NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la kad_kako » 07 mar 2013, 04:46

I Shaw je se povredio.

Negdje sam procitao da Hossa-ina nije nista ozbiljno.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2013, 04:53

ebeno ako se i Shaw povrijedio ebiga, ali valjda se vrate brzo...Kod Sharpa mi je izgledalo rame ili rebro nesto jest kad ga je onaj nabio..pa kad se Shaw povrijedi? mozda dok sam pratio Bullse se to desilo ebiga...gledam nam ove nase golmane Emery prvi golman u historiji NHL-a sa 10-0 rekosrom..Crawford ima najmanje golova primljenih po utamici 1.43 cini mi se... pa zamisli kakvi bi kod nas bili golmani d anam brani jedan Quick,Luongo i td ..eto da ne rueknemo ove nase za sada je dobro i ako znaju primiti fuserske golove ebiga...i veceras ovaj jedan beze ne znam kako ono prodje pored Emerya
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2013, 18:37

znaci Hawksi su na pola sezone ostalo nam je jos 24 utakmice ...znaci ne igramo nikako protiv East ove godine ..nesto gledam raspored nije tako ni los ali ima eto puno tih playoff ekipa skojim igramo...bice ovo gutavo dole od 10 do 4 pozicije majkemi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2013, 20:49

Ovako se i Labron James divi nasim Hawksima :)

LeBron James to Blackhawks: 'u guys are AWESOME!!'
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 mar 2013, 12:03

veoma slab mec kingsa sinoc protiv dallasa i na kraju visok poraz. neznam sta se desava s quickom ove sezone, lik je van forme skroz i sada je bernier zasluzio sansu na golu protiv calgarya.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2013, 20:51

Pocelo je evo Sharp out 3 sedmice ..Hossa i Shaw ne zna se hoce li nocas igrati... Boland se vratio proslu telmu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2013, 03:17

Hawksi trenutno vode `1:0 golom kapitena Toewsa :)...kakva kcija 3 way pass nakon to je Toews oduzeo jedan pack ...moglo bi se ovdje izaci ne porazen na jos jednom gostovanju i ako ja sam zadovoljan i sa 1 bodom :)

EDIT:
Kraj prvog perioda 1:1 zabise nam na PP gol ljudi ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2013, 04:26

eh ovo jos nismo dozivjeli :) Colorado vodi 4:1 :roll: :roll: ..zasluzeno nema sta , a mi poveli 1:0 i stali ko na izletu ..ljudi nas ubise mislim 19-5 hits je na njihovoj strani..to je ono fizokom nas svako moze razbiti ebiga...mi imali 1 pp ovi 6 puta i dali 2 PP gola..tamo gdje smo najaci nocas smo popustili..mi nismo iskorisitli priliku na PP i ljudi nam za 30 sekundi 2 gola dadose i to je to slomise nas

EDIT:
OVO JE VEC SRAMOTA 5-1 ..Pa halo ba kakve mi golove primamo to je lucnica umjesto da mi pack uzmemo oni ga uzmu ljudi se bore i dadnu nam gol...Kaith se vuce ono ko gotovo je ebiga stali sv niko ne igra
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 09 mar 2013, 04:46

Kako odmah sramota. I poraz je za ljude. Treba biti ponosan na ove momke, i ovo sto su do sada uradili.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2013, 19:33

Ma sinoc su se tako ponasali ebiga ... Umor sigurno ali nece niko da klize ... Primismo onaj prvi gol i drugo i raspali smo se ... Svaka cast momcima sto su napravili ovo i bilo je vrijeme da zijanimo :)..goo Hawks!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 09 mar 2013, 20:39

Jel ima kod vas prijenosa? Kod nas u Hrvatskoj prenose skoro sve utakmice zapravo 4 najzanimljivije
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 09 mar 2013, 21:39

Islandersi pobjedili capitalse,nadam se da ce nakon 5 godina uspit izboriti playoff

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 mar 2013, 23:46

Nakon Leafsa, pali su i Flyersi i to u shutoutu 8-)

Segs nastavlja sa odličnom formom, a uz njega večeras su raspoloženi bili i Look, Paille te Kelly :D

Tekma je bila riješena već u 1/3, dok su ostale dvije poslužile kao dobar trening :mrgreen: pred gostovanje Sensima i Pensima ;)

slika 8-)

Bourque je stavljen na transfer listu i prošao je waivers, tako da ide u Providence, očito je bilo da još nije nivo za NHL ;)

Inače od ostalih vijesti, treba spomenuti da je Getzlaf potpisao produženje sa svojim Ducksima, ugovor je na 8 godina, 66 mil težak, što iznosi 8.25 mil po godini. Ostaje im da potpišu (produže) još Perrya ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 mar 2013, 14:50

kingsi sinoc sredili calgarya bez veci problema. quick napokon proradio na golu(iako sam jos uvijek od misljenja da bernier treba dobiti sansu na nesto duzi period), muzzin i voynov odlicni u odbrani. carter nastavio s svojim golgeterskim nizom, trenutno samo stamkos ima vise golova od njega u nhlu.

Ofinger
Kontakt:

Post Postao/la Ofinger » 11 mar 2013, 00:48

SaltCityAttack je napisao/la:Ma sinoc su se tako ponasali ebiga ... Umor sigurno ali nece niko da klize ... Primismo onaj prvi gol i drugo i raspali smo se ... Svaka cast momcima sto su napravili ovo i bilo je vrijeme da zijanimo :)..goo Hawks!!!!
Prva trecina cetvorka kod kuce od Oilers... Umor stigo svoje znaci sad je pusiona od najlosijih timova lige....Prvi macici se u vodu bacaju :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2013, 01:50

brate ti si onako malo podosadan ali kakve veze ima...pa evo golman nam nije na nivou i odah vidis razliku u igri ..taman se vratili 5-3 i opet primimo gol...nema veze jos uvjek imamo ogromnu prednost nece nas niko stici care samo ti svoja posla ...toliko smo dobrog napravili da ni jedan poraz nas ne moze spustiti na zemlju, osim sto nasim protivnicima moze biti malo drago...evo kao naprimjer tebi :)...brate Hawksi su donjelu kup sa najmladjom ekipom tako da smo mi svoje dosta dobro uradili sa ovom generaicjom, a mnogo toga je jos dobrog pred istom

nego brate nesto si ljubomoran pravo na Hawkse sta je reci?.. da ti nisu Phili uzeli cup ili si simpatizer Detroita ili onako samo provokator nesto jesi ebiga :)

EDIT:
JA LUDE UTAKMICE SVEGAMI... EVO SAD 6-4. pa svaki napad gol majkemi nigdje veze ...moze se ovo stici, jer mi smo stizali skoro citavu sezonu tako da to nije nista za nas :)...ali eto bio bi fazon da stignemo da se ofinger objesi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2013, 02:22

6-5 je sad hajmo jos jedan dosta :)...od 4-0 u prvoj smo se vratili to samo mogu najbolji ebiga :)..I da zijanomo nema veze barem su se ova dva perioda borili

EDIT:
atakujemo ko nikad svi u napadu nikog u odbrani nema hahahaha.. ja sta smo sad ispustili jedno 5 100% prilika za poravnjanje ... kako Kane slomi covjeka posla ga po cevape ocami :)...dobra tekma nema sta

EDIT:
JA KOJA TEKMA LUDNICA :)..ja tempa sa obije strane...kod nas nema odbrane svi u napadu ahahaha..nece pack u gol da si hljeb :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2013, 02:38

ebiga Hossa 2 minute penal 4 minute do kraja ebeno.a nece u gol sad kad treba a toliko je svega uslo nocas sa jedne i druge strane...ma toliko smo napadali imali smo 5 suteva u jednom napadu na gol..nece da ga ebes ...ebiga lose smo poceli tekmu po obicaju tako da je tesko bilo da se vratimo, ali dobra dva peropda utakmice nema sta
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ofinger
Kontakt:

Post Postao/la Ofinger » 11 mar 2013, 17:40

SaltCityAttack je napisao/la:brate ti si onako malo podosadan ali kakve veze ima...pa evo golman nam nije na nivou i odah vidis razliku u igri ..taman se vratili 5-3 i opet primimo gol...nema veze jos uvjek imamo ogromnu prednost nece nas niko stici care samo ti svoja posla ...toliko smo dobrog napravili da ni jedan poraz nas ne moze spustiti na zemlju, osim sto nasim protivnicima moze biti malo drago...evo kao naprimjer tebi :)...brate Hawksi su donjelu kup sa najmladjom ekipom tako da smo mi svoje dosta dobro uradili sa ovom generaicjom, a mnogo toga je jos dobrog pred istom

nego brate nesto si ljubomoran pravo na Hawkse sta je reci?.. da ti nisu Phili uzeli cup ili si simpatizer Detroita ili onako samo provokator nesto jesi ebiga :)

EDIT:
JA LUDE UTAKMICE SVEGAMI... EVO SAD 6-4. pa svaki napad gol majkemi nigdje veze ...moze se ovo stici, jer mi smo stizali skoro citavu sezonu tako da to nije nista za nas :)...ali eto bio bi fazon da stignemo da se ofinger objesi :)
Ne provocira te Dado niko samo ti pokazujem da pratim hokej i NHL malo vise od tebe...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 mar 2013, 12:13

kingsi opet sredili calgarya. ovaj put je dva gola imao dustin brown. jake muzzin i slava voynov su opet bili odlicni, voynov vec odavno igra konstantno na visokom nivou dok je muzzin tek u zadnje vrijeme bas proradio. biti ce nesto od ovog muzzina, u to sam uvjeren.

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.