Onaj iz SFRJ je bio najbolji sportski casopis na ovim prostorima , onaj posleratni nije licio na sportke novine , unutra gluposti i gluposti.Puma je napisao/la:Ima li Tempo u prodaji ?
Kod nas se mogao uzeti tamo negdje 2003/2004 sam ja par puta uzimao, tek kasnije mi je stari reko da je to stara novina i da je i on cito kad je bio mojih godina.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
Da.dubrava je napisao/la:Nisu loše Sportske novosti (ako misliš na one zagrebačke), ali imaju manu da previše strana potroše na nogomet.samo_lijevo je napisao/la:Sportske novosti su meni zakon.Avazov sport ne gotivim nesto.
Doduše, nisam ih imao u rukama dva tri mjeseca, ali ne vjerujem da su se promijenili u tom pogledu.
Meni odgovara posebno zbog HNL-a,uvijek ima dosta vijesti o Hajduku.Sto se tice drugih sportova jedino mi je zal za rukometom,ali nije ni za ocekivati stalno vijesti iz tog sporta jer nije toliko popularan u odnosu na fudbal.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svim sugrađanima, sretan dan općine Ilidža 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Imal koja bolest za pretjerano spavanje ? 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
i da,radi svog mog vise ludila...ostavi me cura...i ovo mislim bas ostavila...bas cu imat sta da pricam psihicu..nisam ni sanjao da cu docekat to..da jedva cekam da odem psihicu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Druze nedaj seT-MAC je napisao/la:i da,radi svog mog vise ludila...ostavi me cura...i ovo mislim bas ostavila...bas cu imat sta da pricam psihicu..nisam ni sanjao da cu docekat to..da jedva cekam da odem psihicu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Spavaca bolest ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Imal koja bolest za pretjerano spavanje ?
tmac bit ce sve u redu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma buraz samo spavam.Ustanem oko 11-12 odem na kafu dodjem oko 2-3,jedem i legnem spavat do jedno 7-8.Odem na kafu,ispratim tikete,jedem,udjem malo na net i opet legnem spavat.I tako u krug.Pod hitno posao naci.Tribalian je napisao/la:
Spavaca bolest ?
Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 12 mar 2013, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Kontra insomnia 
Hoš ti bit lud
Jedna se otegla, druga se protegla
Hoš ti bit lud
Jedna se otegla, druga se protegla
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Neka brate ,nije to bolest ,spavaj koliko ti se spava i bices dobroAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma buraz samo spavam.Ustanem oko 11-12 odem na kafu dodjem oko 2-3,jedem i legnem spavat do jedno 7-8.Odem na kafu,ispratim tikete,jedem,udjem malo na net i opet legnem spavat.I tako u krug.Pod hitno posao naci.Tribalian je napisao/la:
Spavaca bolest ?
@ T- Mac ako si zainteresovan javi se ,mozda mogu da pomognem , na PP se javi.
Trib poznati psihijatar, šta je on ljudi izliječio ne zna im se broja
@ T- Mac ne daj se **** biće bolje.
DRUG NEBI TI PUNCA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma brate,mogao bi 3 dana prespavat,moram pod hitno nesto poceti raditi,ubi me ovaj zivot.Tribalian je napisao/la: Neka brate ,nije to bolest ,spavaj koliko ti se spava i bices dobro![]()
Brate pomogao sam nekima ,tako sto sam ih upucivao na prava mestabagrcavi je napisao/la:Trib poznati psihijatar, šta je on ljudi izliječio ne zna im se broja![]()
Ima jedna kod nas, psiholog, ta bi ti rekla da sve probleme utopiš u alkoholu, cigarama i drogi, tako žena živi, a i u školi je radila
ako hoćeš termin kod nje bujrum
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
@trib
posl'o sam pp
posl'o sam pp
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
poslao i ja tebiT-MAC je napisao/la:@trib
posl'o sam pp
Live streaming razmjene pp-ova samo na chatu (bez uvrede )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.