Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Nešto slično kao i ova tribina u Bugojnu, možda i veća.

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Jao Jaklica i njegovog po zivot opasnog krova

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Krov je super, kad su bio zadnji put na Jaklicu, '95? 
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Jack777Pott
- Kontakt:
Prije tri godine, sjecam se da je lim visio, jos je vjetar puhao, skripalo na sve strane
. Cuo sam da su nakon toga sve to popravili, al meni je ostao u sjecanju takav i kad god vidim sliku Jaklica sjetim se kako sjedim na tribinama i gledam u krov, a ne na utakmicu 
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- legenda reala
- Kontakt:
Koliko prima ova tribina?? baš izgleda glomazno
moglo bi se ovo fino ušminkati
ps: i ako ima neka fina slika stadiona da se čitav vidi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To je jedina tribina na stadionu, mislim da moze stati 7.000-8000 stolica, ali kakvo je stanje u klubu, dobro je da ima i jedna, jos zelene stolice krenuli redati, isto kao kad bi na grbavici krenuli redati bordo stolice. 

Evo slike Tusnja, sjever, to je konacni izgled tribine, jos sam treba stolice da se postave.
Slika je losijeg kvaliteta jer je uradjen ss sa klipa.
legenda reala je napisao/la:Koliko prima ova tribina?? baš izgleda glomaznomoglo bi se ovo fino ušminkati

I ja neznam što zelene stolice
OFK Gradina Srebrenik
Bio sam u subotu na Tušnju i mogu reć da super izgleda ova tribina..sigurno najbolja u državi..klasik je napisao/la:
Evo slike Tusnja, sjever, to je konacni izgled tribine, jos sam treba stolice da se postave.
Samo što nisam ljubitelj ovi stadiona sa atletskom..trebo mi je dvogled da gledam utakmicu..
Zadnja izmjena: Brcko87, dana/u 11 mar 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
- Jack777Pott
- Kontakt:
Lijepo ovo u Tuzli, tribina konacno gotova. Ovaj Jaklic me neodoljivo podsjeca na stadion Segeste. Ogromna tribina, krov na sredini i spustanje tribine prema kraju, jedino sto je taj u Sisku malo ovalnog oblika:
http://src-sisak.hr/wp-content/uploads/ ... adion1.jpg
A vala i s vanjske strane je puno uredjeniji
http://www.sisak.info/wp-content/upload ... egesta.jpg
Inace, klub se takmici u 3.HNL, na godinu su 90% u 2.HNL. Nebi trebalo puno para da to lici na nesto, jer je potrebno samo malo krov srediti i postavit stolice, dok bi na Jaklicu moglo da se uredi i s vanjske strane, a i one svlacionice bi bio red da srede ako do sad nisu. Jedne od gorih, a posjetio sam ih mnogo
http://src-sisak.hr/wp-content/uploads/ ... adion1.jpg
A vala i s vanjske strane je puno uredjeniji
http://www.sisak.info/wp-content/upload ... egesta.jpg
Inace, klub se takmici u 3.HNL, na godinu su 90% u 2.HNL. Nebi trebalo puno para da to lici na nesto, jer je potrebno samo malo krov srediti i postavit stolice, dok bi na Jaklicu moglo da se uredi i s vanjske strane, a i one svlacionice bi bio red da srede ako do sad nisu. Jedne od gorih, a posjetio sam ih mnogo
Koja je sljedeća tribina na redu u Tuzli? Šteta što su ostavili atletsku stazu, **** ga.
Jbg gradski stadion koristi ga i atletski klub. i meni se ne svidja zbog toga al sta da se radi.Edol je napisao/la:Koja je sljedeća tribina na redu u Tuzli? Šteta što su ostavili atletsku stazu, **** ga.
A sljedeca je tribina istok, tj po slici gledano samo na desno se nastavlja gradnja, i mislim da bi ta tribina trebala da bude i najveca.
Hoce li na tom novom istoku, biti novinarske kabine i loza????
- badblueboylivno
- Kontakt:
Trebalo je se raditi zaseban atletski stadion, sa tribinicom za 1000-2000 ljudi, nešto kao u Zenici... nikad za atletiku neće napuniti ni jednu tribinu, kamoli cijeli (i to koliki) stadion.klasik je napisao/la:Jbg gradski stadion koristi ga i atletski klub. i meni se ne svidja zbog toga al sta da se radi.Edol je napisao/la:Koja je sljedeća tribina na redu u Tuzli? Šteta što su ostavili atletsku stazu, **** ga.
A sljedeca je tribina istok, tj po slici gledano samo na desno se nastavlja gradnja, i mislim da bi ta tribina trebala da bude i najveca.
Hayley <3
-
neroazzuro
- Kontakt:
Bila je prije 10-ak god opcija da se za Slobodu gradi novi stadion bez trake na stadionu u krugu sadasnjeg kampusa,bivse kasarne ali se od toga odustalo. Nazalost.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e jesi i uslikoklasik je napisao/la:
salu na stranu al ovaj sjever je ubjedljivo najbolja tribina u BIH...bila mi je suhva gdje ce sklepat 4 miliona al ono stvarno vrijedi....sa zadnje strane izgleda premocno..steta sto neko ne slika sa zadnje strane tribinu..tribina vec odlicno izgleda a kad se jos nasminka bit ce perverzija prava...dosta cesto prolazim pored Tusnja i fakat sjever izgleda nerealno u prostoru i vremenu u kojem zivimo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa mozes li nam ti baciti koju sliku kada vec cesto prolazis kraj Tušnjastaragarda je napisao/la: e jesi i usliko![]()
..koda si mahmuran na stadionu bio
![]()
![]()
salu na stranu al ovaj sjever je ubjedljivo najbolja tribina u BIH...bila mi je suhva gdje ce sklepat 4 miliona al ono stvarno vrijedi....sa zadnje strane izgleda premocno..steta sto neko ne slika sa zadnje strane tribinu..tribina vec odlicno izgleda a kad se jos nasminka bit ce perverzija prava...dosta cesto prolazim pored Tusnja i fakat sjever izgleda nerealno u prostoru i vremenu u kojem zivimo..nemoze to slika docarat skroz...vidjet cete kad budete dolazili..ooo svi vi koji prattite svoje klubove
![]()
Ima li ova tribina WC, i jos neke prostorije u sklopu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
wc,poslovne prostore,6 ulaza,2 etaze,garaze ispod tribina,veliki plato na gornjoj tribini sa odvojenim boxovima za svaki ulaz,rasveta u krovu,viseca konstrukcija za semafor koja se nalazi negdje na sredini tribine..jos jedan segment me je stvarno impresirao..akustika te tribine..kada prilazite stadionu a na sjeveru je recimo cc 300 ljudi imate osjecaj da je stadion pun jer bas grmi..mogu mislit sta ce bit sa vecom cifom..bio sam par puta na Poljudu i isti osjecaj sam imao. ...kazem ti..perverzija,zlo i naopakoElegant je napisao/la:Ima li ova tribina WC, i jos neke prostorije u sklopu ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.