Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
sve kontam da li da idem doruckovati..utačko sam se pravo:)..ali ako jedem imam osječaj da ćemo biti sporiji večeras 

-
- Kontakt:
izgleda da jesu 

- BlueSharks
- Kontakt:
bravo maca reci im......lahko je glupog bosanca naložit....čast izuzecima kao ja i tirob do bagro je napisao/la:aj ba vise yebo vas index...jestel se vi to zaljubili u taj portal

Strauss Junior
Gorazde11 je napisao/la:Evo ti pa poslusaj (pogledaj)adnan24 je napisao/la: To sto prenose BiH ne znaci da navijaju za nas...bio je i ovdje prijenos Hrvatske milion puta pa se navijalo protiv njih...!
HTV - Bosna vs Belgija
Ukljucenje u prijenos, cestitke, Ciri, Bosni, bosanskim navijacima...
HTV - Bosna vs Turska
Ukljucivanje u prijenos
Sportska javnost, treneri, mediji su apsolutno na strani BIH, to niko ne skriva vidi se iz aviona
Protiv BIH su jedino neki internet huligancici (a i oni kao razlog zasto su protiv navode slavlje u BIH nakon pobjede Turske)
Pa naravno da je javnost za BiH...i ovdje ces uvijek cuti sve najbolje na tv-u kada se prenosi Hrvatska...druga prica je za koga ce "obicni" ljudi navijati za veceras...sigurno da ima onih koji ce navijati za nas...ali mislim da je vise "portugalaca"
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
kad jedan Novi Zeland moze biti na SP zasto i mi ne bi bili 

- NoName
- Kontakt:
Ma ne može me niko i ništa ložiti ali ipak je ovo gest za respekt, ne. 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ti pripazi malo na riječnik, "pametni" bosanac. Rečeno je da je to lijepa gesta, a ti si pravo pametan pa ne razumiješ šta to znači!BlueSharks je napisao/la:bravo maca reci im......lahko je glupog bosanca naložit....čast izuzecima kao ja i tirob do bagro je napisao/la:aj ba vise yebo vas index...jestel se vi to zaljubili u taj portal

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 14 nov 2009, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
jesam nervozan u pm, ajde viseeeeeeeeee
- smijesni_ste
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
e ovako ce veceras da bude VOLIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
e ovako ce veceras da bude VOLIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- BlueSharks
- Kontakt:
tebi je novi inteligencije toliko u minusu, da ne znaš zaključiti o čemu se radi na indexu......izvini al moje je pravilo da ne razgovaram sa neinteligentnim ljudima, zato te molim ne obraćaj mi setanzla je napisao/la:Ti pripazi malo na riječnik, "pametni" bosanac. Rečeno je da je to lijepa gesta, a ti si pravo pametan pa ne razumiješ šta to znači!BlueSharks je napisao/la:bravo maca reci im......lahko je glupog bosanca naložit....čast izuzecima kao ja i tirob do bagro je napisao/la:aj ba vise yebo vas index...jestel se vi to zaljubili u taj portal
unaprijed hvala
Strauss Junior
Ev sada iz carsije sa kafe u Zenici ludnica nema niko da ne prica sta, kako s kim u napad, jedan napadac ili dva sjede dvije gospodje do nas kaze ova zovem kaze mater da mi pricuva djecu hocemo sjest mi da smirom gledamo tekmu kaze mi mama koja ima 70 godina nemoj ih veceras hocu gledat utakmicu zamisli nene kralja ha ah ah ludnica teza
JOS 7 SATI I 30 MINUTA
VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO I NARAVNO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOO
JOS 7 SATI I 30 MINUTA
VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO I NARAVNO HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOO
- NoName
- Kontakt:
Nemojte se ba prepucavat ovdje, yebo index, yebo danas sve, jedino što je bitno jeste naša reprezentacija i to da smo svi uz nju.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- rob do bagro
- Kontakt:
SRCE NA TEREN!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
potpis.NoName je napisao/la:Nemojte se ba prepucavat ovdje, yebo index, yebo danas sve, jedino što je bitno jeste naša reprezentacija i to da smo svi uz nju.
ajmo malo vedrije kao sto neko prije napisa ovdje niko nije normalan ,nije normalan

ajde bez prepirke i ruznih komentara

Ipak mi je zao sto nece igrati Ronaldo jel sad Portugalci ce imati odlicno opravdanje kada izgube odnosno ako izgube. 
SAMO HRABRO MOMCI, CIJELA NACIJA JE UZ VAS!

SAMO HRABRO MOMCI, CIJELA NACIJA JE UZ VAS!
Evo baš sad vidim kako si pametanBlueSharks je napisao/la:tebi je novi inteligencije toliko u minusu, da ne znaš zaključiti o čemu se radi na indexu......izvini al moje je pravilo da ne razgovaram sa neinteligentnim ljudima, zato te molim ne obraćaj mi se
unaprijed hvala

@Tarik14
Nemaju se oni šta vaditi, na svim pozicijama imaju vanserijske,svjetske igrače, i kad ih (ako Bog da) izbacimo, ima da pognute glave pruže ruku i čestitaju nam.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 14 nov 2009, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ne trpim nepravdu.harishp je napisao/la:Sta se ti @M-ucarelli mjesas gdje ti nije mijesto.Lucarelli je napisao/la:Banuj i ove ostale što su s njim oko te politike prepucavali.High je napisao/la:@ srbin.prijedor - banovan si . Politika je zabranjena na ovom forumu.

Lijevo !
- smijesni_ste
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
cini mi se da je bolje stanje nasih navijaca u lisabonu nego nas ovdje raja pjevaju sevdalinke boli ih krac

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
tanzla je napisao/la:Evo baš sad vidim kako si pametanBlueSharks je napisao/la:tebi je novi inteligencije toliko u minusu, da ne znaš zaključiti o čemu se radi na indexu......izvini al moje je pravilo da ne razgovaram sa neinteligentnim ljudima, zato te molim ne obraćaj mi se
unaprijed hvala![]()
@Tarik14
Nemaju se oni šta vaditi, na svim pozicijama imaju vanserijske,svjetske igrače, i kad ih (ako Bog da) izbacimo, ima da pognute glave pruže ruku i čestitaju nam.
A bogami ja ti mogu reci da nas nisu ni Turci ni Belgijanci cestitali kada smo osvojili drugo mjesto. Samo su nalazili glupa opravdanja kada su vec znali da vece vidjeti ni S od Svijestkog Prvenstva.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.