SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Trazi se igrac za FK Garaze! Uslov je samo da ste prijavljeni na forum duze od 3 mjeseca.
9 kolo - GOOL kola -__Liedson__ © (Mislish United ) - Norwich-Southampton 0:0
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
5 kola bez pobijede 5 kola

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
danas tabele ranije nego inace,svaka cast momci ! 
Zastrasujuca forma Grizzliesa.
Zeleni se, zeleni.
Zeleni se, zeleni.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Cestitke nasem kapitenu osim sto je bio najljepsi gol bio je i najvazniji jer smo sa njim dosli do boda i titule prvaka prvog dijela sezone.U nastavku ocekujem budjenje nase mlade nade Cautinha i naravno da osvojimo trofej.123456 je napisao/la:9 kolo - GOOL kola -__Liedson__ © (Mislish United ) - Norwich-Southampton 0:0
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Trazi se igrac za FK Garaze! Uslov je samo da ste prijavljeni na forum duze od 3 mjeseca.
moze li neko pronaci nekog igraca za FK Garaze?
niko se ne prijavljuje vec duze vrijeme a Garaze igraju sa igracem manje vec 6 kola
FK Garaze
Panda
,
,
,
,
,
,
moze li neko pronaci nekog igraca za FK Garaze?
niko se ne prijavljuje vec duze vrijeme a Garaze igraju sa igracem manje vec 6 kola
FK Garaze
Panda
- Evolution87
- Kontakt:
Zainteresovan sam da pisem za ss.ba novine, ali bi pisao samo za trecu ligu. Da se okusam u ovome
Naravno, ako savez nema nista protiv 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
SuperEvolution87 je napisao/la:Zainteresovan sam da pisem za ss.ba novine, ali bi pisao samo za trecu ligu. Da se okusam u ovomeNaravno, ako savez nema nista protiv
anonimni je napisao/la:Rz88 je Neutral bio, pa je promijenio nick, al' je profil ostao isti, koliko se ja sjećam...
Da, to je sasvim tačno. Imali su mnogi access na ovaj account, no stanje se opet promjenilo
Dok sam aktivan bio bili smo još u prvoj ligi, bio sam top 3 strijelci (pogađanje), no eto vremena se mijenjaju. Nije lijepo da ekipa koju sam ja osnovao (spamm) ne igra onako kako se očekivalo od njih. Očigledno da su očekivanja prevelika bila.
@Kapiten spamma
Gdje je nestala hemija unutar kluba, infrastruktura je uvijek bila na visokom nivou, navijače smo imale, no nema tog jedinstva i harmonije u ekipi
Pa da si bas ono bio rasni strijelacNeutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Rz88 je Neutral bio, pa je promijenio nick, al' je profil ostao isti, koliko se ja sjećam...
Da, to je sasvim tačno. Imali su mnogi access na ovaj account, no stanje se opet promjenilo![]()
Dok sam aktivan bio bili smo još u prvoj ligi, bio sam top 3 strijelci (pogađanje), no eto vremena se mijenjaju. Nije lijepo da ekipa koju sam ja osnovao (spamm) ne igra onako kako se očekivalo od njih. Očigledno da su očekivanja prevelika bila.
@Kapiten spamma
Gdje je nestala hemija unutar kluba, infrastruktura je uvijek bila na visokom nivou, navijače smo imale, no nema tog jedinstva i harmonije u ekipi
Neutral(Spamm)=16+0+0+0=16
RZ 88 ©(Spamm)=2+0+0+0=2
Il si igrao pod nekim trecim imenom
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Eh evo najboljeg forumasa svih vremena. Nije te dugo bilo majstore.Neutral je napisao/la:anonimni je napisao/la:Rz88 je Neutral bio, pa je promijenio nick, al' je profil ostao isti, koliko se ja sjećam...
Da, to je sasvim tačno. Imali su mnogi access na ovaj account, no stanje se opet promjenilo![]()
@Kapiten spamma
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Bio sam ubitačan strijelac. Mislim jedne godine i najbolji ili top 3 zaboravio sam
Pod oba nicka sam igrao, a osnovao sam Spamm. Kasnije sam napustio tu istu ekipu te napustio i forum. Inače iz stare ekipe jedino je Big amko tu
O Amele drug, šta ima ? Da skoro 3 godine, ali eto došlo vrijeme da opet pomalo trošim svoju tastaturu pretvarajući svoje misli u slova
O Amele drug, šta ima ? Da skoro 3 godine, ali eto došlo vrijeme da opet pomalo trošim svoju tastaturu pretvarajući svoje misli u slova
Evo dobro je
Neka malo,drago mi je da si opet tu. Kad bi se vratila sva ona stara raja,bilo bi odlicno
Jesil nasao tim ? Sigurno da bi svojim iskustvom svakoj ekipi dobro dosao,i pomogao
Neka malo,drago mi je da si opet tu. Kad bi se vratila sva ona stara raja,bilo bi odlicno
Jesil nasao tim ? Sigurno da bi svojim iskustvom svakoj ekipi dobro dosao,i pomogao
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Možda se nekada i oni vrate.
Nemam trenutno tima.
Nemam trenutno tima.
Neutral je napisao/la:Možda se nekada i oni vrate.
Nemam trenutno tima.
Ima mjesta za stare majstore uvijek.Samo reci..............
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Koji je tim slobodan osim onih alkoholičara 
garaze al tek od narednog kolaNeutral je napisao/la:Koji je tim slobodan osim onih alkoholičara
Ovo kolo nek igraju sa igracem manje protiv mene i ammela
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A ja, rečeno mi je da njima fali igrač. Eto, neka se javi kapiten na ovu temu i neka dadne svoju saglasnost da mogu pristupiti tom timu i onda počinje "The Return" 
Ma popunjene garaze imas ti uskoro mjesta u pravom timu.Ove Pivopije su sa velikim ambicijama.No ako i ne uletis odma kada se ukaze prava prilika ja cu tebe prvo kontaktirati.Neutral je napisao/la:A ja, rečeno mi je da njima fali igrač. Eto, neka se javi kapiten na ovu temu i neka dadne svoju saglasnost da mogu pristupiti tom timu i onda počinje "The Return"
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.