Mago je napisao/la: Kad vec Inter nije ni za qrca,barem mogu uzivat u ovakvim nocima. Hvala Barcelona![]()
![]()
Gushtash nad krahom Milana, a takav Milan bolje stoji od Intera. Schadenfreude je opaka stvar.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mago je napisao/la: Kad vec Inter nije ni za qrca,barem mogu uzivat u ovakvim nocima. Hvala Barcelona![]()
![]()
Mora se,nasladjivali su se i oni nama kad smo gubiliMaGiCa je napisao/la:Mago je napisao/la: Kad vec Inter nije ni za qrca,barem mogu uzivat u ovakvim nocima. Hvala Barcelona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gushtash nad krahom Milana, a takav Milan bolje stoji od Intera. Schadenfreude je opaka stvar.

IlPrincipe je napisao/la:Žalosno kako prije utakmice svi lafo podrzavaju Milan a sad ga blatea bilo vam je fino kad smo nagu'zili ih na SanSiru bez ijednog suta u okvir gola
![]()
Fakat jadno od vas svih..

+1 slazem se sa svim osim ovim dijelom vezanim da niko nista ne moze Barcikorisnikforuma je napisao/la:Kad se netko naslađuje nad tuđim porazom to obično znači da sam ne zna pobjeđivati...
A jedan talijanski klub to nikad nije znao, barem ne bez da konkurente ne izbaci u niže lige i pokrade im igrače, dakle sad vidimo koji je to klub i kakvi su to navijači.
Od srca čestitam Milanu na borbenosti i prikazanom u ove dvije utakmice, bojim se da je to najbliže što će itko doć Barci ove sezone u LP, jer se čini da je i ona mini kriza iza njih
Samo se sjetis 2010 i ko je tad Barcu ubio i sve ti bude jasnoIlPrincipe je napisao/la:Pa zasladjuju se, a vidjeli bi jadni Inter kako bi se snašao s ovom Barcombar smo imali mogucnost igrati sa njima, biti u Eliti a ne u EL
Balotelli + De Jong bi bili veliki boost za ovu ekipu. Imali smo sanse nismo ih iskoristili. Jbg idemo dalje, ne znam kako imaju obraza sladit se nesto ovdje kad smo mi očitali lekciju Barsi ko što nikad niko nije u povijesti moga gledanja Barcelone .. a oni se prosipaju od Tottenhama,Schalkea pa i Plzena
Juventini prizeljkivali da Barca ispadne radi svoje guze a ne radi Milana ..jao al se paziteContentissimo je napisao/la:+1 slazem se sa svim osim ovim dijelom vezanim da niko nista ne moze Barcikorisnikforuma je napisao/la:Kad se netko naslađuje nad tuđim porazom to obično znači da sam ne zna pobjeđivati...
A jedan talijanski klub to nikad nije znao, barem ne bez da konkurente ne izbaci u niže lige i pokrade im igrače, dakle sad vidimo koji je to klub i kakvi su to navijači.
Od srca čestitam Milanu na borbenosti i prikazanom u ove dvije utakmice, bojim se da je to najbliže što će itko doć Barci ove sezone u LP, jer se čini da je i ona mini kriza iza njih
Tko vas je podrzavaoIlPrincipe je napisao/la:Žalosno kako prije utakmice svi lafo podrzavaju Milan a sad ga blatea bilo vam je fino kad smo nagu'zili ih na SanSiru bez ijednog suta u okvir gola
![]()
Fakat jadno od vas svih..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.