Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I ja bih uletio i na ovu priču, al moram Kafku čitat, i onda sutra rano u školu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Citaj,dobro je to .Dex je napisao/la: al moram Kafku čitat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Dobro je to, kaže moću odgovarat na faxu, 100 lektira sam imo u 3 godine
Ja u skoli nisam citao nista sto je trebalo,citao samo ono sto me zanimalo,a posle srednje citao ono sto sam trebao u srednjoj citati . Tako ti to ideDex je napisao/la:Dobro je to, kaže moću odgovarat na faxu, 100 lektira sam imo u 3 godine
Ma ja čitam sve što treba i ne treba, pročito sam vagon knjiga, i opet meni najdraža knjiga Slika Doriana Graya
Citaj brate,to nije izgubljeno vreme nit je zaludan posao 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Tu ti ide ona stara "Ko cita nisko pada".
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tribalian pa gde si nema te nesto u zadnje vrijeme...Vidim da si psihic , sta porucejes nama ovim sa bipolarnim poremecajem.Vec par dana sam u manicnoj epizodi
Jutros ustao kera prosetao pa procitao 100injak stranica knjige "protiv sjevernog vjetra" pa u bio teretani potom radio da bih opet izveo kera na istrcavanje.Spremio sam sebi 3 nejednostavna jela , piletina i makaroni( kuhani krompir umjesto makarona ostala 2 jela) ,ali sve sam uradio kako Bog zapovijeda nema fuša ipak je trebalo uloziti malo vise truda.Evo sad gledam tekmu malo knjigu malo forum citam.I evo sad peglam raju da izadjemo veceras, ima utorkom dernek u jednoj kahvanici
Dakle , neumoran sam zaspim kad mi je cejf , nemam problema sa snom.I da , u zadnje vrijeme veoma kratko traju kriticne epizoda cim ona nastupi ja posjetim neki forum i kazem tako i tako...Ili se ispovjedim nekom od prijateljica , skont'o sam da se istom polu nije dobro ispovjedavati
pravilo konkurencije 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Juce si bio Ajnstajn,danas si bgm nesto drugo.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Juce si bio Ajnstajn,danas si bgm nesto drugo.![]()
HZ_ilidzaa je napisao/la:Tribalian pa gde si nema te nesto u zadnje vrijeme...Vidim da si psihic , sta porucejes nama ovim sa bipolarnim poremecajem.Vec par dana sam u manicnoj epizodiJutros ustao kera prosetao pa procitao 100injak stranica knjige "protiv sjevernog vjetra" pa u bio teretani potom radio da bih opet izveo kera na istrcavanje.Spremio sam sebi 3 nejednostavna jela , piletina i makaroni( kuhani krompir umjesto makarona ostala 2 jela) ,ali sve sam uradio kako Bog zapovijeda nema fuša ipak je trebalo uloziti malo vise truda.Evo sad gledam tekmu malo knjigu malo forum citam.I evo sad peglam raju da izadjemo veceras, ima utorkom dernek u jednoj kahvanici
Dakle , neumoran sam zaspim kad mi je cejf , nemam problema sa snom.I da , u zadnje vrijeme veoma kratko traju kriticne epizoda cim ona nastupi ja posjetim neki forum i kazem tako i tako...Ili se ispovjedim nekom od prijateljica , skont'o sam da se istom polu nije dobro ispovjedavati
pravilo konkurencije
Pa tebi onda nista ne fali
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Boli te briga imas kera,eh da ga ja imam,vazda bi sa njim bio napolju.HZ_ilidzaa je napisao/la:![]()
![]()
danas sam Šekspir
![]()
Sta bi sa spavanjem ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Boli te briga imas kera,eh da ga ja imam,vazda bi sa njim bio napolju.HZ_ilidzaa je napisao/la:![]()
![]()
danas sam Šekspir
![]()
![]()
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Mrsko mi ustat sa stolice majke mi.Tribalian je napisao/la:
Sta bi sa spavanjem ?nece nesto
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sto vise citam o tome to sam vise uvjeren da imam tu bolest
Doduse ,ako depresivne epizode budu ovako kratko trajale odnosne manicne ovako dugo prije bih rekao da sam blagoslovljen nego bolestan.
@Djubre
Ker mi secer dobio , poceo da slijepi , katarakta
Ako ga ikad budes nabavljao nabavi nesto sto zivi 20 godina , vezes se za njega neki dan cijelu Dzumu molio Boga da mi ker ozdravi 
@Djubre
Ker mi secer dobio , poceo da slijepi , katarakta
AgresivnoDjubre je napisao/la:
Mrsko mi ustat sa stolice majke mi.![]()
Neka ,budi tu,sutra ces da spavas
Tacno sam znao u pm , kontam jednog trenutka ,reko nisam trebao da okacim ovo sa vikipedije i evo , bio sam u pravuHZ_ilidzaa je napisao/la:Sto vise citam o tome to sam vise uvjeren da imam tu bolest
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma joj,vjeruj jedva gledam,al mrsko mi ustat.Ma meni je mrsko zivi,to sam ja skontao.Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Neka ,budi tu,sutra ces da spavas![]()
![]()
A jbt,pa koliko je dugo kod tebe ? Ma nemam ga gdje,al volio bi ovako imati,pa izac sa njim navecer u setnju,ili ujutro malo mozak odmoriti.HZ_ilidzaa je napisao/la:
Ker mi secer dobio , poceo da slijepi , kataraktaAko ga ikad budes nabavljao nabavi nesto sto zivi 20 godina , vezes se za njega neki dan cijelu Dzumu molio Boga da mi ker ozdravi
Eto pročito sam proces, ubiše Jozefa elegantno.
Joj i ja kontam psihijatru sad otić, pa teško ima ko ovoliko lud ko ja
Joj i ja kontam psihijatru sad otić, pa teško ima ko ovoliko lud ko ja
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
6 godina , samo...Nasi veterinari veze nemaju o dijabetisu ,a nema ni hrane ni caninsulina tako da moram mu davati ljudski insulin.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
A bgt i sta kazu koliko ce jos dugo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.