Imaju oni odlicne pojedince, u svakom slucaju ekipa za reŠpekt.
Samo steta za Huntelaara, najboljeg igraca sesnaesterca na svijetu po misljenju Haale.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Eto ja navijao za Schalke i želja mi se ostvarila, ko bi reko?anton 1983 je napisao/la:Dečki u subotu je Ruhr Derby. osobno navijam za Schalke jer je njima pobjeda potrebnija.
Financijska situacija u klubu je veoma losa jer dugovanja iznose 182 miliona € (najvise zahvaljujuci Veltins Areni). Protekle godine su otplatili 30 miliona € dugovanja i to zahvaljujuci plasmanu u LP, a predsjednik financija u upravi kluba Peter Peters ocekuje da ce dugovi u potpunosti biti otplaceni tek za 10 godina.Hamo je napisao/la:Zamlio bih nekoga da ukratko kaže kakva je trenutna finansijska situacija u S 04 (ko je poslije Bayerna najstabilniji i to me zanima). I zanima me ako je to uopšte službena himna S 04 (gdje se spominje poslanik) i otkud se poslanik spominje u istoj. Budite pozdravljeni. Ponavljam se,hajde budite merhametli i odgovorite.
Muhamed je bio jedan poslanik/koji se nije razumio u fudbal/ali od svih lijepih boja/on je izmislio plavu i bijelu.„Mohammed war ein Prophet / Der vom Fußballspielen nichts versteht / Doch aus all der schönen Farbenpracht / Hat er sich das Blau und Weiße ausgedacht“
Dugova pozamašnih ima, ali ipak se uvijek nađe para za neka pojačanja te za produženje ugovora.amerosm je napisao/la:
Financijska situacija u klubu je veoma losa jer dugovanja iznose 182 miliona € (najvise zahvaljujuci Veltins Areni). Protekle godine su otplatili 30 miliona € dugovanja i to zahvaljujuci plasmanu u LP, a predsjednik financija u upravi kluba Peter Peters ocekuje da ce dugovi u potpunosti biti otplaceni tek za 10 godina.

Iako sam u prekidima pratio, uspio sam upratiti onaj očigledan faul nad Farfanom na desnoj strani metar od šesnaest,li koji je k*rac sudiji bio da svira prekršaj prije pogotka a samo minut prije prekršaj Altintopa nad Romanom ne svira. Jednostavno ovaj sudija nema nikakve kriterije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.