FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Protiv ovog Zrinje sto sam ja danas gledao samo treba poceti igrati sa dva spica i slozit cemo im tri komada bez pola muke.
Mlada neiskusna ekipa, a takticki nista posebno.
Ovo Zeljo mora proci, jer smo mnogo jaci ...
Mlada neiskusna ekipa, a takticki nista posebno.
Ovo Zeljo mora proci, jer smo mnogo jaci ...
ako po onakvom terenu zabijemo 3 komada, uzimamo titulu sa 10 bodova prednosti.
AMAR: Znamo da ce biti borba i mi smo za tu borbu spremni!
Pomozimo im u srijedu!
AMAR: Znamo da ce biti borba i mi smo za tu borbu spremni!
Pomozimo im u srijedu!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Sada kup, pa Zvijezda i onda slijedi ova reprezentativna pauza ako se ne varam?
Il club piu titolato al mondo!
Mudro zboriš.DonPippo9 je napisao/la:Sada kup, pa Zvijezda i onda slijedi ova reprezentativna pauza ako se ne varam?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Bio najmanje jedan penal za Borac a i drugi je diskutabilanUltras1921 je napisao/la:zaboravih pogledat pregled. sta je to bilo?
Najava polufinale kupa, zrinjski-ŽELJEZNIČAR... idemo ovo rijesiti odmah u DOLINI
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... injski-kup" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... injski-kup" onclick="window.open(this.href);return false;
Skroz nepotrebna ironija.ipetm je napisao/la:Mudro zboriš.DonPippo9 je napisao/la:Sada kup, pa Zvijezda i onda slijedi ova reprezentativna pauza ako se ne varam?
Il club piu titolato al mondo!
Jes vidio sto te svi igrnorisuTkanton je napisao/la:Bio najmanje jedan penal za Borac a i drugi je diskutabilanUltras1921 je napisao/la:zaboravih pogledat pregled. sta je to bilo?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nije moguce da je bilo penala, kada je sudija za 10 odradio svoj i svaku njihovu simulaciju je uocio...Tkanton je napisao/la:Bio najmanje jedan penal za Borac a i drugi je diskutabilanUltras1921 je napisao/la:zaboravih pogledat pregled. sta je to bilo?
Jedino nama sto je pomocni pogrijesio za onaj offsajd..
- ferroviere
- Kontakt:
sa zvijezdom se u nedjelju igra 
a u srijedu u 6

a u srijedu u 6

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
U kakvom je stanju stadion, jel padalo kise ovih dana u Sarajevu ?
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
- ferroviere
- Kontakt:
sigurno ne dobrom, kiša pada i to pofino... a za srijedu je najavljeno zahlađenje.. vidjet ćemo..ADEEEEEEL je napisao/la:U kakvom je stanju stadion, jel padalo kise ovih dana u Sarajevu ?
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
Očekujem uvjerljivu pobjedu od 3:0 i da odmah osiguramo plasman u finale.
Da li vaze godisnje karte za ovu utakmicu
Da li vaze godisnje karte za ovu utakmicu
Očekujem od Urdinova start u prvih jedanaest!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel mi imamo teren sa umjetnom travom? sto li ga ne koristimo u ovakvim situacijama da se tamo odigra jedna zvanicna utakmica, kada je glavni teren ko bazen... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
U Svedskoj pa i Norveskoj, Rusiji mnogi timovi imaju teren sa plasticnom travom. Sezona u Svedskoj pocinje u martu a posto je vrijeme ovdje takodjer katastrofa kad je zima maltene 70 % od klubova su "preselili" na plastiku. Neznam sa vama ali nesto tako u BiH ja nebi imo nista protiv da se desi jer ovo postaje biti smijesno. Misljenja sam da Borac nije 2-0-bolji ali iskoristili su svoje sanse i kasnije nisi mogo ni prici golu da si htjeo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Polufinale Kupa BiH 2009/10
Zeljeznicar vs. Zrinjski - 3:1
Ovako je to izgledalo u prvom mecu polufinala kupa BIH 2009 godine. Sjecam se da je vrijeme isto lose bilo, kisa, teren katastrofa ali je zato tekma za deset bila. NIje bilo puno raje, ali ko je god bio, zaista je napravio sjajnu atmosferu. Ostalo mi je jos u sjecaju da je ama bas svaki navijac koji se nalazio na stadionu navijao. Ovo je po meni bila zaista najbolja utakmica, gdje je navijanje bilo PERFEKTNO cijelih 90 min...
[youtube][/youtube]
Polufinale Kupa BIH 2009/10
Zrinjski vs. Zeljeznicar - 1:1
Na ovom mecu su ultrasi napravili prekid od 1h, i samo Bog zna zasto mec odmah nije prekinut i registrovan u nasu korist. Odigrali smo dobro i cvrsto sto je na kraju svega i rezultat i pokazao.
[youtube][/youtube]
Sezona 2012/13
Zrinjski 1:0 Zeljeznicar
OVo je bio nas najlosiji mec od kada je Amar na klupi. Jednostavno nije bio nas dan. Po meni smo deset puta bolje odigrali u Banja Luci nego u Mostaru. Bice tesko, zadnja tri susreta smo bili nadigrani. Vidjet cemo, nadajmo se veoma dobro utakmici, pa ko bude bolji neka pobijedi..
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false; - Cijeli mec
Zeljeznicar vs. Zrinjski - 3:1
Ovako je to izgledalo u prvom mecu polufinala kupa BIH 2009 godine. Sjecam se da je vrijeme isto lose bilo, kisa, teren katastrofa ali je zato tekma za deset bila. NIje bilo puno raje, ali ko je god bio, zaista je napravio sjajnu atmosferu. Ostalo mi je jos u sjecaju da je ama bas svaki navijac koji se nalazio na stadionu navijao. Ovo je po meni bila zaista najbolja utakmica, gdje je navijanje bilo PERFEKTNO cijelih 90 min...
[youtube][/youtube]
Polufinale Kupa BIH 2009/10
Zrinjski vs. Zeljeznicar - 1:1
Na ovom mecu su ultrasi napravili prekid od 1h, i samo Bog zna zasto mec odmah nije prekinut i registrovan u nasu korist. Odigrali smo dobro i cvrsto sto je na kraju svega i rezultat i pokazao.
[youtube][/youtube]
Sezona 2012/13
Zrinjski 1:0 Zeljeznicar
OVo je bio nas najlosiji mec od kada je Amar na klupi. Jednostavno nije bio nas dan. Po meni smo deset puta bolje odigrali u Banja Luci nego u Mostaru. Bice tesko, zadnja tri susreta smo bili nadigrani. Vidjet cemo, nadajmo se veoma dobro utakmici, pa ko bude bolji neka pobijedi..
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false; - Cijeli mec
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 mar 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
DzoleZeljo je napisao/la:Polufinale Kupa BiH 2009/10
Vidjet cemo, nadajmo se veoma dobro utakmici, pa ko bude bolji neka pobijedi..
Upravo to.

NAJJACI IKAD.
- Armageddon2012
- Kontakt:
jesmo se jednom svi zajedno ismijali ovdje kad su igrali željezničar-zrinjski,mislim da je 3-3 bio rezultat...ali valjda sportsport nije imao nekog adekvatnog izvještača na stadionu,već su zamolili ko zna koga da izvještava,pa u jednom trenutku na portalu piše da željo vodi 4-2,pa da je povisio na 5-2,pa onda kažu da je ipak 3-3...
nikad neću zaboraviti ovdje komentar jednog od željovaca koji kaže "šta je ovo,jel ovi čuče ispred grbavice i kad god čuju huk tribine pišu da je gol"!!!!
zadnjih godina je sve ok sa tim izvještajima,ali to će ostati kao jedna baš simpatična anegdota

nikad neću zaboraviti ovdje komentar jednog od željovaca koji kaže "šta je ovo,jel ovi čuče ispred grbavice i kad god čuju huk tribine pišu da je gol"!!!!

zadnjih godina je sve ok sa tim izvještajima,ali to će ostati kao jedna baš simpatična anegdota

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Srijeda loše vrijeme, dobra sreća.
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... /Sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... /Sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.