HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 07 nov 2009, 14:05

Barney Stinson je napisao/la:predobro preodlicno, tek sad kako mi je zao protiv one utakmice sa heliosom jbga... a sto se tice onoga pomocnog trenera buducnosti tko li je vec... pa ljudi moji gdje ima da netko s klupe uzima bocu ibaca je u publiku pa stvarno jadno da ne moze biti jadnije... treba ga suspendirati kazniti ali normala nece biti nista od toga... ali ko ga jebhe pobijedili smo i to je najvaznije... čolak odlican i povlacim ono sto sam govorio da nam nije potreban...
reče ti ja ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 nov 2009, 16:07

dobro nisam ja nikad rekao da je on los nego da nam nije potreban :) nego ljudi slazete li se vi sa mnom da nam fali jedna trica... dobro fali nam i play ali kako bi nam dobro dosla jedan dobra trojka uuuf...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 16:30

Barney Stinson je napisao/la:dobro nisam ja nikad rekao da je on los nego da nam nije potreban :) nego ljudi slazete li se vi sa mnom da nam fali jedna trica... dobro fali nam i play ali kako bi nam dobro dosla jedan dobra trojka uuuf...
zašto play???? naletilić sasvim ok može odigrati 10 minuta, sinoć je to pokazao, igra luđačku obranu a postao je i sigurniji pri prijenosu lopte(ok jednu je izgubio, ali dobro je, prije bi kada uđe nastala sraćka da bi cijela dvorana smrdila i popušio bi bar 5-6 lopti i ništa nebi pametno uradio)...sinoć je odigrao sasvim dobro 10 minuta, imao par ok poteza, dodavanja.....sve u svemu popravio se i ne treba nam play....a trica, imamo milekovića, ramljaka i sira tu poziciji može igrati, a čak mogu i puljko i štembo ako zatreba....tu smo dobro popunjeni....imamo mi dobar kadar...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 nov 2009, 16:42

košarkaš je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:dobro nisam ja nikad rekao da je on los nego da nam nije potreban :) nego ljudi slazete li se vi sa mnom da nam fali jedna trica... dobro fali nam i play ali kako bi nam dobro dosla jedan dobra trojka uuuf...
zašto play???? naletilić sasvim ok može odigrati 10 minuta, sinoć je to pokazao, igra luđačku obranu a postao je i sigurniji pri prijenosu lopte(ok jednu je izgubio, ali dobro je, prije bi kada uđe nastala sraćka da bi cijela dvorana smrdila i popušio bi bar 5-6 lopti i ništa nebi pametno uradio)...sinoć je odigrao sasvim dobro 10 minuta, imao par ok poteza, dodavanja.....sve u svemu popravio se i ne treba nam play....a trica, imamo milekovića, ramljaka i sira tu poziciji može igrati, a čak mogu i puljko i štembo ako zatreba....tu smo dobro popunjeni....imamo mi dobar kadar...
dobro necu o naletilicu zna se sto ja mislim o njemu nebih opet... ali kad pogledas sinosnju utakmicu jjesi primjetio da smo 30 min igrali sa mason stemberger i tri velika igraca ruzic, spralja, grgat, colak koji su se mijenjali a nijednome trica nije prava pozicija...
19 - ђ - 11

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 16:50

Barney Stinson je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:
dobro necu o naletilicu zna se sto ja mislim o njemu nebih opet... ali kad pogledas sinosnju utakmicu jjesi primjetio da smo 30 min igrali sa mason stemberger i tri velika igraca ruzic, spralja, grgat, colak koji su se mijenjali a nijednome trica nije prava pozicija...
ok, ali ružić je onaj tip igrača što također može igrati poziciju 3 i 4....a ne znam, mi imamo trice ali ih slabo korisiti trener, npr.malog ramljaka, meni je žao što mali ne igra, jako je velik potencijal...ima logike u tome što pričaš, ali jbga ne možemo bit ekstra popunjeni na svim pozicijama...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 nov 2009, 16:58

a znam da nemozemo ali eto onako kad gledam malo optimisticnije ja mislim sa jednom dobrom tricom i zamjenskim playem mogli bi daleko dogurat u nlb... ali to je malo pre preoptimisticno ja sam zadovoljan sa ovime... a sto se tice ruzica na trojki onako kad nema nitko drugi moze proci nekako ali bas sam pratio sinoc nema on tu brzinu za izaci iz bloka ispod kosa pa ostati sam na sutu... za cetvorku je dobar ali za tri ne bas...
19 - ђ - 11

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 21:19

Barney Stinson je napisao/la:a znam da nemozemo ali eto onako kad gledam malo optimisticnije ja mislim sa jednom dobrom tricom i zamjenskim playem mogli bi daleko dogurat u nlb... ali to je malo pre preoptimisticno ja sam zadovoljan sa ovime... a sto se tice ruzica na trojki onako kad nema nitko drugi moze proci nekako ali bas sam pratio sinoc nema on tu brzinu za izaci iz bloka ispod kosa pa ostati sam na sutu... za cetvorku je dobar ali za tri ne bas...
ma ok, jbga kao što rekoh ne može se sve imati, dobro je i ovako......kadar je više nego solidan, malo je više šutera i centara, manjak krilnih centara i niskih krila, ali jbga nadoknadi se borbenošću... :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 nov 2009, 23:36

Ma ne treba tu vise igraca u kadru, kao sto kevin rece, znamo vlastite mogucnosti i ponasamo se u okviru njih, necemo se zaduzivati ili zalijecati s nekakvim kupovinama pa na kraju na racun toga i ispastati (bas primjer Bosne, a uostalom svejedno su gubili titule unatoc tome), to je kvalitetna i dobra politika kluba. Bolje ostati pri ovom i dati prostora i sirine Ramljaku, Planinicu i ostatku da pokazu napredak i talent.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 08 nov 2009, 01:47

znam da ne moze da bi se tako dovelo nekoga treba se nekoga otpustiti a ovako kad gledas sada ne znas koga bi... ovo je odlicno... ja sam to napisao samo onako malo mastajući :D
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 nov 2009, 12:01

što se zaspalo ili se sprema za zvezdu :D :D
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 nov 2009, 13:04

Barney Stinson je napisao/la:što se zaspalo ili se sprema za zvezdu :D :D
ah....

nema se sta pricat..jebg-a Zevzda se pojačala Kimani Ffriendom ...ili će se pojačat nije još sigurno..bez njega bi imali šanse veće ovako su manje.. 8-)

ali dobit ćemo 2-3 razlike ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 nov 2009, 14:14

Kevin je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:što se zaspalo ili se sprema za zvezdu :D :D
ah....

nema se sta pricat..jebg-a Zevzda se pojačala Kimani Ffriendom ...ili će se pojačat nije još sigurno..bez njega bi imali šanse veće ovako su manje.. 8-)

ali dobit ćemo 2-3 razlike ;)
evo nek bude 80:79 za nas meni dosta :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 11 nov 2009, 14:44

Barney Stinson je napisao/la:evo nek bude 80:79 za nas meni dosta :mrgreen: :mrgreen:
znaci da over igram? :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 11 nov 2009, 14:46

KK_Bosna je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:evo nek bude 80:79 za nas meni dosta :mrgreen: :mrgreen:
znaci da over igram? :D
mislis vise koseva pa mozes to ti je sigura, ako si mislio na to... :lol: 8-)
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 12 nov 2009, 11:53

19 - ђ - 11

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 12 nov 2009, 21:32

oooooooo kad bi pobijedili zvezdu, to bi bilo ekstra, ali čisto sumnjam, bijelica i kešelj su se vratili a mogao bi i ovaj kimani zaigrat, jbga....da se igra u širokom dobili bi ih!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 nov 2009, 22:09

Ali nije, stoga vjerojatno poraz, sumnjam da ce si dopustiti jos jedno posrtanje Zvezda, ne bi zaista imalo smisla... Bio bih vise nego zadovoljan da se na Pecari nakon toga dobije Zagreb i ostane u egalu pobjeda i poraza.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 nov 2009, 12:53

http://www.sportskaraja.com/index.php?o ... &Itemid=29
je da ga nema vcrs ali idemo po pobjedu velić je već tu predugo pa mislim da se nece previse osjetit da vlašića nema... ali eto ako vec izgubimo ne bi valjalo da bude previse...
19 - ђ - 11

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 14 nov 2009, 19:16

ajmo široki 19-13, ok se držimo :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 14 nov 2009, 20:07

sut za tri nas jebhe ali ajde da smanjimo barem razliku...
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.