trasUl je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Aj da pogadjamo ekipu protiv Zelje!
.....................Hadzic......................
Milicevic....Crnov.....Lisica........Sesar(c)
Stojkic...Djuric..Arezina.Vucina...Zurzinov
...................Poredski......................

Nadam se da Peric nece tako nešto eksperimentirat iako me ne bi cudilo. Nadam se ovom sastavu : Melher - Gligorov - Anicic - Graovac - Stojkic - Milicevic - Scepanovic - Arezina - Muminovic - Marjanovic/Zurzinov - Poredski
Ja stvarno više ne znam šta da očekujem!Sastav , lakše je pogoditi tko će biti prvi ,drugi i treći na eurosongu nego sastav Zrinjskog za srijedu ili nedjelju.Moje nekakvo razmišljanje je slijedeće:
1.Melher ,mada ni Hadžić nije uopće loš;
2.Pero Stojkić,ne treba posebno komentirati;
3.Mara Aničić,isto kao i Pero;
4.Anto Radeljić,iskusniji od Graovca ali i dominira visinom;
5.Gligor Gligorov,iskusan,brz i siguran sam da će biti od koristi kada bude igrao konstantno;
6.Hrvoje Miličević,momak napreduje i sada je puno spremniji nego jesenas;
7.Vučina Šćepanović,iskustvo i znanje koje nam je prijeko potrebno uz Miličevića i Arežinu;
7.Filip Arežina,momak zna ali fali mu agilnosti ,žustrine i kada bude grizao od prve minute i ginuo za svaku loptu tad će biti igrač.Na zadnje dvije više je ličio na baletana ali bih mu ipak dao još jednu priliku ali ako nastavi ovako onda bih ga poslao na jedno žestoko hlađenje.
8.Muminović , čovjek je solidan i treba igrati protiv Želje (to je isto kao kad Krešo igra protiv Veleža);
9.Igor Žuržinov,neka igra ali dobije li žuti uzeo bih mu jednu plaću;
10.Lazar Marijanović,vrijeme je da i on pokuša nešto odigrati;
11.Bekić/Jurina/Poredski-sasvim svejedno jer ni jedan nije nešto posebno pokazao (bar za sada).
Muko moja

,pa ovo nije normalno na šta smo došli da ne znamo 5-6 igrača iz prvih 11.