[youtube][/youtube]
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Grande Seedorf
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Shaarawy, Niang, Balotelli > Cassano, Ibra, Pato

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pozdrav Milanezi, novi sam na forumu i Juventino sam samo sam svratio da vam pozelim srecu sutra protiv Barce, navijacu za Milan kao da igra Juve, mislim da imate sanse, imate i igrace koji su kvalitetni i spremni fizicki uz dobru taktiku Alegrija prolaz bi mogao doci. Svasta je od Barce ocekivati pa i prljavu igru,samo da ne padne neki rani gol, kako tekma bude odmicala ocekujem njihovu nerovozu, valjanje po terenu, gol Milana bi dosta toga promjenio a za to ste sposobni itekako.
Hvala svima na iskazanoj podrsci
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
jasko_juve
- Kontakt:
Što bi čovjek i rekao sto misli a to je da bi volio da prodjete sutra kad vidim kako baltazar pise o Juventusu i naziva nas svakakvim, onda nemam rijeci. Glupo ti je to.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sretno sutra drugovi Milanezi abd da prodete
baltazar1@ ti imas neki problem sam sa sobom

baltazar1@ ti imas neki problem sam sa sobom
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Hvala svima na riječima podrške .
Sutra aBd izbaciti Barcu i tako očistiti makar malo put , za Italijansko finale u srcu Londona i Engleske .
Sutra aBd izbaciti Barcu i tako očistiti makar malo put , za Italijansko finale u srcu Londona i Engleske .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sutra penal ili crveni ce nam svirat vidjet cete sutrasnju kradju Uefalona mora da prodje
Limvo Likce
- Titova-Juga
- Kontakt:
bagra je napisao/la:Sutra penal ili crveni ce nam svirat vidjet cete sutrasnju kradju Uefalona mora da prodje
Preživjeli bi i bez ovakvog "komentara".
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Nema se potrebe na to vaditi . Koliko god da se sutra na terenu pita Barcelonu , isto toliko se pita i Milanove igrače .Titova-Juga je napisao/la:bagra je napisao/la:Sutra penal ili crveni ce nam svirat vidjet cete sutrasnju kradju Uefalona mora da prodje
Preživjeli bi i bez ovakvog "komentara".
Sve su to profesionalci koji znaju šta i kako , sigurno da postoji plan kako pokušati doći do uspjeha .
I Milan i Barca počinju sa 11 igrača , Milan ima i ta dva gola prednosti , i ne sumnjam da će dati sve od sebe da to i odbrane . Međutim može se desiti i da ne uspiju , i onda nema potrebe nikoga kriviti . Treba uzdignute glave priznati sportski neuspjeh i kraj priče .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Svako ko spominje sudjenje ima itekako dobar razlog za to. Svi smo vidjeli zadnjih sezona kako se to sistemski i organizovano radilo u korist Barcelone. Pa sami smo to dozivjeli prosle godine. Ne vjerujem da iko normalan već trazi neki alibi, al bolje da nam strpaju 5 komada nego da mi sudija i uefa odrede pobjednika.
Ako pobjede ČISTO, naravno da im treba čestitati. Valjda je i to neki smisao ove igre.
Kako sto Baresi reće igra se 11 protiv 11, mnogi gledaju samo u Barcu i sta će ona napraviti. Tako je bilo i pred prvu utakmicu, pa hop 2 laka komada dobise.
Ja vjerujem da ćemo mi dati najmanje 1 gol, te da oni ne mogu dati 4. No way Pedro!!!
Ako pobjede ČISTO, naravno da im treba čestitati. Valjda je i to neki smisao ove igre.
Kako sto Baresi reće igra se 11 protiv 11, mnogi gledaju samo u Barcu i sta će ona napraviti. Tako je bilo i pred prvu utakmicu, pa hop 2 laka komada dobise.
Ja vjerujem da ćemo mi dati najmanje 1 gol, te da oni ne mogu dati 4. No way Pedro!!!
Sine dragi, ako će to pomoći tvom razvoju, nadam se da će ti se želja ispuniti.baltazar1 je napisao/la: da pobjedimo đubre u torinu
a posebna želja mi je dvomeč sa đubretarima u LP
Normalnim milanezima sretno i da se raduju sutra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- senad_flamin
- Kontakt:
baltazar1 je napisao/la:ja od našeg tima očekujem 3 realne želje da mi ispuni, a to su:
- da prođemo barcu
- da budemo drugi i direktno idemo u LP (dakle bez sikirancije hoćel nam doć Cluj,Nefči ili Marsej, Totenhem, Zenit...)
- da pobjedimo đubre u torinu
a posebna želja mi je dvomeč sa đubretarima u LP
-RIVALDO-
Kad choporasi koriste te termine za druge klubove, niko od njih, pa ni 1 @Pogba se ne ogradjuje od takvih reci.senad_flamin je napisao/la:baltazar1 je napisao/la:ja od našeg tima očekujem 3 realne želje da mi ispuni, a to su:
- da prođemo barcu
- da budemo drugi i direktno idemo u LP (dakle bez sikirancije hoćel nam doć Cluj,Nefči ili Marsej, Totenhem, Zenit...)
- da pobjedimo đubre u torinu
a posebna želja mi je dvomeč sa đubretarima u LP![]()
![]()
Ali, vazno je da on zna za "razlike u klasi".
Da ne bude zabune, ne treba podrzavati to sa "djubretarima" ma na koga se odnosilo.
Imponuje mi što pratiš šta pišem. Šta se ja imam ograđivati od tuđe spike?MaGiCa je napisao/la: Kad choporasi koriste te termine za druge klubove, niko od njih, pa ni 1 @Pogba se ne ogradjuje od takvih reci.
Ali, vazno je da on zna za "razlike u klasi".![]()
Da ne bude zabune, ne treba podrzavati to sa "djubretarima" ma na koga se odnosilo.
No, dosta na ovu temu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sretno sutra navijači Rossonera da se raduju prolasku!
Neka to bude kao 2003 tekma kad ih je Juve izbacio... ratnički i borbeno... 1:0 do pred kraj i onda jedna kontra... da ga utrpa Niang
Neka malo @senadflamin i @francobaresi razbijaju po kući
Neka to bude kao 2003 tekma kad ih je Juve izbacio... ratnički i borbeno... 1:0 do pred kraj i onda jedna kontra... da ga utrpa Niang
Neka malo @senadflamin i @francobaresi razbijaju po kući
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Pratim, jer ako genericki odgovaram, onda bude ono: gde sam ja u tomePogba je napisao/la: Imponuje mi što pratiš šta pišem. Šta se ja imam ograđivati od tuđe spike?
No, dosta na ovu temu.
Nemas se sta ogradjivati, ali onda nemoj ko oparen da skaces kad neko tako zbori o klubu za koji navijas.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hvala svima na lijepim zeljama,idemo all in sutra

Pocinjem se tresti
Forza Milan

Pocinjem se tresti

Kako čitam Pacini nije ni na spisku za Barcu,a neće ni Mekses igrat?
Sutra neka pobijedi odn.prođe dalje bolji ,i ako prođete dalje vi nije da ću navijat za vas do finala nego bi volio da idete do kraja i osvojite,ako to već nije Barca
LP!

Sutra neka pobijedi odn.prođe dalje bolji ,i ako prođete dalje vi nije da ću navijat za vas do finala nego bi volio da idete do kraja i osvojite,ako to već nije Barca
LP!

Pobjeda je bolja od orgazma!
Neka pobjedi spretniji i sretnijiGorki je napisao/la:Kako čitam Pacini nije ni na spisku za Barcu,a neće ni Mekses igrat?
LP!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.