FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Moram malo kad serete previše da tako moram reć.Da je dobro nije,ali brate ne trebaš nit pisat razne nebuloze.Ne vjerujem da Gargano izvodi iz zajebancije slobodnjake pored Cassana,Guarina,Kovačića...očito mu na treningu dobro ide,pa zašto ne bi i na utakmici dobio koju prikliku.
Ma boli me **** da je Messi na treningu ba,tom frajeru treba zabranu prilaska ijednog stadiona staviti. Govorim ti da iritiras svojim izjavama i kontradiktornim postovima u picku maternu!
Drago mi je zbog poraza. Nadam se da cemo u ostalih 10 tekmi izgubiti. Da onaj Pantelija proda Inter ili **** promjene dovede vise!!
Sto neko rece,zao mi je sto ce se JZ4 oprostiti s ovakvim imbecilima..
Kovacicu bravo.
Drago mi je zbog poraza. Nadam se da cemo u ostalih 10 tekmi izgubiti. Da onaj Pantelija proda Inter ili **** promjene dovede vise!!
Sto neko rece,zao mi je sto ce se JZ4 oprostiti s ovakvim imbecilima..
Kovacicu bravo.
Gargana ako otkupe to ce bit vrhunac sramote..o igri nemam sta reci osim da Kovacic mora od 1' min igrati...Bologna naprijed nije stvarala mnogo ali jedna sansa i gol,dok mi na sredini sa Garganom nemamo sta traziti frajer se satri trceci uprazno i gubi 100 lopti po mecu a i dalje igra...ne razumijem.
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
uuu stavim na youtube svaki dodir Gargana s ove utakmice bit će 10 miliona pregleda u 2 dana
o utakmici cu samo reć da je Bologna sasvim zasluženo slavila protiv nikad goreg Intera....
činjenica je da iz utakmice u utakmicu Inter igra sve lošije i lošije... Strama je odavno zaslužio otkaz, a nadam se da je s večerašnjom predstavom napokon i zaključio posao u Interu... zapravo neželim mu da završi posao u klubu.... radio je on dobar posao u omladinskom pogonu i vratio bih ga tamo jer se vidi da voli klub...
vrijeme je napokon da razdrmamo ovo malo jadnog rostera što imamo sa svježom krvi na klupi pa da se bar borimo za top5 jer sa Stramom tamo zasigurno nećemo biti

o utakmici cu samo reć da je Bologna sasvim zasluženo slavila protiv nikad goreg Intera....
činjenica je da iz utakmice u utakmicu Inter igra sve lošije i lošije... Strama je odavno zaslužio otkaz, a nadam se da je s večerašnjom predstavom napokon i zaključio posao u Interu... zapravo neželim mu da završi posao u klubu.... radio je on dobar posao u omladinskom pogonu i vratio bih ga tamo jer se vidi da voli klub...
vrijeme je napokon da razdrmamo ovo malo jadnog rostera što imamo sa svježom krvi na klupi pa da se bar borimo za top5 jer sa Stramom tamo zasigurno nećemo biti

#SuningOUT
Da,Kovačić mora od prve to je svima jasno.Puno bolje izgleda s njim,ima pass,ima viziju neku,dribling,"vodi" igru,agilan je...sanjingr je napisao/la:o igri nemam sta reci osim da Kovacic mora od 1' min igrati...
jak si inteligentanSiamoNoi je napisao/la:Da,Kovačić mora od prve to je svima jasno.Puno bolje izgleda s njim,ima pass,ima viziju neku,dribling,"vodi" igru,agilan je...sanjingr je napisao/la:o igri nemam sta reci osim da Kovacic mora od 1' min igrati...

| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da toliko dizete Kovacica, a frajer uopste nije toliko dobar igrac. NIĐe veze.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
koji ba kovacic pa da on valja odvela bi ga barca,celzi,totenhem nebi ga morati dobio,glupan mislio ako mu je mamic nadio cijenu 12 miliona da je to dobar igrac,otici ce iz intera za 2 sezona dzaba upamtite
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O
^Kovacic je dobar igrac, samo na pogresnom mijestu u pogresno vrijeme?? Inter je u krizi, puno rotacija i sranja ali ja bih momka pustio da igra svaku tekmu i tako gubimo , bar ce dobiti iskustvo i potrebni kvalitet! da se razumijemo on nije WC al moze biti veoma dobar igrac!! Kovac je Interu naj manji problem 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
iskreno , razocaran sam.
kakve gluposti pisete sa spominjanjem kove i wc igrac
pa njemu je tek 18 godina.on moze postat wc igrac.samo ova igra intera je odron pa svaki igrac izgleda lose.nesto se mora mjenjati.hoce li moratti zrtvovati ovu sezonu ili ce ipak pokusat doci do lp-e

pa njemu je tek 18 godina.on moze postat wc igrac.samo ova igra intera je odron pa svaki igrac izgleda lose.nesto se mora mjenjati.hoce li moratti zrtvovati ovu sezonu ili ce ipak pokusat doci do lp-e

Jooooj igre oca mi moga pa sta je ovo. Prvo poluvrijeme mi povukli zadnju liniju na 16 m kao da protiv Barce igramo a ne Bologne koaj je ocajna u gostima s 10 poraza. Ne znam sta je Strama mislio sa Benassijem mali se prepo nije se sastavio s loptom, Schelotto prelos jos ga zvizduci izbacise iz takta..a sta reci za Gargana taj lik kao da se takmici koju ce utakmicu izgubiti vise lopti. Palacio jednostavno ne moze sam,ulaskom Cassano bolje smo stajali naprijed, ali fali nam ofanzivnih igraca to je svima jasno. Po meni krivac je Strama i ako mi mislimo nesto uraditi ove sezone mora doci neko iskusniji da vodi ovaj rastimani orkestar
Pazza Inter Amala
Stalno pokusavamo na kontre al tako vise ne ide,odbrana prenisko stoji,mora je izvuci na 30 m i rizikovati malo vise,ne smijemo dozvoljavati da nam lopte prolaze kroz sredinu kao da smo duhovi i da njihova sredina dominira.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
E vala sada i najveci Stramini fanovi mogu (sebi bar) priznati da ovo ninasta ne lici.A za Kovu ne moze niko nista rec odlicno je dijete kakvih imamo u ekipi.
Amar Osim selektor BiH
MOLIM???sanjingr je napisao/la:Gargana ako otkupe to ce bit vrhunac sramote..o igri nemam sta reci osim da Kovacic mora od 1' min igrati...Bologna naprijed nije stvarala mnogo ali jedna sansa i gol,dok mi na sredini sa Garganom nemamo sta traziti frajer se satri trceci uprazno i gubi 100 lopti po mecu a i dalje igra...ne razumijem.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nije mi jasno zbog cega kritke na racun Kovacica. Kad je usa donio je brzi i precizniji nogomet, jednostavno mora igrat od pocetka, i to na pravoj poziciji a ne da glumi Pirla (iako on to moze). Ebote ima 18 godina, ove polusezone je dosa iz Dinama iz 3x lakse lige, nije ni prosa pripreme sa klubom, tek se uigrava. Pa dajte mu malo vremena ebemu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
@Andrej
Bologna je imala 3 suta u okvir gola i nisam vidio da su imali neke velike sanse,odbranu su odigrali zadovoljavajuce,cim su dali gol zatvorili se i pobjedili.
Bologna je imala 3 suta u okvir gola i nisam vidio da su imali neke velike sanse,odbranu su odigrali zadovoljavajuce,cim su dali gol zatvorili se i pobjedili.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- francobaresi
- Kontakt:
Kovačić nije nikakav problem . Dečko ima tek 18 god. za njega je ovo novi svijet , praktički je do jučer igrao u HNL-u a sad je u jednoj od 5 najjačih liga na planeti . Ogromna je to razlika da bi on to savladao tek tako , preko noći .
Već sljedeće sezone bi trebao pokazivati pravi kvalitet . Bit' će mu lakše jer će imati pola godine iskustva iza sebe , te će proći kompletne pripreme sa ekipom .
Već sljedeće sezone bi trebao pokazivati pravi kvalitet . Bit' će mu lakše jer će imati pola godine iskustva iza sebe , te će proći kompletne pripreme sa ekipom .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
2.Napoli-53
3.Milan-51
4.Fiorentina-48
5.Lazio-47
6.Inter.47
7.Roma-44
To su oni koji će se boriti za mjesto u kval.za LP ili izravan plasman.
Naš raspored do kraja:
Sampdoria vs Inter
Inter vs Juventus
Inter vs Atalanta
Cagliari vs Inter
Inter vs Parma
Palermo vs Inter
Napoli vs Inter
Inter vs Lazio
Genoa vs Inter
Inter vs Udinese
Od izravnih protivnika samo Napoli i Lazio + derbi sa Juventusom.Stvar je vrlo jednostavna.Ili ćemo počet pobjeđivat ove "slabije" protivnike ili ćemo ostati bez LP i iduće godine.Kao što je u prvom dijelu sezone bila,tako bi i sada utakmica s Juventusom za dva kola mogla biti prekretnica.
Svi do jednoga moraju dat više na terenu i da se uđe već jednom u taj pozitivan niz.
Danas uopće nisu stajali loše na terenu,ali jedna greška u obrani nas je koštala gola i poraza.Prema naprijed prvo poluvrijeme slabo,drugo dosta bolje,ali opet nije to to.Mora se i može više.
A pi*karat ćemo,ako bude potrebno, i davat neke analize transfera,sezone i štajaznam kad ona završi,trenutno nema smisla uopće.
3.Milan-51
4.Fiorentina-48
5.Lazio-47
6.Inter.47
7.Roma-44
To su oni koji će se boriti za mjesto u kval.za LP ili izravan plasman.
Naš raspored do kraja:
Sampdoria vs Inter
Inter vs Juventus
Inter vs Atalanta
Cagliari vs Inter
Inter vs Parma
Palermo vs Inter
Napoli vs Inter
Inter vs Lazio
Genoa vs Inter
Inter vs Udinese
Od izravnih protivnika samo Napoli i Lazio + derbi sa Juventusom.Stvar je vrlo jednostavna.Ili ćemo počet pobjeđivat ove "slabije" protivnike ili ćemo ostati bez LP i iduće godine.Kao što je u prvom dijelu sezone bila,tako bi i sada utakmica s Juventusom za dva kola mogla biti prekretnica.
Svi do jednoga moraju dat više na terenu i da se uđe već jednom u taj pozitivan niz.
Danas uopće nisu stajali loše na terenu,ali jedna greška u obrani nas je koštala gola i poraza.Prema naprijed prvo poluvrijeme slabo,drugo dosta bolje,ali opet nije to to.Mora se i može više.
A pi*karat ćemo,ako bude potrebno, i davat neke analize transfera,sezone i štajaznam kad ona završi,trenutno nema smisla uopće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.