[youtube][/youtube]
pjesma koju slusam za smirenje. danas cijeli dan slusam ovu pjesmu.

ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

zmajeeeeeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su..
MaliMemo je napisao/la:Evo kuham kamilicu da se smirim he he heharry_90 je napisao/la:Imal treme kod vas???VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
ajde idi u vraziju mater sta nas porvociras, stvore ljubomornirade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
cedo zadojeni: ljiljani su simbol bosne i hercegovine, ta necemo mahati s zastavom republike smrdijerade_bl je napisao/la:ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
evo gledala sam sada na TV-u i kazu nasi su igraci odbili davati izjave portugalskim novinarima.. E neka su..
ko vi ???rade_bl je napisao/la:ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
Nije lose, mislim da je identican sastav kao i protiv Spanije. Ja bi samo Muratovica izbacio i ubacio Bajramovica.rob do bagro je napisao/la:
Evo sastava za veceras
haj ba ****rade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
steve-o je napisao/la:cedo zadojeni: ljiljani su simbol bosne i hercegovine, ta necemo mahati s zastavom republike smrdijerade_bl je napisao/la:ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...
Imbecilu jedan, a ko mi?????rade_bl je napisao/la:ljubomoran na sta? i na koga?! pa seko,mi smo vec tamo.... direktno smo otisli...a ja,da navijam za BiH, da mi masete ljiljanima i onim crvenim zastavama od turske...da ima samo Milenkovic (ako se ne varam) u timu i on je pozvan nako 20 tekme... ma ko vas...Lily je napisao/la:Ljudi ne treba se prepirati s ljubomornim idiotima..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.