Olimpik Sarajevo

MakeTZ
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la MakeTZ » 11 mar 2013, 00:44

Nisu bas lijepo prihvaceni u Tuzli ja mislim da se nece dugo zadrzati ovde, cak policija obezbjedjuje treninge.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 00:52

MakeTZ je napisao/la:Nisu bas lijepo prihvaceni u Tuzli ja mislim da se nece dugo zadrzati ovde, cak policija obezbjedjuje treninge.
MIJENJAM POST:

Nije to baš tako jarane. Niko igračima Olimpica nije napravio nikakav problem. Došli su, imali jedan trening i jednu utakmicu. Odmah se vratili u Sarajevo. Sada ih u Tuzli nema do utakmice sa Veležom, tamo u aprilu. Nemoj majke ti praviti od svog grada ono što nije. Ljudima niko lošu riječ nije rekao. Oni su tu podstanari jedan kratak period i tu je kraj priče.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 mar 2013, 01:16

open je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Nisu bas lijepo prihvaceni u Tuzli ja mislim da se nece dugo zadrzati ovde, cak policija obezbjedjuje treninge.
MIJENJAM POST:

Nije to baš tako jarane. Niko igračima Olimpica nije napravio nikakav problem. Došli su, imali jedan trening i jednu utakmicu. Odmah se vratili u Sarajevo. Sada ih u Tuzli nema do utakmice sa Veležom, tamo u aprilu. Nemoj majke ti praviti od svog grada ono što nije. Ljudima niko lošu riječ nije rekao. Oni su tu podstanari jedan kratak period i tu je kraj priče.
Nije baš da nije tako i da nije baš da niko nije rekao lošu riječ..ako si bio u subotu na utakmicu znaš da nije tako..
OFK Gradina Srebrenik

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 01:22

Brcko87 je napisao/la:
open je napisao/la:
MIJENJAM POST:

Nije baš da nije tako i da nije baš da niko nije rekao lošu riječ..ako si bio u subotu na utakmicu znaš da nije tako..
Nisam stvarno bio na utakmici ;) A čuo sam o vašim riječima baš dosta toga.

Oprosti, ali ja sada govorim o gradskoj raji, o Tuzlacima. Istina je da niko nije napravio nikakavu neugodnost.
Zadnja izmjena: open, dana/u 11 mar 2013, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 mar 2013, 01:28

Ne pričam o nama seljacima koji smo bili na zapadnoj strani i koji nismo ostali ravnodušni kad nam je "gradska raja"iz Sarajeva predvodjena Gračićom iz čista mira ebala mater..i nama seljacima to smeta i nemožemo to gledat ravnodušno..pričam o momcima iz Tuzle koji su bili na sjevernoj tribini i koji su cijelu utakmicu skandirali protiv Gračića i Sadikovića..
OFK Gradina Srebrenik

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 01:38

Brcko87 je napisao/la:Ne pričam o nama seljacima koji smo bili na zapadnoj strani i koji nismo ostali ravnodušni kad nam je "gradska raja"iz Sarajeva predvodjena Gračićom iz čista mira ebala mater..i nama seljacima to smeta i nemožemo to gledat ravnodušno..pričam o momcima iz Tuzle koji su bili na sjevernoj tribini i koji su cijelu utakmicu skandirali protiv Gračića i Sadikovića..
Nemoj molim te. Ja ne kažem da si ti seljak i ne ulazim u to Gracić i slično. Nikada to nisam radio. Iako bih ti i tu mogao reći neke stvari, ali stvarno neću.

Daj iskoristi pametno ovo vrijeme na Premijer ligi. Vrijeme otkucava. Daj pohvali tog mladog golmana za kojeg mi pričaju i slično. Pusti mali Olimpic. Znam da si frustriran. Znam da si se ponadao pobjedi u subotu. Ali šta da ti kažem. Baš gledam izvještaj večeras. Sa igračem više ne opucaš po golu. Brate, nisi za ovu priču.

A Tuzla i Olimpic, ma nemoj ti brinuti. Olimpic je tu bio u subotu i neće biti do Veleža. Znači skoro mjesec dana. Podstanari kao što ste vi bili u Gradačcu ili Orašju. Nema tu razlike, osim što ovi podstanari pobjeđuju po cijeloj BiH, a neki ne mogu ni u snovima pobijediti.

Zato majstore, samo opušteno. Uživaj.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 mar 2013, 02:00

open je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Ne pričam o nama seljacima koji smo bili na zapadnoj strani i koji nismo ostali ravnodušni kad nam je "gradska raja"iz Sarajeva predvodjena Gračićom iz čista mira ebala mater..i nama seljacima to smeta i nemožemo to gledat ravnodušno..pričam o momcima iz Tuzle koji su bili na sjevernoj tribini i koji su cijelu utakmicu skandirali protiv Gračića i Sadikovića..
Nemoj molim te. Ja ne kažem da si ti seljak i ne ulazim u to Gracić i slično. Nikada to nisam radio. Iako bih ti i tu mogao reći neke stvari, ali stvarno neću.

Daj iskoristi pametno ovo vrijeme na Premijer ligi. Vrijeme otkucava. Daj pohvali tog mladog golmana za kojeg mi pričaju i slično. Pusti mali Olimpic. Znam da si frustriran. Znam da si se ponadao pobjedi u subotu. Ali šta da ti kažem. Baš gledam izvještaj večeras. Sa igračem više ne opucaš po golu. Brate, nisi za ovu priču.

A Tuzla i Olimpic, ma nemoj ti brinuti. Olimpic je tu bio u subotu i neće biti do Veleža. Znači skoro mjesec dana. Podstanari kao što ste vi bili u Gradačcu ili Orašju. Nema tu razlike, osim što ovi podstanari pobjeđuju po cijeloj BiH, a neki ne mogu ni u snovima pobijediti.

Ja volim svoj klub i da igra desetu ligu tako da nema potreba da koristim neko vrijeme..nas 500 je došlo na Tušanj da podržimo svoj klub mada smo svi znali da nepostoje nikakve šanse za nekim bodovima..tako da nisam ni frustriran a nisam se ponadao ni pobjedi..Ja mislim da vi niste za ovu priču..neznam čemu klub koji nema deset svojih pristalica..neznam šta si mi želio da kažeš? :) ja sam se javio da kažem da je bilo skandiranje Tuzlaka protiv Gračića i Sadikovića ti meni okrećeš priču..
OFK Gradina Srebrenik

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 02:11

Dobro, kako ti kažeš. Ne želim da ovo ode u neku sada neprijateljsku priču tebe i mene. Nema razloga. I molim te oprosti ako sam te bilo šta uvrijedio.

Nego, gol Smajića, poslušaj ton, pa mi objasni šta je to bilo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2013, 02:15

Brcko87 je napisao/la:
open je napisao/la:

Ja volim svoj klub i da igra desetu ligu tako da nema potreba da koristim neko vrijeme..nas 500 je došlo na Tušanj da podržimo svoj klub mada smo svi znali da nepostoje nikakve šanse za nekim bodovima..tako da nisam ni frustriran a nisam se ponadao ni pobjedi..Ja mislim da vi niste za ovu priču..neznam čemu klub koji nema deset svojih pristalica..neznam šta si mi želio da kažeš? :) ja sam se javio da kažem da je bilo skandiranje Tuzlaka protiv Gračića i Sadikovića ti meni okrećeš priču..
Kakve veze skandiranje ima sa igrom na terenu? :o Zeznuo si se ima nas 15.Prije bi se reklo da vi niste nikom interesantni u Premijer ligi BiH. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 mar 2013, 02:15

open je napisao/la:Dobro, kako ti kažeš. Ne želim da ovo ode u neku sada neprijateljsku priču tebe i mene. Nema razloga. I molim te oprosti ako sam te bilo šta uvrijedio.

Poslušao bih ja da znam gdje mogu?? :) Nisam gledao pregled tako da neznam o čemu se radi..
OFK Gradina Srebrenik

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 02:18

Brcko87 je napisao/la:
open je napisao/la:Dobro, kako ti kažeš. Ne želim da ovo ode u neku sada neprijateljsku priču tebe i mene. Nema razloga. I molim te oprosti ako sam te bilo šta uvrijedio.

Poslušao bih ja da znam gdje mogu?? :) Nisam gledao pregled tako da neznam o čemu se radi..
Ma neka smo mi ušli u prijateljske vode ;)

vm22 je na temi Izvještaji PLBiH objavio link.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 mar 2013, 02:21

@ mancini nema to nikakve veze sa igrom na terenu,nije niko rekao da to ima neke veze..čitaj malo postove..
aa to jesmol kome interesantni il nismo to nas nezanima..nama je Gradina intesesantna i mi nju volimo i pratimo nebitno kakvi rezultati i ko igra,koje mjesto,koliko bodova,koja liga..sve je to prolazno samo klub vječno živi..
OFK Gradina Srebrenik

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 mar 2013, 02:23

svejedno je napisao/la: Sve se rijesilo a i kamp se uveliko gradi i biti ce spreman do maja.JBG moze se. :D
Nisam u toku. Mozes li me malo poblize upoznat? Gdje se nalazi kamp, koliko terena ima, cijena i sl.?
Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 mar 2013, 02:23

open je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:

Ma neka smo mi ušli u prijateljske vode ;)

vm22 je na temi Izvještaji PLBiH objavio link.
S tobom udjo u prijateljske vode sad "zarati" sa mancinijem.. :)
hvala,sad ću da pogledam.. :)
OFK Gradina Srebrenik

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 02:24

To o prijateljskim vodama sam napisao prije nego što sam vidio da si krenuo atakovati na Mancinija. Sada sam već u dilemi, obzirom da ti je dobro rekao.

;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2013, 02:28

Brcko87 je napisao/la:@ mancini nema to nikakve veze sa igrom na terenu,nije niko rekao da to ima neke veze..čitaj malo postove..
aa to jesmol kome interesantni il nismo to nas nezanima..nama je Gradina intesesantna i mi nju volimo i pratimo nebitno kakvi rezultati i ko igra,koje mjesto,koliko bodova,koja liga..sve je to prolazno samo klub vječno živi..
Pratite što više Gradinu a što manje Olimpic i riješen problem,a ovo nije navijački forum da se piše o dešavanjima i povicima sa tribina.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 02:30

Ali gol Mišića. Maestralno.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 mar 2013, 02:33

open je napisao/la:To o prijateljskim vodama sam napisao prije nego što sam vidio da si krenuo atakovati na Mancinija. Sada sam već u dilemi, obzirom da ti je dobro rekao.

;)
Ja se povlačim..sad ste brojniji.. :) lijep pozdrav ;)
OFK Gradina Srebrenik

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2013, 02:36

Brcko87 je napisao/la:
open je napisao/la:To o prijateljskim vodama sam napisao prije nego što sam vidio da si krenuo atakovati na Mancinija. Sada sam već u dilemi, obzirom da ti je dobro rekao.

;)
Ja se povlačim..sad ste brojniji.. :) lijep pozdrav ;)
Živ bio nema problema!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 11 mar 2013, 11:43

@vm22 Svaka čast majstore.

Nego, ovaj zvuk me zanima, otprilike na 10:30. Pada gol i onda...

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.