Ako se izbori LP dali kroz kvalifikacije ili direktan plasman onda cemo reci da za ovu sezonu da je i vise nego uspjesna,sta se sve desilo sa ekipom ljetos,i kroz sta smo prosli,to je neko moje misljenje jako smo blizu tog drugog mjesta pobijedit Palermo koji je u rasulu,i imamo poprilicno nezgodno gostovanje kod Chieva iz ove dvije utakmice 6 bodova i ako nista bod od Firenze i mislim da ce vec biti manje vise sigurna LP.muha milanez je napisao/la:Pa ovdje svi i govore o toj drugoj poziciji na kraju, tj. direktnom plasmanu u LP. Za revans sa Barsom imamo prednost od 2 gola, tako da imamo nekih barem 50% sansi za prolazak dalje. Po ko zna koji put teba reci da je steta sto se De Jong povrijedio, taman se uklopio i onda povreda. Ako prodjemo Barsu, te izborimo direktan plasman u LP, onda za ovu sezonu mozemo reci da je uspjesna.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vratit će se De Jong jači no ikad u to sam uvjeren. Fizički spremni i jaki igrači poput Flaminija, Muntarija npr. vratili su se pa će se vratiti i De Jong. To su mašinerije ne treba njima puno da se vrate. Nedo bog Pirlo da potrga križne ligamente hodža bi uzeo dnevnicu samo takofrancobaresi je napisao/la:Sa De Jongom u ekipi , ovaj Milan bi bio još jači . Sigurno za nekih 15-20 %
Nadam se da će odigrati makar jos koju minutu ove sezone , a u sljedećoj aBd očekujem da nastavi tamo gdje je stao . Još uvijek je to momak na kojeg možemo da računama u naredne 3-4 sezone , ima tek 28 god .
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Kad već spominješ Flaminia , nikad mi nije bio drag ali izgleda da je vratio samopouzadnje i formu nakon one teške povrede . Podsjeća me pomalo na Flaminia iz vremena kad je igrao u Arsenalu . 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
M kako se osiso leta po terenu, sto se mene tice ne mora znat puno al to je najbitnije. Uvijek vise volim zalaganje, pozrtvovanost, klizece startove nego lijepu igru 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa ni meni nije nešto posebno drag prije svega što je u Milan prešao radi para, hence Flamoney. I onda je primao ogromnu platu od 4,5m i to 2 sezone ako se ne varam a skoro da nije nikako igrao. Onda prošlo ljeto ćelo mu fino rekao igraš sad za milion i nešto take it or leave it on se nešto predomišlja bi li ne bi pa je onda ćelo rekao gotovo je istekao rok ali je popustio i Flamini potpisao ugovor i sad zarađuje puno manje. Ali taj ugovor mu ističe na ljeto i on sada igra zaista dobro trudi se fakat i sigurno da želi zaslužiti novi ugovor. Tako da ja nemam ništa protiv da zaigra i naredne sezone. Duga je sezona evo i De Jong i Muntari teške povrede zadobiše tako da treba zamjena.
BTW Flamini je italijanskih korijena ako se ne varam djed mu je italijan. Matteo.
BTW Flamini je italijanskih korijena ako se ne varam djed mu je italijan. Matteo.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
tema nam zivne tek u sitne sate hehe..
ma i ja bi volio da se obezbijedi to 3 ili eventualno 2 mjesto i plafon. protiv barce nisam ocekivao nesto puno vjerujte. ali nakon 2:0 iz prve tekme sada ocekujem prolaz dalje. nije barca svemoguca. pa mogu se oni lako proci. i uz malo srece mozda i do polufinala ili finala
kakva bi to nagrada bila za ove momke. neprocjenjivo. vjerujem da ce se boriti do zadnje kapi znoja. Forza Milan
ma i ja bi volio da se obezbijedi to 3 ili eventualno 2 mjesto i plafon. protiv barce nisam ocekivao nesto puno vjerujte. ali nakon 2:0 iz prve tekme sada ocekujem prolaz dalje. nije barca svemoguca. pa mogu se oni lako proci. i uz malo srece mozda i do polufinala ili finala
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- senad_flamin
- Kontakt:
Mislim da bi nam sutra više nego ikada odgovarao tip napadača kao Pazzini ,al nadam se da će i Niang igrati pod velikom motivacijom i pokazati najbolje što zna.
Forzaaa Milan!
Forzaaa Milan!
-RIVALDO-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opcije za revanš na Camp Nou

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Muntari ? Mislim da bi formacija sa prve slike bila najbolja , uz dvije promjene. Niang u sredinu a Boa na krilu i Muntari in a Flamini out.
Sloboda Tuzla !!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kad se sjetim komentara tipa Jel lud ovaj Allegri kakvu postavku izvodi i slicno a covjek izdominirao

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sretno rossoneri sutra. Nadam se da ćete uživati na kraju meča. Mislim da ovi vaši ljubimci mogu sačuvati 2 gola prednosti. Nije Allegri naivac.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
hvala hvala puno... jbg tesko je sada kada nema pazze. mnogo je tu kombinacija koje bi se mogle napraviti sa niangom princom bojanom pa i robinjom. medjutim kako to ustimati da funkcionise.
muntari mora igrati pod svaku cijenu. treba nam taj razbijac kao on. ambro je odigrao fantasticno pa bi mu i sad dao sansu a ima i iskustva u ovakvim utakmicama. tu im dodati i montoliva i to je veze sto se tice
odbrana se zna brate. abate zapata mexes i constant bi trebali igrati. mada je de sciglio extra ali pustio bi abatea da igra. proslu je dokazao da moze iznijeti tu stranu. a vec je igrao sa barcom par puta..
napad je sad boljka. nema pazze. sta uraditi, jbg ja bi mozda vratio bou u sredinu kao 4 igraca a poceo sa 2 napadaca samo. nek im se privremeno dodaje u napad samo. ili da niang bude spica a saraf i princ krila,
mozda sam lud ali umjesto Nianga od pocetka gurnuo bi robinja. zna zadrzati loptu napraviti taj potez, a jedan dva ce bit dovoljni da neko da gol. jer puno sansi necemo imati.
niang jeste zvjerka ali bojim se da ne izgori od zelje,,bojan? sta ja znam, imao bi motiv sigurno. ali kako bi odigrao to je pitanje. sve u svemu ja se vec sad poceo tresti i jedva cekam da se ovo zavrsi da vidim na cemu smo
Forza Milan
muntari mora igrati pod svaku cijenu. treba nam taj razbijac kao on. ambro je odigrao fantasticno pa bi mu i sad dao sansu a ima i iskustva u ovakvim utakmicama. tu im dodati i montoliva i to je veze sto se tice
odbrana se zna brate. abate zapata mexes i constant bi trebali igrati. mada je de sciglio extra ali pustio bi abatea da igra. proslu je dokazao da moze iznijeti tu stranu. a vec je igrao sa barcom par puta..
napad je sad boljka. nema pazze. sta uraditi, jbg ja bi mozda vratio bou u sredinu kao 4 igraca a poceo sa 2 napadaca samo. nek im se privremeno dodaje u napad samo. ili da niang bude spica a saraf i princ krila,
mozda sam lud ali umjesto Nianga od pocetka gurnuo bi robinja. zna zadrzati loptu napraviti taj potez, a jedan dva ce bit dovoljni da neko da gol. jer puno sansi necemo imati.
niang jeste zvjerka ali bojim se da ne izgori od zelje,,bojan? sta ja znam, imao bi motiv sigurno. ali kako bi odigrao to je pitanje. sve u svemu ja se vec sad poceo tresti i jedva cekam da se ovo zavrsi da vidim na cemu smo
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
ma nema se sta sikirati oko sastava, Mister ce to postaviti kako on zna i umije. Garant ce to bit ona 4-3-3 sto je u odbrani 4-5-1 a po potrebi 4-6-0 
ahmad_tz je napisao/la:ma nema se sta sikirati oko sastava, Mister ce to postaviti kako on zna i umije. Garant ce to bit ona 4-3-3 sto je u odbrani 4-5-1 a po potrebi 4-6-0
nadam se da ce allegri i ovaj put kao i prosli zacepiti sve prilaze golu. kud cu gledati sa drustvom tekmu. jedan okorjeli katalonac, ostali ce hebavat i mene i njeg zavisi ko bude gori haha.. ajd sva sreca pa se napit na startu pa da mi bude malo lakse
- LegendKiller
- Kontakt:
ne dolazi u obzir da flamini igra od pocetka, moze eventualno da uđe pred kraj da malo ganja igraće barse po terenu jer drugo ništa ni nezna. Vezni red mora biti Muntari-Ambro-Montolivo, uz Boatenga. U napadu Niang ako sta uradi uradi, ElS ce igrati u odbranu i napad!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma joj momci kako god da odigraju treba im cestitati. Niko od nas nije vjerovao da mogu sa 2:0 dobiti Barcu i istu ostaviti bez prave prilike. I ako ispanu ne trebamo zaliti,ali kad su vec ugrabili tih 2:0 zasto onda ne ginuti i proci dalje
Bit ce napeto 100%,nije na Camp Nou lako igrati, ali samo jedan nas gol,kako bi rijesio stvar
Odigrati muski kao i u prvoj pa sta bude, Pazze mi nenormalno zao i ovom prilikom Portanovi j''em mater.

Bit ce napeto 100%,nije na Camp Nou lako igrati, ali samo jedan nas gol,kako bi rijesio stvar
Odigrati muski kao i u prvoj pa sta bude, Pazze mi nenormalno zao i ovom prilikom Portanovi j''em mater.
Ma poslozit ce to Max perfektno, zna on itekako sta radi.
meni je samo vazno da ne budu produzeci, radije bih onda i da izgubimo, majke mi, izgubim bar 5 godina zivota, a ode i ovo malo zivaca sto mi je ostalo
meni je samo vazno da ne budu produzeci, radije bih onda i da izgubimo, majke mi, izgubim bar 5 godina zivota, a ode i ovo malo zivaca sto mi je ostalo
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Niang je životinja. Njega i Faraona u napad, Boatenga vratiti još nazad i čekati kontre. Vjerujem da Boateng može odraditi tu ulogu, tj. da presjeca pasove i šalje lopte ovoj dvojici u napadu. Obojica brzi, eksplozivni i mladi. Mogu trčati za petoricu.
★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Stvar je jasna , momci su zaslužili čestitke nakon prve utakmice . Začepili su usta kritičarima , ako prođu dalje sutra a nadam se da hoće to bi bilo fenomenalno . Ako se desi da ispadnu , opet treba uzdignute glave odraditi ostatak sezone i biti ponosan na sebe .
Evo jedan zanimljiv podatak , 11 Milanovih igrača koji bi sutra trebali nastupiti , zajedno imaju 410 utakmicu u Euro kupovima .
Najviše ima Ambrosini 105 , zatim Mexes 80 , Abbiati 70 , svi ostali su daleko ispod .
Što je poprilično malo , jer Barceloninih startnih 11 ima 846 utakmica ne Evropskoj sceni . Ogromna razlika u iskustvu.
Podaci su sa Wikipedie , pa su moguća mala odstupanja , možda par mečeva ali ništa drastično .
Evo jedan zanimljiv podatak , 11 Milanovih igrača koji bi sutra trebali nastupiti , zajedno imaju 410 utakmicu u Euro kupovima .
Najviše ima Ambrosini 105 , zatim Mexes 80 , Abbiati 70 , svi ostali su daleko ispod .
Što je poprilično malo , jer Barceloninih startnih 11 ima 846 utakmica ne Evropskoj sceni . Ogromna razlika u iskustvu.
Podaci su sa Wikipedie , pa su moguća mala odstupanja , možda par mečeva ali ništa drastično .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ja od našeg tima očekujem 3 realne želje da mi ispuni, a to su:
- da prođemo barcu
- da budemo drugi i direktno idemo u LP (dakle bez sikirancije hoćel nam doć Cluj,Nefči ili Marsej, Totenhem, Zenit...)
- da pobjedimo đubre u torinu
a posebna želja mi je dvomeč sa đubretarima u LP
- da prođemo barcu
- da budemo drugi i direktno idemo u LP (dakle bez sikirancije hoćel nam doć Cluj,Nefči ili Marsej, Totenhem, Zenit...)
- da pobjedimo đubre u torinu
a posebna želja mi je dvomeč sa đubretarima u LP
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.