ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Danas sve bolji od boljeg mecevi, fino ce biti 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Da hoce Gullbis zakazati mec sa Nadalom.
U strasnoj je formi, trebao bi preko Seppia.
U strasnoj je formi, trebao bi preko Seppia.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Vidi edinaEdin TM87 je napisao/la:Danas sve bolji od boljeg mecevi, fino ce biti
Max Allegri
Mayer predao Nadalu, a Gulbis melje Seppija. Znaci prvi pravi test za Nadala slijedi.
Gulbis ima seriju od 12 pobjeda, a Nadalu je uvijek zadavao dosta muke. Veoma bitan mec za obojicu. Rafa ce znati na cemu je, a Gulbisu bi pobjeda mogla donijeti veliko samopouzdanje i mozda njegovu karijeru digne na veci nivo...
Gulbis ima seriju od 12 pobjeda, a Nadalu je uvijek zadavao dosta muke. Veoma bitan mec za obojicu. Rafa ce znati na cemu je, a Gulbisu bi pobjeda mogla donijeti veliko samopouzdanje i mozda njegovu karijeru digne na veci nivo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Steta sto Rafa nije odigrao ovaj mec sad, svaki novi mec je njemu jako bitan u ovom trenutku...:SVirtu4l je napisao/la:Mayer predao Nadalu, a Gulbis melje Seppija. Znaci prvi pravi test za Nadala slijedi.
Da, steta sto nije odigrao mec, ovaj Mayer mu dodje kao sparing partner.
Gulbis bi ga mogao otresti. Jedva cekam mec.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sad otresti nisam siguranVirtu4l je napisao/la:Da, steta sto nije odigrao mec, ovaj Mayer mu dodje kao sparing partner.
Prognoziram tezu pobjedu Rafe (u 2 seta po 7:6 ili 7:5, eventualno u 3 seta) stim da nije ne moguce da Gulbis pobjedi, ali necu dati velke sanse tom scenariju.
Gulbis melje,ali sebe.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Seppija sam nedavno gledao protiv Novaka, nije mogao dva puta prebaciti preko mreze...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ga nedavno gledao na RG-u, dovukao ga do 5. seta.
Gulbis će dobiti meč, ali mu ovo nikako nije trebalo.
Gulbis će dobiti meč, ali mu ovo nikako nije trebalo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ne znam, sve ovo mu je klimavo... steta bi bilo da izgubi...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta bi bilo da ne dodje do tog emca izmedju njega i Nadala.
Pogotovo sto bi Rafa, Seppia razbucao.
Pogotovo sto bi Rafa, Seppia razbucao.
Napravio je brejk u drugom, nadam se da će biti dovoljno pametan da ga materijalizuje i odvede meč u treći set.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
FH kada ulazi je ubitačan, ali ponekad imam osjećaj da mu namještanje na udarac oduzima previše vremena, te da se više koncentriše na zamah, nego na samu egzekuciju (intezitet, jačinu, direkciju) udarca.
Propušta dvije brejk lopte, kakav bogalj.
Propušta dvije brejk lopte, kakav bogalj.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Seppi ne igra nista citav mec, a prvi set je uzeo sa 2 winnera.
Evo opet breaka, valjda ce sad biti pametniji, a FH mu je pravo cudan od kako je promijenio zamah, ali ko te pita, kada ulazi ne vraca se.
Dva vezana asa za treci set.
Evo opet breaka, valjda ce sad biti pametniji, a FH mu je pravo cudan od kako je promijenio zamah, ali ko te pita, kada ulazi ne vraca se.
Dva vezana asa za treci set.
Gulbis servira za mec.
Zamislite da imamo challenger kao u Dallasu sto pocinje sutra.
Bachinger, Lacko, Bagy, Sijsling, Becker, Goffin, Melzer, Muller, Istomin, Petschner, Stakhovsky, Bellucci, Troicki.
Nasljednik Sunrise CH-a.
Zamislite da imamo challenger kao u Dallasu sto pocinje sutra.
Bachinger, Lacko, Bagy, Sijsling, Becker, Goffin, Melzer, Muller, Istomin, Petschner, Stakhovsky, Bellucci, Troicki.
Nasljednik Sunrise CH-a.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Cekamo te Gulbise sutra! Nadam se da si se umorio 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.