Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
Da su Green i Terry bar nesto pogodili ovo bi bila egal utakmica, ali nista ni jedan ni drugi.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
dobijte ove, pomozite heatu da ima prednost domaceg terena u finalu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Eh sad Garnett mora pocet pogadjat, dosta se nafulao za veceras i Pierce ce sigurno ubaciti 8-9 poena i jos neko s klupe da se prikljuci i sve to uz standardno dobru odbranu ce biti dovoljno da iznenadimo OKC 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Garnett 10 suteva za redom promasio ccc
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa, riješeno je ovo, Jackson donese odlučujuću prednost Thunderu
KG-a danas ne ide, klupa nešto slabije izdanje, tako da tu možemo tražiti razloge poraza

KG-a danas ne ide, klupa nešto slabije izdanje, tako da tu možemo tražiti razloge poraza
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
Tuga, održiš egal do zadnje čet. i Reggie Jackson i Collison ti prelome utakmicu...
YNWA
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sta je Terry-jem , kao da nije ni T od onoga iz Dallasa 
nije loš jet, samo previše igra toplo-hladno. od njega boston definitivno treba konstantu, da navijači mogu očekivat da će uć i svaku zabit barem 10-15 poena.
- Paraglajder
- Kontakt:
Loš je. Funkcija šestog igrača nije da ošuta 2/11 i sl. već upravo to što si spomenuo, konstantnih 10-15 poena što on ne radi ove sezone.azTer je napisao/la:nije loš jet, samo previše igra toplo-hladno. od njega boston definitivno treba konstantu, da navijači mogu očekivat da će uć i svaku zabit barem 10-15 poena.
Sjetih se koliko smo se radovali njegovom dolasku a mogli smo čvaknuti Mayoa...
YNWA
po meni bi bio loš da mu je u svakoj utakmici šut 2/11 ili slično. samim tim što nekad ubaci 7, a nekad 20 poena, to znači da je problem u konstantnosti, a ne u tome da je loš u pravom smislu te riječi.
vidi se da se još uvijek traži, ono, čovjek promaši 3-4 otvorena šuta, u dallasu je te šuteve pogađao zatvorenih očiju. mislim, ne može neko preko noći zaboravit šutirat na koš, trebalo bi to vremenom doći na svoje.
a iskreno, da imam priliku iznova birat, ja bih između jeta i majoneze opet izabrao ovog prvog.
vidi se da se još uvijek traži, ono, čovjek promaši 3-4 otvorena šuta, u dallasu je te šuteve pogađao zatvorenih očiju. mislim, ne može neko preko noći zaboravit šutirat na koš, trebalo bi to vremenom doći na svoje.
a iskreno, da imam priliku iznova birat, ja bih između jeta i majoneze opet izabrao ovog prvog.
bez pierca smo rupa ziva
I meni se ciniAmar14 je napisao/la:bez pierca smo rupa ziva
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ne leze nam Catsi nikako. 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Paraglajder
- Kontakt:
Demonstracija sile večeras. Pribojavao sam se Toronta nakon brukanja protiv Catsa, ali dobro je. 
YNWA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nekad i sad

KG:

KG:
"Paul and I have history and it's only right that we come in here and we make history together," Garnett said. "Thirteen, 14 [years old], tearing up his mom's living room, breaking vases, almost getting our [butts] whooped. Paul, first time I ever experienced Crenshaw on a Sunday -- for you all that don't know Crenshaw on a Sunday, Crenshaw on a Sunday is a big deal -- taking me out, being 15, 16 years old. Then finally being able to follow our dreams -- McDonald's [All-American game], having some duration together, trying to go to the same school, obviously going different paths, and then finally meeting up here in Boston, winning the championship, doing the things we've been doing since we've been here.
"Twenty-thousand points, now we're surpassing people we grew up mimicking and obviously idolizing. It's special. It's special to do it with a personal friend. Not just a teammate, but a real friend -- someone that knows you, knows your family, knows where you come from and vice versa, knows the things that motivates you and pushes you. I always tell people I have the greatest seat in the house watching one of the best players in NBA history put the ball in the basket every night. It's special to be able to do it with him."

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lee u seriji
Ajmo sada prelomite to i onda u 4/4 možemo gledati Šavlika
Ajmo sada prelomite to i onda u 4/4 možemo gledati Šavlika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555, TripleThreat i 4 gosta.