Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

T-MAC
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la T-MAC » 11 mar 2013, 14:57

HZ_ilidzaa je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:jel iko zna kako se krecu cijene za posjetu psihicu...za neku seansu razgovor i tako to...

ozb.pitam ;)
Reci meni , ja sam imao razgovor sa prijateljicom psihologom(4 godina).Naime , kako ona kaze , bolujem od bipolarnog poremecaja...Utjeha mi je da su najveci intelektualci bolovali od toga :mrgreen: Betoven , Hemingvej , Šekspir, Dikens , Leigh :mrgreen: U prevodu bipolarni poremacaj ti je "jedan dan si Ajnstajn drugi dan si paglu..."Rekla mi da posjetim nekog Logu na Grbavici i da ne gledam vijesti ne citam novine i slicne gluposti.
ma ja sam cvrsto odlucio da odem kod psihica...i to diskretno bez znanja rodbine i sl...sa mnom ce samo jedan prijatelj i djevojka ic...jer nakon operacije koju sam imao,sve gori i gori postajem...imam problem sa velikom nervozom,agresivnoscu,i tako tim poremecajima... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 mar 2013, 15:01

jasmin10 je napisao/la: koji lik ? :D i sta si dobio iz maturskog ? :D
Iz rada 5, iz odgovora 2 :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 mar 2013, 15:15

Tritolone je napisao/la:Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet :mrgreen:
Kome sad da vjerujem tebi koji si psihologiju ucio u srednjoj ili djevojci koja je 4 godina psihologije ? :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 mar 2013, 15:24

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
uf, kad sve ovo naceras u jedno, ostane ti jos mjesta za kobejnovu sacmaricu. :mrgreen:
nije ni cudo sto ti treba doktor.
T-MAC je napisao/la:ma ja sam cvrsto odlucio da odem kod psihica
da ti prepise neke tablete? ma jok.
rijesi to sam.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kome sad da vjerujem tebi koji si psihologiju ucio u srednjoj ili djevojci koja je 4 godina psihologije ?
naravno da ces vjerovati kolegi forumasu.
ti psihici su i sami blentavi, tako da... :)
care moj, ne mozes ti otici kod psihica a da ti ovaj ne nadje nesto.
i sto god se ti vise branio i pokusavao dokazati da si zdrav i normalan, on sve vise vjeruje da si lud. :mrgreen:
posluzicu se starom mudroscu prof.dr. mamica, koja kaze: ti psihijatri, i njih nabijem na qrac. 8-)
ps.
svetiiii, desiii... :?
ejjj, svetiii...
nas ti dobro sta... :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 mar 2013, 15:27

Kakvi psihijatri ljudi jeste vi normalni, rasčistite to sami sa sobom.Čuj padaju u depresiju jbt đe ovaj svijet ide :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 mar 2013, 15:28

Dobro, i ja bi prije vjerova nekom tko je toliko godina ucio o tome, na kraju krajeva ako uistinu mislis da bolujes od toga odi i testira se, postoje testovi za utvrdit to.

Pogle sta ti google kaze za to :)
http://www.centar-zdravlja.net/bolesti/ ... jagnoze/7/

Obicno kad ides radit u nekoj drzavnoj firmi ili ustanovi, oni ti daju test sposobnosti, jedan od hrpe tih testova bude nesto na ovu shemu. Uglavnom trebas bit potpuno iskren kad odgovaras na ta pitanja jer jedino onda test ima smisla :)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 mar 2013, 15:38

Bukowski je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet :mrgreen:
jbt život, onda sam ja garant bipolaran ! :D

U jednom trenutku letim od sreće, a za pola sata mi sve crno, ništa ne valja...:)
tako ti je kad mijesas speed i vutru
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 mar 2013, 15:45

secer je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:ma ja sam cvrsto odlucio da odem kod psihica
da ti prepise neke tablete? ma jok.
rijesi to sam.
ma jok tablete...ne bi ja to om'a :mrgreen: vec samo da poprica sa mnom...da vidim gdje grijesim toliko...zasto sam odjednom postao agresivan i mnogo nervozan..siguran sam da je i operacija kumovala svemu tome..pa da vidim ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 mar 2013, 15:46

@seceru ja mislim da je to uzi spisak ,fale mu jos neki velikani :D :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2013, 16:05

Od danas sam postao fasista, sta sam dozivio da me ciganka smeka u busu jadna majko.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 11 mar 2013, 16:13

Sarajlijc@ je napisao/la:Od danas sam postao fasista, sta sam dozivio da me ciganka smeka u busu jadna majko.
šta si postao :lol:
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 mar 2013, 16:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Od danas sam postao fasista, sta sam dozivio da me ciganka smeka u busu jadna majko.
:lol: :lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 mar 2013, 16:20

nisi ti fasista :mrgreen: ti si nesto drugo :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 mar 2013, 16:37

Otelo je napisao/la:@seceru ja mislim da je to uzi spisak ,fale mu jos neki velikani :D :D
men bi i ono njegovo bilo sasvim dovoljno. :oops:
ono, da me jednom odradi onom svojom ´terapijom´, ne bi mi trebo psihic - nama bi me u onu kosulju. :lol:
T-MAC je napisao/la:ma jok tablete...ne bi ja to om'a vec samo da poprica sa mnom
salu na stranu, nego se uozbiljiti i reci da je to sto planiras jedan hrabar i hvale vrijedan potez.
rijetki su oni koji shvate i uopste priznaju da imaju problem zbog kojeg bi se trebali obratiti strucnim licima.
T-MAC je napisao/la:da vidim zasto sam odjednom postao agresivan i mnogo nervozan
ako te mogu loma utjsiti, reci cu da vecinu ljudske populacije muci pretjerana agresivnost i nervoza.
koji su razlozi?
ako posmatramo iz ugla onih koji se drze teorije evolucije, objasnjenje je sasvim jednostavno: kronicni nedostatak vremena.
a ako se, pak, okrenem vjernicima, reci ce da je insan u ovom gadnom stanju zato sto ne zivi u fitri (fitra je ono prirodno stanje tj. zivot u skladu sa prirodom i ostalim bicima).

da ne duzim :) nek´ ti je sretno i postaj nam rezultate.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2013, 16:38

T-MAC je napisao/la:
nisi ti fasista :mrgreen: ti si nesto drugo :mrgreen:
Nacista svejedno, isti ****. :D 14 88 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Salim se kakav ja i politika, ali fakat su mi se ljudi poceli gaditi :roll:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 mar 2013, 16:41

secer je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:ma jok tablete...ne bi ja to om'a vec samo da poprica sa mnom
salu na stranu, nego se uozbiljiti i reci da je to sto planiras jedan hrabar i hvale vrijedan potez.
rijetki su oni koji shvate i uopste priznaju da imaju problem zbog kojeg bi se trebali obratiti strucnim licima.
T-MAC je napisao/la:da vidim zasto sam odjednom postao agresivan i mnogo nervozan
ako te mogu loma utjsiti, reci cu da vecinu ljudske populacije muci pretjerana agresivnost i nervoza.
koji su razlozi?
ako posmatramo iz ugla onih koji se drze teorije evolucije, objasnjenje je sasvim jednostavno: kronicni nedostatak vremena.
a ako se, pak, okrenem vjernicima, reci ce da je insan u ovom gadnom stanju zato sto ne zivi u fitri (fitra je ono prirodno stanje tj. zivot u skladu sa prirodom i ostalim bicima).

da ne duzim :) nek´ ti je sretno i postaj nam rezultate.
hocu hocu...pisat cu ja ovdje...nekad sredinom sljedece sedmice cu vidjeti da odem i da popricam sa cika psihologom...samo da vidim jel ima on neku pametnu...da me izvuce iz ovog stanja...da ne pjenim na sve zivo...kolk'o lud moras postat da ti tudzi glasovi smetaju...uvijek sam bio drustvena osoba,ali ovo sto me stiglo...ne znam....sto je najgore,djevojka mi ispasta radi ovog mog ponasanja...ma svi odreda..s toga na jedan diskretan nacin cu da odem i posavjetujem se ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2013, 16:42

Treba te prebit i bit ces bolje :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 mar 2013, 16:53

T-MAC je napisao/la:i da popricam sa cika psihologom
jok, nista to. mojne trazit one sa kitajzlom, nego neku tetku (najbolje potrazi drugaricu od ovog hz) :mrgreen:
jao, one dobre tete poput one iz sopranosa :mrgreen:
ako nadjes slicnu, nama javi 8-) pa da i ja napravim termin. :mrgreen:

ali, prije negoli odes + ako oces da lijecenje bude uspjesno, najprece je da predjes na pravu muziku 8-)

[youtube][/youtube]
:mrgreen:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 11 mar 2013, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 mar 2013, 16:55

Il jedan Leap of Faith s lamele :mrgreen:
Ako već odeš kod psihologa nećeš završit' na jednom, već na jedno 10 seansi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 mar 2013, 16:58

Dex je napisao/la:Il jedan Leap of Faith s lamele :mrgreen:
Ako već odeš kod psihologa nećeš završit' na jednom, već na jedno 10 seansi
to ti iz iskustva pricas? :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 8 gostiju.