Nisam rekao da reprezentacija mora biti u Zenici niti da ne smije biti negdje drugdje, nego sam rekao da je opravdanje za izgradnju stadiončine u Brčkom glupo. Ne znam što nije jasno.FliX je napisao/la:Sta ba nisi rekao? Tebe quotiro... al uglavnom malo za promjenu sam pozelio da se igra na drugom stadionu..
Da, teško... prijateljske nam repka ionako igra vani (Amerika, Švicarska, Njemačka) gdje bosanska raja napuni stadione, ovamo igramo samo službene, to je pet utakmica u dvije godine. Teško se nešto može igrati van Zenice ili Sarajeva, mada bi promjena dobro došla. Ali, kako sam već napisao pet-šest puta, glupo je graditi stadione samo zbog reprezentacije... kad dođe trenutak, kada (ako Bog da) liga ojača, postane interesantna radi nogometa, ne radi yebanja majke ustaši, baliji, četniku, neka se gradi veći stadion, zasad ni većim gradovima i tradicionalnim centrima i klubovima (Sloboda, Jedinstvo, Zrinjski, Velež, Borac) ne trebaju stadioni s preko 10k mjesta. Ma i 10k je puno.klasik je napisao/la:Bas sam to htio i ja rec. Iskreno brcko da ima ne znam koliki stadion ne izgleda mi kao sredina koja bi mogla postat stalna destinacija za reprezentaciju.
Zasad neka to bude Zenica, jer imaju sjajan stadion, sjajne uvjete, relativno su usred države, odlično prometno povezani, aerodrom blizu...