ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Dobro je što je Gulbis pobijedio. Spektakl sa Rafom je nadam se zagarantovan. Valjda može skinuti skalp velikom Špancu, a onda ako sve bude kako treba 'šašamarati' i još večeg Švajcarca. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Nije nemoguce, obzirom da je u strasnoj formi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma dobro bi bilo i za tenis vidjeti nova lica u završnicama turnira. Gulbisu je očigledno jako stalo da ove sezone napravi veči iskorak u karijeri i dobro je što je tako.
Ima li hudnika koji će gledati Hewitta i Wawrinku ?!
Ima li hudnika koji će gledati Hewitta i Wawrinku ?!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Lleyton me kupio borbenoscu u proslom mecu, ali... 
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Pustite to. Andy kupio hotel u Dunblaneu 
Sta US Open uradi od covjeka
Sta US Open uradi od covjeka
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Pustite to. Andy kupio hotel u Dunblaneu
Sta vetar uradi od covjeka

Sjeca li se neko onog' crtanog filma "Vicko i sportovi" ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Wawrinka zakazao mec sa Federerom.
Novak i Murray ne bi trebali imati mnogo problema.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Zar ne bi danas Rafa trebao igrati sa Gulbisem?
Ne. Sutra se igraju svi mecevi osmine finala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta se ono Andy zahebava ?Virtu4l je napisao/la:Wawrinka zakazao mec sa Federerom.
Igra ko preko qrca,nazor
Davno sam ja rekao da su Marej i Novak slični ljudi... Odmah kad uzmulovu pokreću biznis....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Virtu4l je napisao/la:Renovira hotel.
što bi rekli:"ili je poludio ili kuću pravi"
Steta bi bila da Rafa opet posrne stepenicu prije Rogera 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jeli ovo i Marin odlucio da igra tenis?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
cini se.Virtu4l je napisao/la:Jeli ovo i Marin odlucio da igra tenis?
kod njega nikad ne znas.ali dobro igra zasada.nisam ocekivao da ce ovako lako svladat raonica barem sto se prvog seta tice.
Verovali ili ne, Rafael Nadal i Rodžer Federer nikada u svom životu nisu doživeli niti jedan jedini zemljotres, pa i ne čudi što ih je onaj koji je zadesio Indijan Vels prilično preplašio.
Zemljotres je prethodnog dana prodrmao tlo u blizini američkog grada u kome se održavaju ATP i WTA turnir, a epicentar je bio 50-ak kilometara od samog mesta na kome se nadmeću teniserke i teniseri. Snaga od 4,7 stepena Rihterove skale bila je dovoljna za blagu paniku među akterima turnira.
"Meni je ovo bio prvi zemljotres u životu. Veoma sam se uplašio. Bio sam u tom trenutku na stolu za masažu, spremajući se za svoje zagrevanje. Mislim da se taj sto pomerao još više (nego inače). Kada se zemljotres završio, noge su mi radile ovako", rekao je Nadal, pomerajući pritom brzo kolena, nasmejan zbog svog priznanja ali i reakcije u situaciji u kojoj ranije nije bio.
Što se Federera tiče, on je istakao da isprva nije znao šta se dešava.
"U prvih nekoliko sekundi nisam bio siguran šta je posredi. Istrčao sam napolje. Bio sam u kući i nisam znao koliko dugo će da traje, da li će biti sve gore, ili je ono najlošije prošlo. Hvala Bogu da mi porodica nije bila unutra. Bili su negde napolju. Jako je bio čudan osećaj, jer vidite kako se prozori tresu, a onda pogledate gore i vidite da ste ispod vrlo velike konstrukcije", rekao je Švajcarac.
Nadal nije morao da nastupa neposredno posle tog zemljotresa jer mu je Leonardo Majer predao meč, a Federer je deklasirao Ivana Dodiga sa 6:3, 6:1.
Zemljotres je prethodnog dana prodrmao tlo u blizini američkog grada u kome se održavaju ATP i WTA turnir, a epicentar je bio 50-ak kilometara od samog mesta na kome se nadmeću teniserke i teniseri. Snaga od 4,7 stepena Rihterove skale bila je dovoljna za blagu paniku među akterima turnira.
"Meni je ovo bio prvi zemljotres u životu. Veoma sam se uplašio. Bio sam u tom trenutku na stolu za masažu, spremajući se za svoje zagrevanje. Mislim da se taj sto pomerao još više (nego inače). Kada se zemljotres završio, noge su mi radile ovako", rekao je Nadal, pomerajući pritom brzo kolena, nasmejan zbog svog priznanja ali i reakcije u situaciji u kojoj ranije nije bio.
Što se Federera tiče, on je istakao da isprva nije znao šta se dešava.
"U prvih nekoliko sekundi nisam bio siguran šta je posredi. Istrčao sam napolje. Bio sam u kući i nisam znao koliko dugo će da traje, da li će biti sve gore, ili je ono najlošije prošlo. Hvala Bogu da mi porodica nije bila unutra. Bili su negde napolju. Jako je bio čudan osećaj, jer vidite kako se prozori tresu, a onda pogledate gore i vidite da ste ispod vrlo velike konstrukcije", rekao je Švajcarac.
Nadal nije morao da nastupa neposredno posle tog zemljotresa jer mu je Leonardo Majer predao meč, a Federer je deklasirao Ivana Dodiga sa 6:3, 6:1.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Stari dobri Marin...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.