Inace postoje li addonsi za live neke sportske kanale,tipa sky sports i dr pa da mogu gledati utakmice.
XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: XBMC
podnapisi nemaju pola titlova.
Inace postoje li addonsi za live neke sportske kanale,tipa sky sports i dr pa da mogu gledati utakmice.
1946
ma jbg stavis vise onih servisa za prevode ne samo podnapise.Head je napisao/la:podnapisi nemaju pola titlova.![]()
stavis titlovi com,open subtitles,sublight,subscene,subcentar ,undertexter i valjda od tih svih nadjes na njima titl koji ti treba
a u vezi addonsa za live sportske kanale ,imas devil sport ,al nije to nesto ekstra slika ,meni je bezze ,
a na navi x programu imas sto razni useri postavljaju pa ima tu nekih live stremova.al XBMC ti nije za gledanje utakmica.
ja ga ne koristim u tu svrhu .za gledanje utakmica su ti sopcast i torrent stream i ako ti je net makar 2500-3000 kb /s mozes gledat tekme u HD-u.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
netraja.net je pocela stavljat streamove u vcl-u,ja jucer gledao Schalke -Dortmunt.Nije HD al jednih 360-480p jest sigurno i ide bez stopanja.Milina
btw.jel iko na xmbc nasao brazzerse?
btw.jel iko na xmbc nasao brazzerse?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako da podesim ovo ? Program je inace ekstra za serije i filmove.barca_87 je napisao/la: ma jbg stavis vise onih servisa za prevode ne samo podnapise.
stavis titlovi com,open subtitles,sublight,subscene,subcentar ,undertexter i valjda od tih svih nadjes na njima titl koji ti treba
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
@Puma jesil na ovo mislio http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=7152" onclick="window.open(this.href);return false;Puma je napisao/la:Kako da podesim ovo ? Program je inace ekstra za serije i filmove.barca_87 je napisao/la: ma jbg stavis vise onih servisa za prevode ne samo podnapise.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Mislio sam kako da podesim prevode, ali svejedno uz pomoc jednog kolege sam uspio napraviti 
Call the coroner!
Ima li jos neki program u XBMC osim onog ICE FILMS,treba mi za neke serije,na ovom nema vecina epizoda,a i na dosta serija ili filmova,krene,traje par minuta i samo izbaci 
1channel ima sve serijejocker92 je napisao/la:Ima li jos neki program u XBMC osim onog ICE FILMS,treba mi za neke serije,na ovom nema vecina epizoda,a i na dosta serija ili filmova,krene,traje par minuta i samo izbaci
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eh ovo pitanje,zašto izbaci iz nekog filma i onda ga moram opet pokrenut? 
Hvala,al ne znam ja to naciOtelo je napisao/la:1channel ima sve serijejocker92 je napisao/la:Ima li jos neki program u XBMC osim onog ICE FILMS,treba mi za neke serije,na ovom nema vecina epizoda,a i na dosta serija ili filmova,krene,traje par minuta i samo izbaci
e skines odavde http://www.xbmchub.com/blog/download/4/" onclick="window.open(this.href);return false;jocker92 je napisao/la:Hvala,al ne znam ja to naciOtelo je napisao/la:1channel ima sve serijejocker92 je napisao/la:Ima li jos neki program u XBMC osim onog ICE FILMS,treba mi za neke serije,na ovom nema vecina epizoda,a i na dosta serija ili filmova,krene,traje par minuta i samo izbaciGdje bude to cudo
i onda to instaliras na isti nacin kao Ice Films(imas i na youtubu tutorial)
nezz zbog cega to izbaci ,meni se zna nekad desit to al ne cesto sad ,alacious je napisao/la:Eh ovo pitanje,zašto izbaci iz nekog filma i onda ga moram opet pokrenut?
jel tebe bas cesto izbacuje il ponekad ?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Mogu li se gledati neki domaci kanali preko ovog programa?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
De molim vas da mi neko objasni kako da titlove podesim, sve sam ostalo uradio. samo još to trebam da odradim, pa da mi se baciti na gledanje filma...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
na prvoj stranici,u prvom postu it pise sve..al evo..*p!p!t@* je napisao/la:De molim vas da mi neko objasni kako da titlove podesim, sve sam ostalo uradio. samo još to trebam da odradim, pa da mi se baciti na gledanje filma...
"isto tu u system gdje ste usli "get add ons" pa all add ons i tu nadjete subtitles. u subtitles mora bit xbmc subtitles to pokrenete da se instalira da bi mogli ocitava titlove na filmovima"
mozes,sa onim fajlom koji je Dzoni postavio..doduse vecina kanala je slabijeg kvaliteta(npr OBN,HRT,PINK,RTS..) dok ima par kanala u HD-u (ES1i ES2 Serbia,te 3 SportKluba)Blek_Stena je napisao/la:Mogu li se gledati neki domaci kanali preko ovog programa?
Ja nisam nasao vise domacih kanala...ako neko jeste,neka napise jer bi nam to svima dosta pomoglo
NG1 je napisao/la:na prvoj stranici,u prvom postu it pise sve..al evo..*p!p!t@* je napisao/la:De molim vas da mi neko objasni kako da titlove podesim, sve sam ostalo uradio. samo još to trebam da odradim, pa da mi se baciti na gledanje filma...
"isto tu u system gdje ste usli "get add ons" pa all add ons i tu nadjete subtitles. u subtitles mora bit xbmc subtitles to pokrenete da se instalira da bi mogli ocitava titlove na filmovima"
može li mi bilo ko objasniti kako da podesim titlove da mi se š i ž pojavljuju u prevodu :/
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
mislim da je to objasnjeno na drugoj stranici....
nekad prelistaj temu prije nego nesto pitas...nema 20 strana

nekad prelistaj temu prije nego nesto pitas...nema 20 strana
prelistao, objašnjeno je za č i ć, ali za š i ž niko nije postavio rješenje, valjda zato pitam...NG1 je napisao/la:mislim da je to objasnjeno na drugoj stranici....
nekad prelistaj temu prije nego nesto pitas...nema 20 strana![]()
I ne trudi se da izgledaš prepametno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
trudio sam se da pomognem sa svoja zadnja 3 posta na ovoj temi...
al zbog takvih poput tebe necu vise.
al zbog takvih poput tebe necu vise.
Trenutno korisnika/ca: CHR, Wilshere10 i 4 gosta.