Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
"Zadnjih pet mjeseci nosio sam dres Olimpica. To je najveći cirkus u mojoj dosadašnjoj karijeri. Za pet mjeseci sam dobio 60 posto jedne plate. Po meni je to jedan klub koji slovi kao uređen, ali je jako daleko od toga. Pa pogledajte samo sve bolje igrače koji su igrali u evropskim klubovima, koliko njih je imalo ozbiljnu minutažu u Olimpicu? Nemaju uslove da budu uređen klub, oprema se nosi kući i pere, ima tu još mnogo toga, šlag na tortu je šef stručnog štaba koji je dok sam ja bio tu vrijeđao igrače, nakon svega ja mogu definitvno reći da je to najveća greška moje karijere." Fenan Salcinovic 
Sladak je dečkić ovaj Salčinović. Jadničko jedan. Igrao iz ljubavi, a Husref ga vrijeđao.

Ja sam cuo da Husref boga psuje.... od Alaima
Neka si ti Salcinovicu pobjegao od tog bezboznika,ti pobozni covjece...ja profesionalaca i govana 
Amare hvala ti...
Vaš zadnji klub je bio Olimpic, kako je došlo do raskida ugovora?
"Zadnjih pet mjeseci nosio sam dres Olimpica. To je najveći cirkus u mojoj dosadašnjoj karijeri. Za pet mjeseci sam dobio 60 posto jedne plate. Po meni je to jedan klub koji slovi kao uređen, ali je jako daleko od toga. Pa pogledajte samo sve bolje igrače koji su igrali u evropskim klubovima, koliko njih je imalo ozbiljnu minutažu u Olimpicu? Nemaju uslove da budu uređen klub, oprema se nosi kući i pere, ima tu još mnogo toga, šlag na tortu je šef stručnog štaba koji je dok sam ja bio tu vrijeđao igrače, nakon svega ja mogu definitvno reći da je to najveća greška moje karijere."
"Salčinović je jedan odličan igrač jakog karaktera i uopće nije incidentan, ali morali smo ga otpustiti. Moram naglasiti da je sada izrekao neke stvari koje nisu istinite. Želim zaštititi klub ali i integritet gospodina Husrefa Musemića koji je bio trener u vrijeme Fenana Salčinovića," rekao je Demirović i nastavio:Radmilo je napisao/la:Vaš zadnji klub je bio Olimpic, kako je došlo do raskida ugovora?
"Zadnjih pet mjeseci nosio sam dres Olimpica. To je najveći cirkus u mojoj dosadašnjoj karijeri. Za pet mjeseci sam dobio 60 posto jedne plate. Po meni je to jedan klub koji slovi kao uređen, ali je jako daleko od toga. Pa pogledajte samo sve bolje igrače koji su igrali u evropskim klubovima, koliko njih je imalo ozbiljnu minutažu u Olimpicu? Nemaju uslove da budu uređen klub, oprema se nosi kući i pere, ima tu još mnogo toga, šlag na tortu je šef stručnog štaba koji je dok sam ja bio tu vrijeđao igrače, nakon svega ja mogu definitvno reći da je to najveća greška moje karijere."
"Jednostavno nije istina da je Musemić bilo čime vrijeđao Salčinovića, osim ako se uvredom ne smatra želja da igrač pruži maksimum zalaganja u svakom trenutku na terenu i utamici. Što se tiče plaćanja mogu reći da je on jedan od najskupljih igraca Premijer lige, obzirom na odigrano. Olimpic mu je plaćao i hiljadu maraka po minuti. Prosta računica reći će sve. Sve u svemu jasno je da umišljenim zvijezdama nije mjesto u Olimpicu," završio je Demirović.
Došao u septembru. Sezona završena krajem novembra i odmah objavljeno da je slobodan igrač. On priča o 5 mjeseci. Kakav matematičar.
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
Olimpic mu je plaćao i hiljadu maraka po minuti. Prosta računica reći će sve.
1921
1989
1989
- storm_raider
- Kontakt:
Ma šprdaju se. Na početku izjave kažu da je karatker i da nije incidentan
, a kasnije da su ga plaćali i 1000 KM po minuti. Ali koliko je minuta odigrao, nisu to neke pare
.
-
neroazzuro
- Kontakt:
neroazzuro je napisao/la: Nisam u toku. Mozes li me malo poblize upoznat? Gdje se nalazi kamp, koliko terena ima, cijena i sl.?
Hvala unaprijed.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Kada se svejedno javi pa će ti objasniti.neroazzuro je napisao/la:neroazzuro je napisao/la: Nisam u toku. Mozes li me malo poblize upoznat? Gdje se nalazi kamp, koliko terena ima, cijena i sl.?
Hvala unaprijed.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Što se mene tiče, tek sam ponešto načuo o tome, ali stvarno nemam 100 posto informacije.
Nije samo zbog gola ali na ovog momka se mora obratiti pažnja. Možda i Jagodić da malo pogleda. Ima 20 godina i ljevaku baš opasnu.
Dame i gospodo - Marko Mišić

Dame i gospodo - Marko Mišić

Zadnja izmjena: arbitraža, dana/u 11 mar 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Lafo vamo zagovara neki vejrki život,a obečana riječ mu nije jača strana.Jest da je dijete Čelika i Zenice ali ne mogu ga kao ličnosti nikako.Olimpic može prvo da žali što ga je angažovao,a onda može bit sretan što ga se riješio.Buu je napisao/la:Ovog smrada Salcinovica treba ubiti da mjesec dana krv pisa
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- badblueboylivno
- Kontakt:
U Gabeli ne igra Regoje. Vraća se oporavljeni Kapić. Markić ili Mehremić, pitanje je sad?
Hoce li dolaziti vaših navijača u Gabelu? I kako se kod vas snašao Mahir Karić?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Pa trenunto je prijavljeno oko 3 000 nasih navijaca za dolazak u Gabelu, mada ce se ta cifra povecati do utakmice
GOSK je pod pritiskom i kod kuce moraju sve pobjedjivati. Nadam se da ce momci ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i donijeti 3 boda iz Gabele. Jasno je da imamo puno jacu ekipu u odnosu na domacina i nasa pobjeda je realan rezultat.
GOSK je pod pritiskom i kod kuce moraju sve pobjedjivati. Nadam se da ce momci ozbiljno shvatiti ovu utakmicu i donijeti 3 boda iz Gabele. Jasno je da imamo puno jacu ekipu u odnosu na domacina i nasa pobjeda je realan rezultat.
Svoj prijavljenoj raji za gostovanje u GABELI obavjest da još pregovaramo sa željeznicama oko navijačkog voza.