proširena ponuda u online fan shopu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma pustite Salčinovića. bilo i prošlo. izgleda da Amarove kriterije mu nisu baš odgovarale
Another hero - another mindless crime.
kakva je novina ?Frobidden je napisao/la:ma pustite Salčinovića. bilo i prošlo. izgleda da Amarove kriterije mu nisu baš odgovarale![]()
Željeznicar za život cijeli !
"Kvesa je jedan od naših najboljih igrača i naravno, mnogo nam nedostaje".
"Nismo mi loše igrali ni u Banjoj Luci, ali smo bili neefikasni. No, kada nas krene, teško da nas neko može zaustaviti. Nadam se da će tako biti već u narednom kolu".
N. Jamak
"Nismo mi loše igrali ni u Banjoj Luci, ali smo bili neefikasni. No, kada nas krene, teško da nas neko može zaustaviti. Nadam se da će tako biti već u narednom kolu".
N. Jamak
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Meni je pomalo puna kapa ovih kenjanja po novinama "kad nas krene bicemo nezaustavljivi" Igraj moj Jamak pokazi to na terenu i nece biti potrebe da bilo sta izjavljujesellaxaz je napisao/la:"Kvesa je jedan od naših najboljih igrača i naravno, mnogo nam nedostaje".
N. Jamak
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sjećam se, jednom prilikom sam ga ja napadao, a ti si ga branio.pile87 je napisao/la:Meni je pomalo puna kapa ovih kenjanja po novinama "kad nas krene bicemo nezaustavljivi" Igraj moj Jamak pokazi to na terenu i nece biti potrebe da bilo sta izjavljujes
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
ja navikao vec dvije godine stalno ista prica nismo u formi al kad budemo nece nas niko zaustaviti al eto bodove makar uzimajupile87 je napisao/la:Meni je pomalo puna kapa ovih kenjanja po novinama "kad nas krene bicemo nezaustavljivi" Igraj moj Jamak pokazi to na terenu i nece biti potrebe da bilo sta izjavljujesellaxaz je napisao/la:"Kvesa je jedan od naših najboljih igrača i naravno, mnogo nam nedostaje".
N. Jamak
Samo se nadam da hoce sutra biti ovakvo vrijeme tj. bez padavina...Citam na temi Zrinjskog da imaju problema sa povredama tako da ukoliko sutra budemo pravi pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zna li iko je li se Selimović oporavio?
ima li na tv?I jel danas ili sutra Zelji-Zri ?
imaahmic je napisao/la:ima li na tv?I jel danas ili sutra Zelji-Zri ?
sutra
Bez Selimovica i protiv zrinjskog !!!pinki je napisao/la:Zna li iko je li se Selimović oporavio?
Vraca se Vasilic.
U 18:00.pinki je napisao/la:imaahmic je napisao/la:ima li na tv?I jel danas ili sutra Zelji-Zri ?
sutra
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta je sa Selimovicem, kakva je povreda u pitanju jer niko nista ne pise ??pile87 je napisao/la:Bez Selimovica i protiv zrinjskog !!!pinki je napisao/la:Zna li iko je li se Selimović oporavio?
Vraca se Vasilic.
neznam sta je u pitanju ali cuo sam da ga nema u kombinacijama za mec sa zrinjskim...Snob je napisao/la:Sta je sa Selimovicem, kakva je povreda u pitanju jer niko nista ne pise ??
Nešto je oko preponaSnob je napisao/la:Sta je sa Selimovicem, kakva je povreda u pitanju jer niko nista ne pise ??pile87 je napisao/la:Bez Selimovica i protiv zrinjskog !!!pinki je napisao/la:Zna li iko je li se Selimović oporavio?
Vraca se Vasilic.
U toku je operacija Josipa Kvesica,Sretno Kvesa i brz oporavak
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja koliko mogu da vidim, novopridosli makedonac uopste nema problema sa kilazom, moze biti jedino da je out forme...
Ma kakva kilaza, sta vam je... cim se sredi registracija i papiri momak ce zaigrat
Trebo bi odmah nakon reprezentativne pauzenime_tm87 je napisao/la:Ma kakva kilaza, sta vam je... cim se sredi registracija i papiri momak ce zaigrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.