FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo sad cemo uskoro primiti golove na Areni 3...
Jbte, nisam imao priliku pogledati tekmu, a tek sada vidim na kakvom hrkljusu od terena smo mi igrali... Pa za ovo u zatvor treba slati... Grbavica je za ovo Camp Nou... Onda koliko ljudi ubise po nogama, pa to nije normalno, kad god krenemo naprijed, to leti sa strane ili sa ledja, polomise noge... Hvala Bogu pa se niko nije ozlijedio.. Mislim da i mi moramo imati 2 zaduzene samo za marisanu ovako u gostima, tzv. "osvetnici"... Uglavnom, nesretno smo izgubili, i vidi se napredak u igri... DUPLA je nasa...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Cautinho
- Kontakt:
Dobar posao se radi oko transfera,nadam se da ce se pokazati dobrim i pravim igracima za Zelju.
Keep walking.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jeko ova dalabu sto komentira sumnjive situacije na BHT 

ovima sa bht treba zabranit da nas spominju uopste!TMmanija2012 je napisao/la:Jeko ova dalabu sto komentira sumnjive situacije na BHT
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Nisam upratio, sta je bilo?adilbeg je napisao/la:ovima sa bht treba zabranit da nas spominju uopste!TMmanija2012 je napisao/la:Jeko ova dalabu sto komentira sumnjive situacije na BHT
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nisam se pronasao prozvanim u tvome dugackom postu, nisam siguran da se ovo "ja procitam skoro sve, a ne ko neki samo post iznad" nije odnosilo na menezaboljisportuBiH je napisao/la:@crown možda si se pronašao negdje ali nije mi bila amjera da tebi repliciram već sam pisao generalno za komentare ovdje na forumu. Inače ja pročitam (kad uđem na forum) skoro sve, a ne ko neki samo post iznad (ne mislim na tebe:)).

Samo da mi njih pobjedimo 2:0.
-
- Kontakt:
Vidim niko ne spominje, ali nije fer ovo da se moze sa godisnjim i polugodisnjim na kup utakmice! Mislim,o cemu cemo kakiti sad 2 dana?
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stani malo, kada su se kupovale godisnje fino su brujali da vaze ove godine za kup. Samo mi nije nikako jasno bilo, ako su stavili da vaze zasto nisu ako nista podigli cijenu na 60 KM...BlingBling je napisao/la:Vidim niko ne spominje, ali nije fer ovo da se moze sa godisnjim i polugodisnjim na kup utakmice! Mislim,o cemu cemo kakiti sad 2 dana?
EDIT: Zasto su pobrisani prijasni postovi?
Aco jesil ti gledao makedonca,sta mislis hocel nam pomoci ?
-
- Kontakt:
Da su stavili 60KM bilo bi lopovi,preskupo itd. I da je stave 30KM bilo bi,eh sto nije 25 i onako nema hale kako treba,prljave stolice,suma,korov...
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
BlingBling je napisao/la:Da su stavili 60KM bilo bi lopovi,preskupo itd. I da je stave 30KM bilo bi,eh sto nije 25 i onako nema hale kako treba,prljave stolice,suma,korov...

-
- Kontakt:
Prevagnulo je to što ne pamtim ko je nešto napisao sem ako mi ne zapadne neka specifična stvar za oko ili ako je neko ko ima specifične postove kao npr @boccacio, pile, camac itd. Onda ja napišem post o svemu što sam pročitao generlno. Ako mi je neko specifičan onda odgovorim na njegov post ako imam potrebu. Sad smo poajsnili ovaj nesporazum ja sa svoje ti sa svoje strane:) Nekako sam u tvom odgovoru na moj post primjetio kao da si se pronašao ali drago mi je da nisi i da sam pogriješio.crown je napisao/la:Nisam se pronasao prozvanim u tvome dugackom postu, nisam siguran da se ovo "ja procitam skoro sve, a ne ko neki samo post iznad" nije odnosilo na menezaboljisportuBiH je napisao/la:@crown možda si se pronašao negdje ali nije mi bila amjera da tebi repliciram već sam pisao generalno za komentare ovdje na forumu. Inače ja pročitam (kad uđem na forum) skoro sve, a ne ko neki samo post iznad (ne mislim na tebe:))., jer htio sam reci da ako bas citas skoro sve na forumu, vjerovatno si primjetio da nakon Travnika pisem umjerene postove, podrzavajuci svakog igraca, ne osuđujuci ga nakon jedne-dvije tekme s nekim prijedlozima sta bih volio da se pokusa ili promijeni u nasem sastavu ili igri...izgleda da je kod tebe prevagnulo ono "skoro" u citanju svega...jer moja replika na tvoj dugacak post je bila ista takva (malo sam naruzio Svraku, kapiten je, morao
), ovih dana puno vise koristimo tastaturu da pokudimo, malo manje da hvalimo
Sta bi za ovog Makedonca za sutra?Jel moze igrati?Mozda je vec neko odgovorio na ovo,ako jeste jbg nisam upratio...(e ovo ne moras brisati
)

Amare hvala ti...
Nemojte se nista nadati oko ovog makedonca samo cu ti reci.momak nije u formi ima viska kila.nikakvo on pojacanje nece biti i nece on zadugo zaigrati ako je i ikako potpisao ugovorJMs1921 je napisao/la:Sta bi za ovog Makedonca za sutra?Jel moze igrati?Mozda je vec neko odgovorio na ovo,ako jeste jbg nisam upratio...(e ovo ne moras brisati)
Zeljo.ba je napisao/la:Nemojte se nista nadati oko ovog makedonca samo cu ti reci.momak nije u formi ima viska kila.nikakvo on pojacanje nece biti i nece on zadugo zaigrati ako je i ikako potpisao ugovorJMs1921 je napisao/la:Sta bi za ovog Makedonca za sutra?Jel moze igrati?Mozda je vec neko odgovorio na ovo,ako jeste jbg nisam upratio...(e ovo ne moras brisati)

Željeznicar za život cijeli !
Kad se samo sjetim da je ovaj Salčinović bio blizu dolaska u Želju. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
odakle sad ovo?Zeljo.ba je napisao/la:Nemojte se nista nadati oko ovog makedonca samo cu ti reci.momak nije u formi ima viska kila.nikakvo on pojacanje nece biti i nece on zadugo zaigrati ako je i ikako potpisao ugovorJMs1921 je napisao/la:Sta bi za ovog Makedonca za sutra?Jel moze igrati?Mozda je vec neko odgovorio na ovo,ako jeste jbg nisam upratio...(e ovo ne moras brisati)
Hoces reci koristio Zelju da se izreklamira.....ellaxaz je napisao/la:Kad se samo sjetim da je ovaj Salčinović bio blizu dolaska u Želju.