Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
Zovi mene na kafu,i ispricaj sve sta i kako,ja cu ti pomoci.Dat cu ti koji savjet i tako to.Ako ti je puno 15 KM,reci mogu spustit. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Reci meni , ja sam imao razgovor sa prijateljicom psihologom(4 godina).Naime , kako ona kaze , bolujem od bipolarnog poremecaja...Utjeha mi je da su najveci intelektualci bolovali od togaT-MAC je napisao/la:jel iko zna kako se krecu cijene za posjetu psihicu...za neku seansu razgovor i tako to...
ozb.pitam
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ocigledno da si danas Ajnstajn. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e kluba, tobejarabi
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ducic-p ... lsa/100219" onclick="window.open(this.href);return false;
Szigetszentmiklós
hahhaaha
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ducic-p ... lsa/100219" onclick="window.open(this.href);return false;
Szigetszentmiklós
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
jbt život, onda sam ja garant bipolaran !Tritolone je napisao/la:Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet
U jednom trenutku letim od sreće, a za pola sata mi sve crno, ništa ne valja...
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
S obzirom u kakvom svijetu zivimo, modernim i ubrzanim zivotom, neki random napadi depresije su potpuno normalni,netreba to bit nista cudno, a i s obzirom kakav zivot nam servira televizija,novine,internet (gledas super uspjesne ljude na tvu, a ti nemozes skupit za kavu itd itd) jednostavno tu i tamo moras poludit
. Pa jbt. ja popizdim ako nemam barem 15ak-20 minuta za sebe,kad nemam vremena za bar jednu kavicu i cakulu sa ekipom, kada se moras trgat da bi stiga sve napravit, tada mi dođe da dignem ruke od svega, ono od opceg veselja do stanja da bi prespava koji tjedan, mjesec pa da sve lose jednostavno prođe.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ma ja sam cvrsto odlucio da odem kod psihica...i to diskretno bez znanja rodbine i sl...sa mnom ce samo jedan prijatelj i djevojka ic...jer nakon operacije koju sam imao,sve gori i gori postajem...imam problem sa velikom nervozom,agresivnoscu,i tako tim poremecajima...HZ_ilidzaa je napisao/la:Reci meni , ja sam imao razgovor sa prijateljicom psihologom(4 godina).Naime , kako ona kaze , bolujem od bipolarnog poremecaja...Utjeha mi je da su najveci intelektualci bolovali od togaT-MAC je napisao/la:jel iko zna kako se krecu cijene za posjetu psihicu...za neku seansu razgovor i tako to...
ozb.pitamBetoven , Hemingvej , Šekspir, Dikens , Leigh
U prevodu bipolarni poremacaj ti je "jedan dan si Ajnstajn drugi dan si paglu..."Rekla mi da posjetim nekog Logu na Grbavici i da ne gledam vijesti ne citam novine i slicne gluposti.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
Iz rada 5, iz odgovora 2jasmin10 je napisao/la: koji lik ?i sta si dobio iz maturskog ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kome sad da vjerujem tebi koji si psihologiju ucio u srednjoj ili djevojci koja je 4 godina psihologije ?Tritolone je napisao/la:Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet
uf, kad sve ovo naceras u jedno, ostane ti jos mjesta za kobejnovu sacmaricu.Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
nije ni cudo sto ti treba doktor.
da ti prepise neke tablete? ma jok.T-MAC je napisao/la:ma ja sam cvrsto odlucio da odem kod psihica
rijesi to sam.
naravno da ces vjerovati kolegi forumasu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kome sad da vjerujem tebi koji si psihologiju ucio u srednjoj ili djevojci koja je 4 godina psihologije ?
ti psihici su i sami blentavi, tako da...
care moj, ne mozes ti otici kod psihica a da ti ovaj ne nadje nesto.
i sto god se ti vise branio i pokusavao dokazati da si zdrav i normalan, on sve vise vjeruje da si lud.
posluzicu se starom mudroscu prof.dr. mamica, koja kaze: ti psihijatri, i njih nabijem na qrac.
ps.
svetiiii, desiii...
ejjj, svetiii...
nas ti dobro sta...
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvi psihijatri ljudi jeste vi normalni, rasčistite to sami sa sobom.Čuj padaju u depresiju jbt đe ovaj svijet ide 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro, i ja bi prije vjerova nekom tko je toliko godina ucio o tome, na kraju krajeva ako uistinu mislis da bolujes od toga odi i testira se, postoje testovi za utvrdit to.
Pogle sta ti google kaze za to
http://www.centar-zdravlja.net/bolesti/ ... jagnoze/7/
Obicno kad ides radit u nekoj drzavnoj firmi ili ustanovi, oni ti daju test sposobnosti, jedan od hrpe tih testova bude nesto na ovu shemu. Uglavnom trebas bit potpuno iskren kad odgovaras na ta pitanja jer jedino onda test ima smisla
Pogle sta ti google kaze za to
http://www.centar-zdravlja.net/bolesti/ ... jagnoze/7/
Obicno kad ides radit u nekoj drzavnoj firmi ili ustanovi, oni ti daju test sposobnosti, jedan od hrpe tih testova bude nesto na ovu shemu. Uglavnom trebas bit potpuno iskren kad odgovaras na ta pitanja jer jedino onda test ima smisla
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tako ti je kad mijesas speed i vutruBukowski je napisao/la:jbt život, onda sam ja garant bipolaran !Tritolone je napisao/la:Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet
U jednom trenutku letim od sreće, a za pola sata mi sve crno, ništa ne valja...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma jok tablete...ne bi ja to om'asecer je napisao/la:da ti prepise neke tablete? ma jok.T-MAC je napisao/la:ma ja sam cvrsto odlucio da odem kod psihica
rijesi to sam.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
@seceru ja mislim da je to uzi spisak ,fale mu jos neki velikani

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Od danas sam postao fasista, sta sam dozivio da me ciganka smeka u busu jadna majko.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ferroviere
- Kontakt:
šta si postaoSarajlijc@ je napisao/la:Od danas sam postao fasista, sta sam dozivio da me ciganka smeka u busu jadna majko.
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Sarajlijc@ je napisao/la:Od danas sam postao fasista, sta sam dozivio da me ciganka smeka u busu jadna majko.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
nisi ti fasistaSarajlijc@ je napisao/la:Od danas sam postao fasista, sta sam dozivio da me ciganka smeka u busu jadna majko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.