Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

xGGMU
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la xGGMU » 12 mar 2013, 00:26

Cartman je napisao/la:Neko mi danas rece da Anderson nije odigrao citavu utakmicu za A-tim od 2010. godine. :? Ne znam je li istina, ali ne bi me cudilo. Uvijek izadje prije kraja i kad jednom u sto godina pocne utakmicu, jer nema snage.

Stvarno mi nije jasno kako Andersona i Rooneya ne mogu dovest do top forme fizicki. Barem to ne bi trebao bit neki problem. Vjerovatno je problem u prehrani i stilu zivota.
Odigrao je danas/juče utakmicu u rezervama :lol: i tu se nije natrčao.. Ne bi me čudilo ni da je taj podatak tačan, jer ja se iskreno ne mogu povjerit u njega, mislim da nije ispunio svoj talent, ima on u mahovima tu formu, al' je uspije izgubit bilo zbog nemogućnosti igranja čitavih 90+ minuta, ili jednostavno opadne. Kao profesionalni fudbaler u Manchester Unitedu, nemaš šta tražit ako nisi fizički spreman, treba samo pogledat Giggsa i Scholesa i šta ti ljudi rade...
Uredu igrači koji su u fazi adaptacije, pa ne mogu izdržat tempo, nisu dovoljnu fizički jaki, on je tu dovoljno dugo, a pokazuje tek mali napredak po pitanju fizičke spremnosti. Vidjet ćemo dal' će bit' izabran protiv Readinga, ako tu ne može diktirat sredinom terena, onda slobodno mogu napisat da ne može nigdje, ako ga Fergie uopšte izabere za tu utakmicu, a nadam se da hoće, da vidimo šta se od njega može očekivati. Možda je trebao izmjenit Claverly-a u utakmici protiv Chelsea ali to je već prošlost.. Nema sreće ni sa povredama, nažalost.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 12 mar 2013, 00:33

Mark Clattenburg će suditi predstojecu utakmicu Uniteda, koja je na rasporedu u subotu, a sastaju se na Old Traffordu gdje ce igrati protiv Readinga.
Manchester United!

MancoBoy
Kontakt:

Post Postao/la MancoBoy » 12 mar 2013, 12:39

Cartman je napisao/la:Neko mi danas rece da Anderson nije odigrao citavu utakmicu za A-tim od 2010. godine. :? Ne znam je li istina, ali ne bi me cudilo. Uvijek izadje prije kraja i kad jednom u sto godina pocne utakmicu, jer nema snage.

Stvarno mi nije jasno kako Andersona i Rooneya ne mogu dovest do top forme fizicki. Barem to ne bi trebao bit neki problem. Vjerovatno je problem u prehrani i stilu zivota.
poozzz...nov sam na forumu..mislim nekad bio pa nisam odavno pa sad sam opet tu..samo da te pitam po cemu to Roony nema snage ))haha..malo mi to cudno jer se zna da Roony uvijek najvise pretrci...al eto to je manje bitno nego sto se mene licno tice a mislim i svih poznavalaca fudbala da taj Anderson nije nikad bio za nas tim...momak je po mebni jako jako los...i mislim da daleko najvise ima pogresnih dodavanja od svih igraca Manchestera ))

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 mar 2013, 13:33

2.4 igramo revanš protiv Chelsea.Dobro je da se malo odmorimo i ponovno uđemo u pravu formu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 mar 2013, 13:45

MancoBoy je napisao/la:

poozzz...nov sam na forumu..mislim nekad bio pa nisam odavno pa sad sam opet tu..samo da te pitam po cemu to Roony nema snage ))haha..malo mi to cudno jer se zna da Roony uvijek najvise pretrci...al eto to je manje bitno nego sto se mene licno tice a mislim i svih poznavalaca fudbala da taj Anderson nije nikad bio za nas tim...momak je po mebni jako jako los...i mislim da daleko najvise ima pogresnih dodavanja od svih igraca Manchestera ))
Nije da nema snage, nego ima manje nego ranije. To i jest razlog zasto ga je Fergie ostavio na klupi protiv Reala. Rekao je da Welbeck bolje moze zatvoriti Alonsa. Pa to je ranije bio specijalitet Rooneya u Ligi Prvaka, da odradi fantastican posao u odbrani, a istovremeno ucestvuje u napadu. U Madridu je igrao na desnom krilu i vidio si koliko je puta ostavio Rafaela samog. Jednostavno ne moze da izdrzi tempo. Cak je se Giggs bolje vracao. Rooney definitivno ima previse kila i takva je situacija sve od one povrede protiv Bayerna meni se cini.

@Narin je li se onda odgadja utakmica protiv Sunderlanda 30. marta?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 12 mar 2013, 13:47

Narin je napisao/la:2.4 igramo revanš protiv Chelsea.Dobro je da se malo odmorimo i ponovno uđemo u pravu formu.
Ono sto nije dobro kod tog datuma je utakmica sa Cityem 8.4, te eventualno polufinale FA kupa 13.4 sto bi opet znacilo paklenih 10tak dana.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 12 mar 2013, 14:14

Ta sa City-em će bit nebitna skroz :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 mar 2013, 14:21

Cartman je napisao/la:@Narin je li se onda odgadja utakmica protiv Sunderlanda 30. marta?
E to tih stvarno ne bih znao reci sada.Ako saznam,javim ti.
Mislim da se neće odgoditi,ali eto.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 mar 2013, 16:01

Narin je napisao/la:
Cartman je napisao/la:@Narin je li se onda odgadja utakmica protiv Sunderlanda 30. marta?
Što bi se odgađala ta tekma sa Sunderlandom?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 12 mar 2013, 16:20

Cartmane jel to potajno prizivas Spahica da nam se pridruzi sljedece sezone :D! Jedvaa cekam mec sa Readingom,da ih se rijesimo sigurno ce nam svima biti ljepse i mirnije kako se broj tekmi bude smanjivao

Cleverley
Kontakt:

Post Postao/la Cleverley » 12 mar 2013, 17:11

30 mart subota, 2 april utorak, ne vidim razlog sto bi se odgadjala neka tekma, i protiv reala je bila ista situacija, subota liga, utorak liga prvaka, mada mozda je bolje da se to pomjeri za 3 april.

volio bi da saf nekako nadje mjesta za chicu u prvih 11 protiv readinga, ali pretpostavljam da ce krenuti sa tandemom rooney i rvp.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 mar 2013, 17:45

Narin je napisao/la:
Pogresno sam vidio, mislio sam da je 2. April ponedjeljak. Onda se sigurno nece odgadjat.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 mar 2013, 17:46

Malo cudno zvuci ali trenutno u klubu je takva situacija gdje nije bitno ko je u spicu napada, taj ce i da zabije, bitnije je da krila funcionisu, kako bi ovi u spicu imali laksi posao. Mozda Welbeck(Young) na ljevom - Nani na desnom. Medjutim kad pogledam dva-tri mjeseca unazad, situacija je bila obrnuta. Cak u jednom momentu, Welbeck je bio jedino "krilo" Uniteda, kojeg nisu mucile povrede, a tada su napadaci, prvenstveno RVP, bili u top formi.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 12 mar 2013, 18:12

Ne znam koliko je ova lista tacna ali izgleda mocno ;) The World’s Most Supported Clubs.
1. Manchester United (354 million fans)
2. FC Barcelona (270 million fans)
3. Real Madrid (174 million fans)
4. Chelsea (135 million fans)
5. Arsenal (113 million fans)
6. AC Milan (99 million fans)
7. Liverpool (74 million fans)
8. Inter Milan (49 million fans)
9. Bayern Munich (24 million fans)
10. Juventus (20 million fans)
11. Manchester City (18 millionfans)
12. Tottenham Hotspur (11millionfans)
13. Newcastle United (6 millionfans)
Glory Glory Man United !!! :D

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 12 mar 2013, 18:28

Anderson bi daleko bolje odradio posao nego Cleverlya ove sezone, da mu je minutaza bila prilicno jednaka. Covjek je zvijerka ,dokazao je to i dokazat ce opet :mrgreen:

slika

Cleverley
Kontakt:

Post Postao/la Cleverley » 12 mar 2013, 18:34

red devil88 je napisao/la:Ne znam koliko je ova lista tacna ali izgleda mocno ;) The World’s Most Supported Clubs.
tacno je to da imamo 300+ miliona fanova, a vjerujem da je to i prvo mjesto, takodjer najvise fanova imamo u aziji.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 mar 2013, 23:23

ebem ti žito kako mi je krivo zbog ove LP, siguran sam da bi iši do kraja. Turčineeeeee daBogda ti kurdi bili samo na dženazi. :D :D

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 13 mar 2013, 00:03

Kako mi je žao što smo ispali :(
Pozelio sam da nas vidim u 1/2 il finalu.Kad vidim ko je sve prosao place mi se
Manchester United!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 13 mar 2013, 00:35

Gusar1995 je napisao/la:Anderson bi daleko bolje odradio posao nego Cleverlya ove sezone, da mu je minutaza bila prilicno jednaka. Covjek je zvijerka ,dokazao je to i dokazat ce opet :mrgreen:

slika
Zašto to misliš? Pored mnogih drugih on nije prvi izbor SAF-a. On ima te trenutke dobre forme ali se pretežno završe nekom nejgovom povredom ili nespremnošću da održi tu formu bilo trkački, ili u smislu dobrih igara, jednostavno mislim da je Fergie izgubio strpljenje i volju sa Andersonom, sve u svemu, on može biti zamjena, a nikako naš izlaz iz problema koji imamo po pitanju u sredini terena. Ako a nadam se da hoćemo, dovedemo nekog top top igrača sredine terena, Anderson tu može ostat kao zamjena, Carrick kao prvi izbor i Claverly kao drugi, iz razloga što smo ostali bez Fletchera i Scholesa, a Giggsa ne treba forsirati u sredini terena ako tu već imamo igrače...
Za mene je on igrač koji nije ispunio svoj talent!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 mar 2013, 00:46

red devil88 je napisao/la:Ne znam koliko je ova lista tacna ali izgleda mocno ;) The World’s Most Supported Clubs.
Ne znam da li je ovo tacno ali za 10 godina ce Barca imati najvise, kad ova djeca porastu. Drugi ce biti Real.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.