OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Jeste cigani 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Fakat, isto kao da se otvara Wembley.. i to prvi put otvorenje stadiona .. nikad ranije nismo igrali na njemuSarajlijc@ je napisao/la:Jeste cigani
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Premala je ona tribina za domace navijace,jel se moze gledati gdje iza ograde pored stadiona ili tako nekako. prva utakmica u gradu jos sarajevo dolazi mislim da je onooo premalo.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
1200 je stolica.. plus što će se utrpati između redova i gore na ''pločniku'' iznad tribine gdje mogu stati 3 reda ljuditerabajt je napisao/la:Premala je ona tribina za domace navijace,jel se moze gledati gdje iza ograde pored stadiona ili tako nekako. prva utakmica u gradu jos sarajevo dolazi mislim da je onooo premalo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Imal kakve livade da ljudi mogu ponjeti sator i rostilj pa da gledaju tekmu 
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Ovi iz Živinica samo navikli na šator i roštilj na utakmicama..ADEEEEEEL je napisao/la:Imal kakve livade da ljudi mogu ponjeti sator i rostilj pa da gledaju tekmu
OFK Gradina Srebrenik
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Bilo je al nece sad moci heheADEEEEEEL je napisao/la:Imal kakve livade da ljudi mogu ponjeti sator i rostilj pa da gledaju tekmu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Steta sto nemate loze ko ovi u gradačcuBrcko87 je napisao/la:Ovi iz Živinica samo navikli na šator i roštilj na utakmicama..ADEEEEEEL je napisao/la:Imal kakve livade da ljudi mogu ponjeti sator i rostilj pa da gledaju tekmu![]()
Hoće li biti postavljene stolice na ovu gostujuću tribinu? http://slikomanija.net/images/2013/03/12/Photo0084.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da nece postavljati stolice tu.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Neće, bar do vas. Bio sam na tribini skoro, duža je nego na slici što se čini.. I moglo bi se vas strpati i 300 400 jer nema stolica.. ali 200 je najavljeno

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
OOOOOOOOOOO VOLIM TE GRADINO,Ja mislim da dosta raje nece moc uci na stadion jer veliko je zanimanje za utakmicu,nama navijacima i nije rezultat u prvom planu,bitno je da podrzimo nase mlade momke(igrace) i da pokazemo mnogima kako se voli svoj klub i grad..a od igraca samo trazimo borbenost i zalaganje...aa pored stolica koje su psotavljenje, ma mnogo raje ce da stoji gore iznad ima mjesta ali i ispod stolica..ma bice puno ko sibica...
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tribina bi trebala biti duga nekih 35-40 metara (pet dijelova po 7-8 metara), je li tako?
Inače, izgleda sjajno.
Inače, izgleda sjajno.
Hayley <3
tačno 37badblueboylivno je napisao/la:Tribina bi trebala biti duga nekih 35-40 metara (pet dijelova po 7-8 metara), je li tako?
Inače, izgleda sjajno.
OFK Gradina Srebrenik
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li suspendovanih za subotu kod vas?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ja mislim da nema,vratio nam se Damir Smajlovic i abd ce zaigrat protiv vas,to je za nas veliko pojacanje,on nama dosta moze pomoc u napadu ,izuzetno brz i prodoran igrac..Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li suspendovanih za subotu kod vas?
I ja mislim da nema..Nevjerujem da će Damir zaigrat pošto nije prošao pripreme..ekipi se priključio u ovoj sedmici..Možda zadnjih desetak minuta..da koju kontru napravi..crni89 je napisao/la:Ja mislim da nema,vratio nam se Damir Smajlovic i abd ce zaigrat protiv vas,to je za nas veliko pojacanje,on nama dosta moze pomoc u napadu ,izuzetno brz i prodoran igrac..Sarajlijc@ je napisao/la:Ima li suspendovanih za subotu kod vas?
OFK Gradina Srebrenik
Jesmo qurate srece jos i ovaj snijeg....mada izgovora nema svi na stadion i oko stadiona hahahahaha
Mogu sjekire padat mene neće spriječit..crni89 je napisao/la:Jesmo qurate srece jos i ovaj snijeg....mada izgovora nema svi na stadion i oko stadiona hahahahaha
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.