Drugim rijecima, vozdra bullsi!amerosm je napisao/la:Odlicno trenutno imamo +18 i napravili smo seriju 12-0, ali sa nama se nikad ne zna...
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Imali smo mi i +17 protiv Rocketsa, pa smo na kraju izgubili utakmicu, a takodjer protiv Sunsa +13 pa smo opet izgubili utakmicu...Tako da ova moja tvrdnja ima smisla.BernardBarnjak je napisao/la:Drugim rijecima, vozdra bullsi!amerosm je napisao/la:Odlicno trenutno imamo +18 i napravili smo seriju 12-0, ali sa nama se nikad ne zna...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bulsi igraju jako lose 11 poena mozda jednoj i od najgorih obrana lige slabo. Lakersi ovo dobijaju
Nadam se da ce nas iznenaditi i privesti ovo kraju...ako i Bullsi vrate 18 razlike onda mi ni pobjeda ne znaci mnogo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Metta in the zone
, uzeo lik vise suteva od Bryanta
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Metta in the zone, uzeo lik vise suteva od Bryanta
.
Kamena sa ramena!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
sundancekid
- Kontakt:
Ma dobro, onako realno kad se pogleda, skoro svi sutevi su bili ok. Nisu bili forsirani, otvoren je bio potpuno,...pa sad sto ne ide, sta se moze. Ali da je malo pretjero, jestBernardBarnjak je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Metta in the zone, uzeo lik vise suteva od Bryanta
.
Kamena sa ramena!
+12 nakon trece cetvrtine i ovdje jos nista nije gotovo. Bullsi su cudni ekipa, samo kada se sjetim proslogodisnjeg povratka nakon sto su posljednjih pet minuta utakmice zaostajali 11 poena.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čujem Nash igra ko da mu je 35.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sve bolje i bolje izgleda, sto ohrabrujeDonnie Darko je napisao/la:Čujem Nash igra ko da mu je 35.
Gasola nema odavno ali s obzirom da imamo omjer od ponizavajuci 17-25
-
sundancekid
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Čujem Nash igra ko da mu je 35.
on topic:
Evo Los Bullsa opet...jednostavno ne bi bilo to to da rahat gledamo kraj tekme...
Bullsi prave ofanzivne skokove i pogadjaju dok mi samo stojimo i posmatramo i vratise se na -8.
- adriano_leite
- Kontakt:
Je li i to na dusu Mikea?amerosm je napisao/la:Bullsi prave ofanzivne skokove i pogadjaju dok mi samo stojimo i posmatramo i vratise se na -8.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Lakersi da imaju drugog trenera bi se prosetali do titule. Garantujem. Za sve je Mike kriv!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BeyKopites
- Kontakt:
Na kraju se ipak utakmica mirno privela kraju. Zaslužena pobjeda i 8. mjesto koje vodi u PO
Ključna je bila 3/4
Ključna je bila 3/4
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Like za drugo poluvrijeme...Nash prelomio sa odlicnom 3/4...Bryant i Howard zavrsili posao.
Howard odlican...izgleda sve bolje.
Inace,ovaj visoki pick and roll Kobe-ja i Dwighta funkcionise odlicno a uglavnom ga koriste samo u 4/4.
Evo nas na osmom mjestu....mnogo ranije nego se predvidjalo
Howard odlican...izgleda sve bolje.
Inace,ovaj visoki pick and roll Kobe-ja i Dwighta funkcionise odlicno a uglavnom ga koriste samo u 4/4.
Evo nas na osmom mjestu....mnogo ranije nego se predvidjalo
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Losa tekma , ali bas losa
, neznam da je je gostovala gora ekipa, ispade da smo mi igrali extra odbranu
ljudi imali sut 37 %
ali ono sto nevalja uhvatili nam 18 off skokova, nas sut za 3p katastrofa
ono sto valja je da se Howard i Nash bude , citanje odbrane bullsa je extra , sve je JVG objasnio , prvo su Nash i Kobe igrali pic and roll previse paznje na Bryantom , Nash imao otvoren put ili sut , kada su to bullsi zatvorili , onda Artest izlazio Bryantu na visoko screen , Boozer spor i onda Bryant ili polaze ili ako Noah izadje previse doda Howardu na zakucavanje ili polaganje
Citanje odbrane bullsa (koja bez obzira na sve je odlicna) Bryanta i Nasha je doktorska disertacija
ljudi imali sut 37 %
ali ono sto nevalja uhvatili nam 18 off skokova, nas sut za 3p katastrofa
ono sto valja je da se Howard i Nash bude , citanje odbrane bullsa je extra , sve je JVG objasnio , prvo su Nash i Kobe igrali pic and roll previse paznje na Bryantom , Nash imao otvoren put ili sut , kada su to bullsi zatvorili , onda Artest izlazio Bryantu na visoko screen , Boozer spor i onda Bryant ili polaze ili ako Noah izadje previse doda Howardu na zakucavanje ili polaganje
Citanje odbrane bullsa (koja bez obzira na sve je odlicna) Bryanta i Nasha je doktorska disertacija
-
sundancekid
- Kontakt:
Hahah, pa imali su drugog trenera, pa je bilo isto 
Uvijek i opet po trenerima...jednostavno nikad ljudi nece prihvatit da je bolja igra rezultat procesa, vremena, rada, a ne toga da trener ko u sahu postavi igrace ko pijune, i vuce prave poteze...treba tu vise, jednostavno ekipa mora neko vrijeme igrat skupa da "nalegne" sve kako treba. Pogotovo u ovakvim ekipama, gdje ima vise zvijezda...
Na kraju pobjeda, to je dobro, iako nije bas impresivno bilo, s obzirom na to koliko su Bullsi losi. Pozitivna stvar je Dwight, koji je po meni odigro odlicno, aktivan bio, blokovi odlicni, u odbrani ko i uvijek pomago svima,...imo je cak 21 skok...svaka cast..
Clark mi se malo ohladio zadnjih utakmica, ajde skupio je nekih desetak poena, al vise onako nekih usputnih otpadaka, nego da je sam kreiro nesto il pogadjo suteve. MWP kad se sve skupi, zbog defanzive na Boozeru ispade da je odigro odlicnu utakmicu, ali 40 minuta uz onako los sut, mozda je ipak malo previse...
Idemoo daljeee...
Uvijek i opet po trenerima...jednostavno nikad ljudi nece prihvatit da je bolja igra rezultat procesa, vremena, rada, a ne toga da trener ko u sahu postavi igrace ko pijune, i vuce prave poteze...treba tu vise, jednostavno ekipa mora neko vrijeme igrat skupa da "nalegne" sve kako treba. Pogotovo u ovakvim ekipama, gdje ima vise zvijezda...
Na kraju pobjeda, to je dobro, iako nije bas impresivno bilo, s obzirom na to koliko su Bullsi losi. Pozitivna stvar je Dwight, koji je po meni odigro odlicno, aktivan bio, blokovi odlicni, u odbrani ko i uvijek pomago svima,...imo je cak 21 skok...svaka cast..
Clark mi se malo ohladio zadnjih utakmica, ajde skupio je nekih desetak poena, al vise onako nekih usputnih otpadaka, nego da je sam kreiro nesto il pogadjo suteve. MWP kad se sve skupi, zbog defanzive na Boozeru ispade da je odigro odlicnu utakmicu, ali 40 minuta uz onako los sut, mozda je ipak malo previse...
Idemoo daljeee...
Na kraju +9 uz odlicnu timsku igru - 6 igraca je imalo dvocifren broj poena. Iskoristili smo poklone od sinoc i konacno smo dosli do pozicije koja vodi u PO - iako je tuzno ovo napisati kada su Lakersi u pitanju.
Gledajuci plasman ekipa u idealnim kombinacijama mogli bi stici do 6-te pozicije, ali mislim da je to skoro pa nemoguce. Sljedeca utakmica nam donosi povratak Howarda u Orlando gdje pobjeda ne bi smijela doci u pitanje.
@ adriano
naravno da ima stvari za koje D`Antoni nije kriv, ali u 75% slucajeva isti je krivac.
Gledajuci plasman ekipa u idealnim kombinacijama mogli bi stici do 6-te pozicije, ali mislim da je to skoro pa nemoguce. Sljedeca utakmica nam donosi povratak Howarda u Orlando gdje pobjeda ne bi smijela doci u pitanje.
@ adriano
naravno da ima stvari za koje D`Antoni nije kriv, ali u 75% slucajeva isti je krivac.
Ovdje se prica kako je gostovala najlosija napadacka ekipa lige(jesmo medju gorim, ali ne i najgori), pa gdje necemo biti kad igramo sa 6 igraca, plus svi deru redovno vec po 40 minuta. Jos dodaj da napad organizuje Nate fucking Robinson. Svaka cast na pobjedi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 3 gosta.