada dobiju pravu priliku u Real Madridu.
Odlazak i Higuaina i Benza ne dolazi u obzir.Otići će možda jedan,bolje bi bilo za klub da to bude Šumaher,al on je Perin ljubimac tako da postoje šanse i da ostane.Ja se samo nadam ako budemo dovodili napadača da taj bude Falcao ili Cavani.
Najveći problem Higuaina i Benza je što nikada nisu znali ko je prvi a ko drugi napadač.Puno bi bolje bilo da se Murina odlučio za jednog od njih i davao mu konstantno šansu.Oni su najbolje tekme imali kada je drugi povrijeđen ili kada iz nekog razloga dobiju barem mjesec dana stalnog igranja u prvih 11.S ovakvim rotacijama ni Ronaldo ne bi održao stalnu formu i samopouzdanje što je najvažnije za jednog napadača.
Nadam se da je Murina shvatio da nama treba jedan napadač u formi za završetak sezone i da će taj dobiti šansu da uđe u formu nebitnim utakmicama u primeri.
Dolazak Balea uništava sve šanse da talenti poput Jesea i Morate ikada dobiju pravu priliku u Real Madridu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
gonzalo, kaka, albiol, carvalho i mozda jos igrac/dva mogu slobodno da idu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Teško je očekivat' da klub kao što je Real u jednom transfer roku pusti ovol'ki broj igrača.LenBias je napisao/la:gonzalo, kaka, albiol, carvalho i mozda jos igrac/dva mogu slobodno da idu
svjestan sam toga ali to su moje zelje, nadam se 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Realno je da odu Pipita, Carvalho i možda Kaka'...sve ostalo bi bilo u domenu iznenađenja...
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
First XI vs Celta : Diego López, Pepe, Khedira, Ronaldo, Benzema, Özil, Marcelo, Essien, Albiol, Modric i Callejón
Sreća pa je NBA na SK-u i Star Wars na HRT-u pa neću morat gledat Callejona
Ne shvatam što igra Šumaher,valjda bi trebao dovesti našeg najboljeg napadača u formu za završetak LP.
Ne shvatam što igra Šumaher,valjda bi trebao dovesti našeg najboljeg napadača u formu za završetak LP.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kaka bi se mogo prodat za 20 mil. nekome,a ovo sam gleda prema transfermarku za Higuaina (iako se 35 mil. za njega i meni cini previseRealMoudrid je napisao/la:Kad je to Real u jednom transfer periodu uspio prodati igrača u vrijednosti od 85 miliona eura? Pa mi za Kaku i Higuaina ne možemo dobiti 30 miliona zajedno.andro234 je napisao/la:Po meni bi najbolji posao preko ljeta bio:
Dovesti:Bale i Falcao - oko 120 mil. ce to bit sve skupa
Prodat:Benzema,Higuain,Kaka i jos Carvalhu istice ugovor - oko 85 mil.
Ko će ti igrati bez Benza i Higuaina?
a ovo za prodat oba napadaca je samo u slucaju ako se dovede Falcao,pa onda nek Morata grije klupu a moze i onaj Jese Rodriguez iz Casatille uletit ako zatreba
Nije ti ovo druže menadžer.andro234 je napisao/la:Kaka bi se mogo prodat za 20 mil. nekome,a ovo sam gleda prema transfermarku za Higuaina (iako se 35 mil. za njega i meni cini previseRealMoudrid je napisao/la:Kad je to Real u jednom transfer periodu uspio prodati igrača u vrijednosti od 85 miliona eura? Pa mi za Kaku i Higuaina ne možemo dobiti 30 miliona zajedno.andro234 je napisao/la:Po meni bi najbolji posao preko ljeta bio:
Dovesti:Bale i Falcao - oko 120 mil. ce to bit sve skupa
Prodat:Benzema,Higuain,Kaka i jos Carvalhu istice ugovor - oko 85 mil.
Ko će ti igrati bez Benza i Higuaina?)
a ovo za prodat oba napadaca je samo u slucaju ako se dovede Falcao,pa onda nek Morata grije klupu a moze i onaj Jese Rodriguez iz Casatille uletit ako zatreba
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pa zar je moguće da su ovako defektni i da ne znaju izbjeći jednom offside zamku, pa stvarno su panjevi.
K'o kakvi amateri.
K'o kakvi amateri.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
celta blago rečeno dominira , znam da je liga gotova al' ne treba uci ovako opusteno u utakmicu i dopustiti na nam celta uzima bodove , mislim da u 20 minuta nismo uputili sut na gol, offsidea bezbroj , jedino u tom segmentu vodimo
- RealMoudrid
- Kontakt:
Jao Ronalda. U 100 ovakvih situacija doda loptu samo jednom, a kad je doda, onda je ne zna dodati. Čudan je skroz. Kakve asistencije daje i onda dođe jednostavna i usere. A trebao je šutirati.
EDIT: Evo Benzeme. Još dvije ovakve kad promaši onda će doći gol
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Još jedna i gol.RealMoudrid je napisao/la:Evo Benzeme. Još dvije ovakve kad promaši onda će doći gol
Real Madrid
Real Madrid
- RealMoudrid
- Kontakt:
Evo i druge. Još jedna i onda će on zatresti mrežu.RealMoudrid je napisao/la:Jao Ronalda. U 100 ovakvih situacija doda loptu samo jednom, a kad je doda, onda je ne zna dodati. Čudan je skroz. Kakve asistencije daje i onda dođe jednostavna i usere. A trebao je šutirati.
Toxicity je napisao/la:Još jedna i gol.RealMoudrid je napisao/la:Evo Benzeme. Još dvije ovakve kad promaši onda će doći gol
2012/2013
- RealMoudrid
- Kontakt:
Bože šta smo šansi prokockali. Ovako smo izgubili prvenstvo - na promašajima čistih situacija i sudijskim greškama. Katastrofa.
2012/2013
- RealMoudrid
- Kontakt:
A šta lik sve brani strašno. Pa trebali smo imati najmanje 3:0 dosad...
EDIT: Prečka Ronaldo. 4:0 kojih nema
EDIT: Prečka Ronaldo. 4:0 kojih nema
2012/2013
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Greda Ronija
Što je najgore, odlično igramo, nismo odavno ovoliko šansi nekome napravili ali neće pa neće u gol.
Napadač je neminovnost u ljetnom prijelaznom roku.
Napadač je neminovnost u ljetnom prijelaznom roku.
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.