Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Elddar
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Elddar » 14 nov 2009, 16:03

fixator je napisao/la:ovako visoka kyota na nas je dobar znak jer ce pola evrope uplatiti na portugal i lagano ga glabnuti, znaju kladare sta rade, al su se malo zeznuli ipak jer ce svi u bih igrati na bih :)
ja stojim u kladionici kad ispred mene momak bih 2 izvadi hladno 100eura, ja se sjebo :D
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 14 nov 2009, 16:04

hooligan_SA je napisao/la:JA odigro:

Grcka - Ukrajina 1:0

Rusija - Slovenija 0:0

Irska - Francuska 1X

Portugal - BiH Pol: x Kraj 2

Kvota tacno 1.000 :mrgreen:

ulozio 2. Dosta :)

Grcka - Ukrajina 2:1
Rusija - Slovenija 1:0
Irska - Francuska 0:2
Portugal - BiH ( ovo necu komentarisati)

Et, valjda pogodis :mrgreen:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2009, 16:06

Elddar je napisao/la:ja stojim u kladionici kad ispred mene momak bih 2 izvadi hladno 100eura, ja se sjebo :D
I ja sa na Bosnu 100 Eura, dakle veceras fino 700 Euro nazad. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 14 nov 2009, 16:07

Principatus je napisao/la:
Elddar je napisao/la:ja stojim u kladionici kad ispred mene momak bih 2 izvadi hladno 100eura, ja se sjebo :D
I ja sa na Bosnu 100 Eura, dakle veceras fino 700 Euro nazad. :D
ma dabogda dobili i ja i ti :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 14 nov 2009, 16:08

DIGNI SE IZ PEPELA...........
KAO 100 PUT' DO SADA...
SAD S' MIRISOM LJILJANAAAAAAAA..
LJUUBAVI MOJAA

Sretno lavovi. Iskljucujem se do daljnjeg. Rostilj se raspalio, piva ohladila. Jos da pobjedimo

NEPROCJENJIVO
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 nov 2009, 16:14

Kazu da se u Portugalu pojavila nova gripa: PO1BH2!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 nov 2009, 16:16

_dreamer_ je napisao/la:Kazu da se u Portugalu pojavila nova gripa: PO1BH2!
dabogda se nikad ne izlijecili :mrgreen:

ZA BOSNOM TUGUJEM BOSNI SE RADUJEM!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 nov 2009, 16:17

Bosanci i Hercegovci u Portugalu

Ne znam jeli neko vec postavio jer ne mogu sad da listam sve stranice .. ;-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 14 nov 2009, 16:17

Tarik14 je napisao/la:Nekoliko se varijanti mogu dogoditi veceras :

1. Portugal ce sasvim zasluzeno pobjediti s malom gol razlikom.
2. Portugal ce nezasluzeno i uz pomoc sudija pobjediti s malom ili velikom gol razlikom.
3. BIH ce, uz veliku borbu, izboriti remi.
4. BIH ce sokirati fudbalski svijet i pobjediti Portugal u Lisabonu s malom gol razlikom.

Sto se mene tice, neka bude varijanta broj 4. 8-)

SRETNO MOMCI! BOSNA! ;)

zaboravio si 5tu varijantu
5. BiH ce ponizit portugalce tako da ce ih razvaliti sa velikom gol razlikom, onda ce revans u Zenici biti vise kao prijateljski mec

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 14 nov 2009, 16:19

BRIČIĆ: “OVO JE TEST NAŠE GENERACIJE”

U taboru naših reprezentativaca vlada izuzetan optimizam. Dok navijači broje sate i minute do prve sudijske pištaljke, Zmajevi se opuštaju i ulaze u posljednju fazu pripreme za susret. Sada je vrijeme da se sve drugo izbaci iz glava.
Cilj je jasan, a ekipa složna i odlučna. Igrač u kojeg Ćiro ima veliko povjerenje, Senijad Ibričić uvjeren je u kvalitete svojih saigrača.

“Ovo je veliki test za našu generaciju. Ove dvije utakmice sa Portugalom će pokazati da li smo sazrili kao ekipa.”, tvrdi Senijad Ibričić, a onda dodaje: “Ja mislim da jesmo i da ćemo to večeras potvrditi.”

izvor http://www.sportsport.ba

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 nov 2009, 16:19

--- SPAM --- najpopularniji internetski portal u Hrvatskoj, ali i jedan od najjačih hrvatskih medija za današnji je dan kao pozadinu svog portala odabrao motiv ljiljana sa prve zvanične zastave Republike Bosne i Hercegovine, u čast našim fudbalskim rerpezentativcima. Pomenuti je portal otvorio i anketno pitanje "Za koga ćete navijati u duelu Portugal - BiH?" na koje je čak 83% posjetitelja --- SPAM --- odgovorilo odgovorom "Za Bosnu i Hercegovinu!".
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2009, 16:20

Estonijaaaa! Estonijaaa. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Lokomotiv Jaroslavl
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotiv Jaroslavl » 14 nov 2009, 16:23

opa malo sam sad izasao ui grad na kaficu vec se atmosfera zagrijava a tek pola 5 :) bice pakleno ali VELKI SAM OPTIMISTA : ) 0:2 Ibisevic, Muslimovic :)

New Zealand 1 - 0 Bahrain ljudi lgano se kvalificirali na SP : : )
Zadnja izmjena: Lokomotiv Jaroslavl, dana/u 14 nov 2009, 16:25, ukupno mijenjano 3 puta.

Kaka_Real
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_Real » 14 nov 2009, 16:24

Stole iz Bora je napisao/la:--- SPAM --- najpopularniji internetski portal u Hrvatskoj, ali i jedan od najjačih hrvatskih medija za današnji je dan kao pozadinu svog portala odabrao motiv ljiljana sa prve zvanične zastave Republike Bosne i Hercegovine, u čast našim fudbalskim rerpezentativcima. Pomenuti je portal otvorio i anketno pitanje "Za koga ćete navijati u duelu Portugal - BiH?" na koje je čak 83% posjetitelja --- SPAM --- odgovorilo odgovorom "Za Bosnu i Hercegovinu!".
Ja kad sam to vidio, mislio sam da mi se priviđa. :D

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 14 nov 2009, 16:28

jos samo 5 SATI JEDAVA CEKAM

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 14 nov 2009, 16:29

ja odigrao tiket:

Portugal - BiH 2
Grcka - Ukrajina 0:0
Rusija - Slovenija 1
Irska - Francuska (oba daju gol)
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Kaka_Real
Kontakt:

Post Postao/la Kaka_Real » 14 nov 2009, 16:30

Gledam komentare na srbijanskom portalu i prijatno sam iznenađen. :)

Evo nekih:

mogu da se kladim da ce bosna nazalost da ima vise navijaca u srbiji nego u bih... sve u svemu srecno im bilo, svim srcem sam uz njih jer su veoma simpaticna ekipa...
(joe, 13. novembar 2009 23:10)

Iskreno se nadam da ce Bosna igrati svetsko prvenstvo.Ovo ce biti borba Davida i Golijata.Iako su izvukli nezgodnog protivnika nadam se da nece izgubiti i dokazati da se dobar fudbal ne igra samo u Francuskoj,Holandiji,Engleskoj,Spaniji...
(Nemus, 13. novembar 2009 23:56)

Napred Bosno i napred Slovenijo,idemo svi u J.Afriku da pravimo lom.Jedino ce Hrvati da sede kuci ispred TV i da piju jedan dan Jelen pivo,pa drugi da Sarajevsko pivo,pa treci dan Lasko pivo i boli ih uvo nece im biti lose:))
(Tito, 14. novembar 2009 00:07)

Na papiru su Francuzi, Rusi i Portugalci veliki favoriti. Grcka-Ukrajina je otvoreno.

Bosanska ekipa im kvalieta da iznendai, ali je pitanje da li ima i ostale kvaliete i preduslove...
FRncuska, Rusija, Ukrajina i Portugalija (BiH).
(Djorgo, 14. novembar 2009 00:11)

Ja lično navijam za one ekipe koje igraju lep, moderan i napadački fudbal. Nemam predrasuda da li je u pitanju Hrvatska, Makedonija, Crna Gora ili bilo koja druga država. Bitni su samo gore navedeni detalji. Tako je po meni bolje da baraž prođe Irska i pored toga što Francuska ima veliki broj fudbalera extra klase. Navijaću i za BiH jer je Portugal od dolaska Keiroša totalno izgubio svoju prepoznatljivu lepršavu igru! Ostala dva meča me uopšte ne interesuju, jer su sve četiri ekipe "muljaši"!
(mrzim da radim subotom, 14. novembar 2009 00:37)

navijam za bosnu voleo bih da odu na svetsko prvenstvo igraju sa nama u grupi a posle i u finalu(mislim finalu sp)najvaznije da sutra u gostima ne izgube (imal prenosa na nekoj srpskoj televiziji?)voleo bi da ispadnu francuzi a prodj rusi i ukrajinci.bosanac
(ex yu, 14. novembar 2009 00:49)

Bosni i Sloveniji zelimo isto sto i oni nama.Sami izvucite zakljucak.
(galebgd, 14. novembar 2009 01:05)

Rodjeni sam Beogradjanin i reci cu samo jedno:
Napred Bosna!!!!
Dzeko,Dzeko,Dzeko!!!!
(alex87, 14. novembar 2009 01:32)

Zelim da pozdravim sve ljude sportski orentisane. Ja kao Srbin iz Srbije pruzam veliku podrsku BiH. Da sam nasao kartu otisao bih u Zenicu. Pozdrav nasim komsijama i puno srece. Pa zasto bih navijao za Portugal???
(Zoka, 14. novembar 2009 08:13)

malo mi zao Slovenaca,ipak su nasa skola a imaju po meni nemogucu misiju,izmedju Ukrajine i Grcke iskreno bas mi zao sto jedna od te dve prijateljske zemlje nece videti Mundijal,sto se tice meca Francuske i R.Irske iskreno tu sam suzdrzan jer prema ni jednoj od te dve skole ne gajim neke simpatije,ali zato simpatije gajim prema Bosni,i pre svega prema selektoru "doktoru fudbala" Ciri Blazevicu i svim srcem cu u subotu navijati za Bosnu,oni su po meni tim u velikom usponu,imaju zaista sjajne igrace Misimovica,Ibisevica,Dzeka i po meni jednu novu mladu veliku zvezdu Evropskog fudbala Miralema Pjanica,zato napred Bosno,samo napred!!!!!!
(tomatomic, 14. novembar 2009 10:32)

Jutros sam bio na aerodromu u DSüsseldorfu, pusim pljugu ispred i vidim trojicu Bosanaca sa trenerkamla i dresovima!Pridjem i pozelim im dobro jutro uz neizbezno BRE, a jedan ce meni:"jarane,nadam se da ce ga zabit' onaj tvoj Misimovic pa da budemo obojica zadovoljni bolan"!Slatko sam se nasmejao!
Kao pravi domacin i SRBIN pozeleo sam ljudima srecan let do Zuricha i dalje do Lisabona i naravno pozeleo da pobede Portugal!
Biti SRBIN:kako to gordo zvuci...
(Zorice m'rs kuci po petarde, 14. novembar 2009 11:40) :D

Bosna prolazi sigurno, da igra Ronaldo bilo bi neizvjesno, ovako... obije pobjede Bosne.
(0:2) 1:2
(Montenegrin, 14. novembar 2009 12:03)

.................................

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 14 nov 2009, 16:34

Stole iz Bora je napisao/la:--- SPAM --- najpopularniji internetski portal u Hrvatskoj, ali i jedan od najjačih hrvatskih medija za današnji je dan kao pozadinu svog portala odabrao motiv ljiljana sa prve zvanične zastave Republike Bosne i Hercegovine, u čast našim fudbalskim rerpezentativcima. Pomenuti je portal otvorio i anketno pitanje "Za koga ćete navijati u duelu Portugal - BiH?" na koje je čak 83% posjetitelja --- SPAM --- odgovorilo odgovorom "Za Bosnu i Hercegovinu!".
Forsiranje ljiljana pokazuje želju da se dobro poznate razlike još više prodube. Ne sviđa mi se njihov potez. :|

diNozzo
Kontakt:

Post Postao/la diNozzo » 14 nov 2009, 16:35

Dlanovi neka se ne stede
Navijaca pjesma neka krene
Iz Bosne i Hercegovine

Kao bubanj srce nase bije
Ajmo ljudi ajmo svi na noge
Ajmo pjesmom svi do poooobjeeede

Aleeeeeeeeeeeee
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 nov 2009, 16:36

Kaka_Real je napisao/la:Gledam komentare na srbijanskom portalu i prijatno sam iznenađen. :)

Evo nekih:

mogu da se kladim da ce bosna nazalost da ima vise navijaca u srbiji nego u bih... sve u svemu srecno im bilo, svim srcem sam uz njih jer su veoma simpaticna ekipa...
(joe, 13. novembar 2009 23:10)

Iskreno se nadam da ce Bosna igrati svetsko prvenstvo.Ovo ce biti borba Davida i Golijata.Iako su izvukli nezgodnog protivnika nadam se da nece izgubiti i dokazati da se dobar fudbal ne igra samo u Francuskoj,Holandiji,Engleskoj,Spaniji...
(Nemus, 13. novembar 2009 23:56)

Napred Bosno i napred Slovenijo,idemo svi u J.Afriku da pravimo lom.Jedino ce Hrvati da sede kuci ispred TV i da piju jedan dan Jelen pivo,pa drugi da Sarajevsko pivo,pa treci dan Lasko pivo i boli ih uvo nece im biti lose:))
(Tito, 14. novembar 2009 00:07)

Na papiru su Francuzi, Rusi i Portugalci veliki favoriti. Grcka-Ukrajina je otvoreno.

Bosanska ekipa im kvalieta da iznendai, ali je pitanje da li ima i ostale kvaliete i preduslove...
FRncuska, Rusija, Ukrajina i Portugalija (BiH).
(Djorgo, 14. novembar 2009 00:11)

Ja lično navijam za one ekipe koje igraju lep, moderan i napadački fudbal. Nemam predrasuda da li je u pitanju Hrvatska, Makedonija, Crna Gora ili bilo koja druga država. Bitni su samo gore navedeni detalji. Tako je po meni bolje da baraž prođe Irska i pored toga što Francuska ima veliki broj fudbalera extra klase. Navijaću i za BiH jer je Portugal od dolaska Keiroša totalno izgubio svoju prepoznatljivu lepršavu igru! Ostala dva meča me uopšte ne interesuju, jer su sve četiri ekipe "muljaši"!
(mrzim da radim subotom, 14. novembar 2009 00:37)

navijam za bosnu voleo bih da odu na svetsko prvenstvo igraju sa nama u grupi a posle i u finalu(mislim finalu sp)najvaznije da sutra u gostima ne izgube (imal prenosa na nekoj srpskoj televiziji?)voleo bi da ispadnu francuzi a prodj rusi i ukrajinci.bosanac
(ex yu, 14. novembar 2009 00:49)

Bosni i Sloveniji zelimo isto sto i oni nama.Sami izvucite zakljucak.
(galebgd, 14. novembar 2009 01:05)

Rodjeni sam Beogradjanin i reci cu samo jedno:
Napred Bosna!!!!
Dzeko,Dzeko,Dzeko!!!!
(alex87, 14. novembar 2009 01:32)

Zelim da pozdravim sve ljude sportski orentisane. Ja kao Srbin iz Srbije pruzam veliku podrsku BiH. Da sam nasao kartu otisao bih u Zenicu. Pozdrav nasim komsijama i puno srece. Pa zasto bih navijao za Portugal???
(Zoka, 14. novembar 2009 08:13)

malo mi zao Slovenaca,ipak su nasa skola a imaju po meni nemogucu misiju,izmedju Ukrajine i Grcke iskreno bas mi zao sto jedna od te dve prijateljske zemlje nece videti Mundijal,sto se tice meca Francuske i R.Irske iskreno tu sam suzdrzan jer prema ni jednoj od te dve skole ne gajim neke simpatije,ali zato simpatije gajim prema Bosni,i pre svega prema selektoru "doktoru fudbala" Ciri Blazevicu i svim srcem cu u subotu navijati za Bosnu,oni su po meni tim u velikom usponu,imaju zaista sjajne igrace Misimovica,Ibisevica,Dzeka i po meni jednu novu mladu veliku zvezdu Evropskog fudbala Miralema Pjanica,zato napred Bosno,samo napred!!!!!!
(tomatomic, 14. novembar 2009 10:32)

Jutros sam bio na aerodromu u DSüsseldorfu, pusim pljugu ispred i vidim trojicu Bosanaca sa trenerkamla i dresovima!Pridjem i pozelim im dobro jutro uz neizbezno BRE, a jedan ce meni:"jarane,nadam se da ce ga zabit' onaj tvoj Misimovic pa da budemo obojica zadovoljni bolan"!Slatko sam se nasmejao!
Kao pravi domacin i SRBIN pozeleo sam ljudima srecan let do Zuricha i dalje do Lisabona i naravno pozeleo da pobede Portugal!
Biti SRBIN:kako to gordo zvuci...
(Zorice m'rs kuci po petarde, 14. novembar 2009 11:40) :D

Bosna prolazi sigurno, da igra Ronaldo bilo bi neizvjesno, ovako... obije pobjede Bosne.
(0:2) 1:2
(Montenegrin, 14. novembar 2009 12:03)

.................................
tako jedan normalan homosapien razmislja 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.