Seo opet od prve minute

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja sam sad pred kraj malo prebacio, kad izvodi Sejo aut, jao baci je ko Jay Jay OkochaBaDa12 je napisao/la:Kakav je do sad Seo?
Nije valjda da ga niko na forumu ne gleda. Ajd, bar se nadam da gleda Pape.
Gledam ja , veoma dobar. Imo 1 gresku , kad je zamalo Sneijder dao gol. Svi napadi Galate idu po lijevoj strani , ne smiju na KolasincaBaDa12 je napisao/la:Kakav je do sad Seo?
Nije valjda da ga niko na forumu ne gleda. Ajd, bar se nadam da gleda Pape.
HAHA gledat ce veceras kratak pregledNeutralan88 je napisao/la:zato Sušic gleda utakmicu Barce i Milana jer zna da Sead nece igrat za nas
Ne daj Boze da izgubimo, kako bi samo pamet prosipali pojedini.mujdza je napisao/la:Ne pretjeruj te a pita cu vas ja mnoge poslije Grcke sta ce te pisati o Susicu... Pozzzz
a zamisli da smo mi velika nacija i da u jednom terminu lige prvaka imamo 3-4 potencijalna reprezentativca koji igraju u ligi prvaka. Koga bi tada gledaoADEEEEEEL je napisao/la:Iskreno prvo poluvrijeme sam gledo Barcu, a drugo Galatu jer sam znao da je sve gotovo kad sam vidio igru Milana.
A protiv Susica nemam nista , al kad su ga pitali jel pratio Kolosinca u predhodnoj utakmici sa Galatom covjek se jednostavno izgubio sto znaci da nije
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Mow i 31 gost.