AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ima li neko da preporuci kakav link?
- muha milanez
- Kontakt:

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Yebeeem ti sve na svijetuuuuuuu.
http://www.firstrow1.eu/watch/174419/1/ ... milan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neko je trazio link.

http://www.firstrow1.eu/watch/174419/1/ ... milan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neko je trazio link.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ovo ti je reći prava kazna kad ne dadneš gol..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Zapata dobar solidan.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Poslije one stative , ja mislim da moram u bolnicu. Sve su sanse da je otisla ruka u 3pm.
Nema ovdje vise prolaska. Ja sam se s tim pomirio.
Flamini idiote , yebem ti umrle.

Nema ovdje vise prolaska. Ja sam se s tim pomirio.
Flamini idiote , yebem ti umrle.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nek mu igra Flamini, hebo ga on. Mexes uzas. Saraf i Niang se nesto trude ali nema tu nista.
WE WANT MUNTARI !!!!!
WE WANT MUNTARI !!!!!
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- muha milanez
- Kontakt:
yebemu sunce tresem se sav, u pm niakd ovu stativu necu prezalit 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Je,, li ti flamini nanu mrtvu, pa jel to bolji od muntarija ????????????????????????????????????????? Kakav mrtvac od igraca, na faci mu vidis da je debil usrani !!!!!
Joj, totalni masakr barselone.
Ali kakva sansa Nianga, umjesto da bude 1:1 mi primismo drugi gol ... steta, moguce da ce nam se ovo obiti o glavu.
Saravi i Zapata po meni najbolji, ali ne moze ovaj sam u napadu nista, Niang totalno izgubljen...
Ali kakva sansa Nianga, umjesto da bude 1:1 mi primismo drugi gol ... steta, moguce da ce nam se ovo obiti o glavu.

Saravi i Zapata po meni najbolji, ali ne moze ovaj sam u napadu nista, Niang totalno izgubljen...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prebrz napad Milana za Barcinu odbranu...kriminalna greška bi bila da se Barca malo povuče, nedaj Bože.
Ono što je najtužnije, Milan je trebao izdržati bar 15 minuta jer je barca sve uradila tada, nakon toga se milan otvorio i splasnula je igra barce, a onda stativa i bum - kazna.
Sve je toliko puta rečeno, milan je morao izdržati 20-tak minuta i izvukao bi se, ovako će biti svega.
Allegri će i dalje taktizirati, ali i barca će biti opreznija. Treba ovdje uvesti Muntaria umjesto Ambrossinia ili Flaminia.
Sve je toliko puta rečeno, milan je morao izdržati 20-tak minuta i izvukao bi se, ovako će biti svega.
Allegri će i dalje taktizirati, ali i barca će biti opreznija. Treba ovdje uvesti Muntaria umjesto Ambrossinia ili Flaminia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ono cega sam se bojao,rani gol nas je'ao i to je to,po meni prica ovdje zavrsena
Pazzini gdje si bio u onoj situaciji brate mili
al i dalje vjerujem,jbg, to mi jedino i preostaje
Pazzini gdje si bio u onoj situaciji brate mili

al i dalje vjerujem,jbg, to mi jedino i preostaje

jel neko vidio sta je bilo poslije stative Nianga?! Klizeci start nekog od barcinih igrača? **** ti rezisera..
Tanki smo u sredini..igramo ko početnici, povče ih lopta naprijed i odmah nas kazne...al i dalje sam ubjedjen u prolaz!!
Tanki smo u sredini..igramo ko početnici, povče ih lopta naprijed i odmah nas kazne...al i dalje sam ubjedjen u prolaz!!
Koja steta za stativom, nista ako ispanemo makar nismo ispale ko kukavice...ali Ninag ce izgleda ostati igrac ala GIllardino 100 sansi za gol :/ Messi ubica 

Niang je promasio prolaz, toliko
ako vam je ovaj niang buducnost jao vama onda , ne govorim samo za stativu covjek je **** teska , nek' igra stopera ,u napadu je koristan koliko i ja
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 12 mar 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.