evo kako sam ja odigro
malo nerealno ali ne i nemoguce , naprijed veedaaade
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ako pobjedimo nemam me do sutra sigurno kucifazlaaaa je napisao/la:eto odoh i ja na pripreme za tekmu heheh
Vidimo se poslije utakmice kad pobijedimooooooo
@Rade ovo nije kamena sa ramena.Profulao si temurade_bl je napisao/la:ma ni netreba vam golman,dobicete vi njih i bez golmana....sta ce ti begovic...
pa ako ih dobijemo dobit ces ih i TI, radomirerade_bl je napisao/la:ma ni netreba vam golman,dobicete vi njih i bez golmana....sta ce ti begovic...
Ako pobjedimo spojit cemo slavlje zajedno sa Bajramom i Novom Godinom19TM87 je napisao/la:ako pobjedimo nemam me do sutra sigurno kucifazlaaaa je napisao/la:eto odoh i ja na pripreme za tekmu heheh
Vidimo se poslije utakmice kad pobijedimooooooo
haha..mene su namucilidiNozzo je napisao/la:
evo kako sam ja odigro
al necete ih dobiti...previse se zanosissteve-o je napisao/la:pa ako ih dobijemo dobit ces ih i TI, radomirerade_bl je napisao/la:ma ni netreba vam golman,dobicete vi njih i bez golmana....sta ce ti begovic...
edo_malesak je napisao/la:haha..mene su namucilidiNozzo je napisao/la:
evo kako sam ja odigro
tko smo mi? haj mi objasni to, znam samo da postoji jedna drzava BiH, a ta banana republic RS nije ni priznata po svijetu, zato sisaj radomirerade_bl je napisao/la:al necete ih dobiti...previse se zanosissteve-o je napisao/la:pa ako ih dobijemo dobit ces ih i TI, radomirerade_bl je napisao/la:ma ni netreba vam golman,dobicete vi njih i bez golmana....sta ce ti begovic...![]()
"karta je ****,izvinte me sto psujem,al ja samo pricam onako kako cujem..."
jesu im ga suknuli jelde LilykusLily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su..
Evo kuham kamilicu da se smirim he he heharry_90 je napisao/la:Imal treme kod vas???VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
rob do bagro je napisao/la:jesu im ga suknuli jelde LilykusLily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.