Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

RA.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RA. » 10 mar 2013, 19:03

Svaka čast nek smo ih napokon uzeli :D

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 10 mar 2013, 19:04

Carragher23 je napisao/la:kada Downing zabija Liverpool ne gubi :D i Coutinho kakav je samo to majstor za 8 miliona kradja veliko hvala upravi Intera sto su pustili ovog dragulja da preseli na Anfield
Samo još da nabaci par kila i da od jutra do mraka bude u bilderani :D

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 10 mar 2013, 19:04

Selami od Wengera :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 10 mar 2013, 19:05

fera je napisao/la:napokon jedna prava utakmica koja je bila teska i puna preokreta a da smo mi zavrsili sa 3 boda na kraju. velika pobjeda, opet suarez kljucni igrac.
zakacise se igraci poslije utakmice.
izgleda da sam prizvao golove downinga u zadnje vrijeme :D
Jeli nesto strasno bilo jer mi je pukao link kad je sudija svirao kraj ?

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 10 mar 2013, 19:09

Lokomotiva se zahuktala :D
Jedna stvar mi je zapala za oci,a to je nasa igra kod prekida,nase postavljanje.Velika se panika stvori kad su prekidi u pitanju,sto naravno zna rezultirati losim reakcijama i poklanjanjem golova.Al sve u svemu,zadovoljan sam.Nije mala stvar pobijedit ekipu koja je mozda do ovog trenutka bila u najboljoj formi...Glena necu kritikovat,pomislice ko da imam sta protiv njega,al ove sezone je taraba..
Sad ovaj niz treba nastaviti sto je moguce duze,i svakako mozemo izboriti mjesta koja vode u Eu takmicenja.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 mar 2013, 19:11

LFC1892 je napisao/la:
fera je napisao/la:napokon jedna prava utakmica koja je bila teska i puna preokreta a da smo mi zavrsili sa 3 boda na kraju. velika pobjeda, opet suarez kljucni igrac.
zakacise se igraci poslije utakmice.
izgleda da sam prizvao golove downinga u zadnje vrijeme :D
Jeli nesto strasno bilo jer mi je pukao link kad je sudija svirao kraj ?
ma nista koliko sam ja vidio samo malo guranja.

sto se ove pobjede tice vrlo je bitno da je i tottenham igrao dosta dobro nisu bili van forme ili sa nekim slabim sastavom. dobro bi bilo da je zadrzati ovo sesto mjesto do kraja.
You are someone else I am still right here

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 mar 2013, 19:13

Osim što će Tottenham žaliti što je ispustio prednost, žalit će i zbog načina na koji se to dogodilo. Walker je s centra pokušao vratiti Llorisu loptu, da bi francuski reprezentativac istrčao s gola, ali Downing je stigao prvi do lopte i umjesto u prazni dio gola opalio ravno u Vertonghena. Srećom po Liverpool, prošlo je stoperu kroz noge.
:lol:
konacno, nakon 5 susreta pobijedili smo tottenham, prekinuli njihovu seiju od 12 neporazenih utakmica(U LIGI)
sturridge mi je bio nekako tanak u napadu, i glen je pravio greske u odbrani, ali zato enrique, coutinho, suarez i naravno GERRARD daleko najbolji na terenu
cak smo uvezali 3 pobjede 8-)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 mar 2013, 19:15

Drugi napad lige

slika
8-) 8-) 8-)

Rodgersov Liverpool izgleda odlicno.Potencijala.Mocno.Pogotovo protiv manjih momcadi gdje ubijamo u pojam protivnika.Uzimanje lopte i onda resetanje.
Sam nacin na koji se igraci postavljaju u napadu zadaje protivniku probleme.Uz to kad se doda nezaustavljivi Suarez kojeg 3 trebaju cuvat dolazi do nemoguci problema.Jer odlaskom 3. na Suareza Sturidge ostaje sam.Daniel se zna odlicno ubacit kao i Gerrard.Coutinho na momente djeluje nezaustavljivo,i ako mu treba jos snage i mase.
Rijesiti odbranu i golmana i bit ce bolje 2x.
Enrique i Aggera ostavit.Johnsona tutnuti nekome uz 10-15mil , a Skrtela ce vec kupit neki Rusi za masnu lovu.
Klupa ce biti Wisdom i Kelly te Robinson.
Na beka stavit nekog Nizozemca a u stopere se ne kontam.

Sve u svemu ekipa ima dobru buducnost.

In Rodgers I trust
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 mar 2013, 19:17

Veoma sam sretan i ponosan na ekipu i Rodgersa što me poslušao i ubacio veznjaka :mrgreen: Allen je uradio OGROMAN posao jer je iz korijena sasjecao sve eventualno opasne napade Tottenhama.
Walker je nadmašio Johnsona svojim greškama, i hvala mu na tome.

Sad se treba okrenuti na papiru lakšim utakmicama (Soton, Villa, WH i Reading). Tu ne bi smjeli prosipati bodove, al' vjerovatno negdje hoćemo i to će biti ceh koji ćemo platiti za ovu pobjedu nad Spursima :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 mar 2013, 19:17

slika

Sturidge danas i prije povrede se ne mogu porediti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 mar 2013, 19:18

Vidim niko da pohvali Allena ? Ja mislim da je on uradio neku prevagu,unio svjezinu i borio se za svaku loptu na svakom kraju terena ga je bilo. Svaka čast Brendane na izmjeni, jer niko nije mislio da će Allen donijeti dobro na sredini terena,al izgleda da ga je nafurao Rodgers pred ulazak pravo. Sturridge je izgleda malo ispao poslije povrede,al prva je utakmica nakon 3 pauze. Vratit će se valjda. Malo me iritira njegova sebičnost,al biće to dobro,nadam se.

Ono što mi je trn u oku je Glen,koji je u ofanzivi kakav takav dobar,al u postavljanju u odbrani je katastrofa. Ja bih doveo kvalitetnog beka,a njega prestrojio u krilo,nešto slično što su u Tottenhamu uradili sa Baleom.Dovesti dobrog štopera da čini dvojac sa Aggerom,a na klupi ostaviti Ćelu i Wisdoma (možda Carragher poništi svoju odluku) Isto tako doveo bih zadnjeg veznog poput Musse Dembelea,koji je dovoljno bezobrazan,jak i dobar tehnicar da bude kompetentan za tu poziciju. Žao mi je što ovo moram reći,ali Lucasu je vrijeme da ide.
Toliko od mene :D
Ja te volim, volim Željo..

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 10 mar 2013, 19:19

Uh ne pamtim kad sam se ovako "napatio" gledajuci tekmu LFC-a, dugo "teza" nije bila .

Nama je svaka utakmica do kraja "finale" i nakon ove msm da su igraci dobili dodatnu psiholosku snagu, jer je ovo mozda i prvi put ove sezone da se protivnik nije nadigr'o a bodovi su uzeli . Pa 10 puta smo bolje igrali na WHLane-u pa smo ostali "kratki"..

Nista LP i dalje predaleko, idemo korak po korak - next up benitez at home (ako bude jos trener) :)

Edit : Bio sam ubjedjen da smo s cska sljedecu, kad ono soton..nista ide petarda :mrgreen:

ArnelBa
Kontakt:

Post Postao/la ArnelBa » 10 mar 2013, 19:21

Svaka čast, počinju da liče na neku normalnu ekipu. Kad kažem "normalnu" mislim na onaj Liverpool na kakav smo navikli da gledamo nekad ranije, prije par godina i prije, recimo.

Samo nek' tako nastave, drago mi je Bgm zbog njih, a i svih simpatizera ovog kluba kod nas. :)
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.

♥ FC BAYERN ♥

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 10 mar 2013, 19:23

Ja sam rekao da Liverpool moze dobit ove bitne utakmice i polahko idemo ka Evropi
btw. jeste primjetili i Allen i Hendo kad su ulazili imali su problema sa "donjim glavama" oba2 bili up' xD sta ima na toj klupi?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 mar 2013, 19:28

slika
slikaslika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 mar 2013, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 10 mar 2013, 19:28

Ma Lukas me danas prilicno iznervirao jedno pet puta je skoro sigurna dodavanja upropastio.Prije one vece povrede je bio stvarno lav sada je dosta ofalio u defanzivi iako radi dobar posao po nas,jednostavno nije tip dm-a da moze i iznjet loptu jednostavno njegovo staje kod linije za pola terena.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 mar 2013, 20:19

Ekstra pobjeda 8-)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 mar 2013, 20:27

MikiHJ je napisao/la:Pomirite se da ste loši i gotovo.
Morao sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 mar 2013, 20:29

@desimal ovaj je bolji :lol: :lol: :lol: :lol:
MikiHJ je napisao/la:izgubit ćete jer su Liverpool i nogomet 2 različita pojma
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 mar 2013, 20:33

Odlična pobjeda, padoše i Swansea i Tottenham, oba ispred nas na tabeli. Do kraja imamo jako lagan raspored, nema specijalno teških protivnika ili gostovanja, i sigurno možemo napasti petu poziciju, ako stvari nastave ići ovako dobro po nas.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.