I znate šta, opet sam bio povjerovao i opet su me sjebli!!!!! Ma do kad više!?!?!anton 1983 je napisao/la: Schalke sad opet visoko leti, ako da nigdar nisu bili u krizi. Pobjeda za pobjedom, dobar rezultat za rezultatom, Howedes produžio ugovor!
I ne samo to nego je Schalke sada na 4. mjestu. trenutačno sve izgleda idealno! Sad se samo još mora pobjediti Galatasaraya i sve je za 5!
Zvuči vam sve ovo poznato zar ne? Hoćemo li se opet prerano poanadati i reči da se Schalke zbudio, da će uči u Lp, da će sve biti ok? Pa naravno da nećemo, ne ovaj puta! previše puta su nas razočarali da bi im opet povjerovali. Ovaj puta ostat ćemo čvrsto sa nogama na zemli i čekati još neko vrijeme prije nego počneomo hvaliti Schalke, Kellera i Heldta!
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anton 1983
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
I eto opet ispočetka! To je taj Schalke!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Steta , bas sam volio da i Bayern i Schalke prodju pa da uz Dortmund, 3 ekipe iz Njemacke budu no eto.
Dobar im je ovaj Yilmaz, samo sto vama nije bilo Huntelara inace vjerujem da bi on dao bar 2 komada.
Dobar im je ovaj Yilmaz, samo sto vama nije bilo Huntelara inace vjerujem da bi on dao bar 2 komada.
FC Bayern !!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Braća Turci osvetili Žutalje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znaš šta Anto, za nas navijače ovo i nije neuspjeh. Svi koji su gledali oba duela vidjeli su da je ispala bolja mamčad.
Ali opet, nije ovo neuspjeh. U kojim goFnima smo mi bili od novembra, danas možemo kazati da je situacija mnogo bolja.
Igrali smo odlično u Ligi prvaka ove sezone i bili smo mnogo bliži trećem pogotku nego Galata ali eto, igrali smo sve ili ništa i dobili smo ništa.
Ekipa je pokazala muda i kvalitet a da Galata nije pogodila u 95. minuti, ispali bi iz LP neporaženi. Ovako smo barem izgubili i ispali.
Braćo draga, šta reći više o Draxleru
. Danas ne samo da je odigrao, opet, Weltklasse već je i zabilježio svoj 25-i nastup u uefinim takmičenjima za Schalke i to sa 19 godina. Večeras mu je cijena ponovo skočila za koji milion i siguran sam da će Heldt ponovo morati odbijati silne ponude za Wunderkinda.
@Rio,
Ka(R)inu su oni osvetili.
edit: Čudi me kako još nisu navratili Domuzovi Modefans da malo provociraju. Vjerovatno već spavaju.
Ali opet, nije ovo neuspjeh. U kojim goFnima smo mi bili od novembra, danas možemo kazati da je situacija mnogo bolja.
Igrali smo odlično u Ligi prvaka ove sezone i bili smo mnogo bliži trećem pogotku nego Galata ali eto, igrali smo sve ili ništa i dobili smo ništa.
Ekipa je pokazala muda i kvalitet a da Galata nije pogodila u 95. minuti, ispali bi iz LP neporaženi. Ovako smo barem izgubili i ispali.
Braćo draga, šta reći više o Draxleru
@Rio,
Ka(R)inu su oni osvetili.
edit: Čudi me kako još nisu navratili Domuzovi Modefans da malo provociraju. Vjerovatno već spavaju.
- anton 1983
- Kontakt:
Baci se s balkona kad ovo uspiješ napisati!Zdena04 je napisao/la:Znaš šta Anto, za nas navijače ovo i nije neuspjeh. Svi koji su gledali oba duela vidjeli su da je ispala bolja mamčad.
Ali opet, nije ovo neuspjeh.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ili ovo da uradimanton 1983 je napisao/la:Baci se s balkona kad ovo uspiješ napisati!Zdena04 je napisao/la:Znaš šta Anto, za nas navijače ovo i nije neuspjeh. Svi koji su gledali oba duela vidjeli su da je ispala bolja mamčad.
Ali opet, nije ovo neuspjeh.

Ja sam da0 svoje mišljenje i pokušao objasniti zašto je to tako.
Pazi paša moj solidni, to što smo mi prije dvije godine dogurali do polufinala sigurno nas ne obavezuje da to ponovimo.
I još nešto, nije valjda da je tebi sad nešto više žao nego meni koji navijam za Schalke? Nije valjda zbog toga što smo ispali od Turaka?
Da mi ne ulazimo beskrajnu raspravu (znam da si ljubitelj toga), ono što ti želim reći je da je naš PRIORITET u domaćem takmičenju tj. u Junguzligi.
Ma sta drugo reci osim da je ovo katastrofa i da je ova ekipa Schalke-a zajedno sam onom HSV-a ukleta.
Uvijek kada su imali priliku napraviti jedan iskorak i vecina faktora bila na njihovoj strani oni su se potrudili da zahebu stvar.
Uvijek kada su imali priliku napraviti jedan iskorak i vecina faktora bila na njihovoj strani oni su se potrudili da zahebu stvar.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji poraz

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anton 1983
- Kontakt:
Zdena, baš jučer za vrijeme tekme mi je frend pokazo taj klip! Jako sam se nasmijo. Poanta je d aje on rulju htio zašpricati, ali se "sjebo". No ako obratiš pozornost na njegove noge shvatiti ćeš da je on znao da je tamo rupa, jer kad nekog ideš zašpricat onda se ne bacaš ko igrla u vodu već zamahneš s nogama kako bi jače zapljusnuo.
Nemoj bogati stavljat mi sol na ranu! Niko ovdje sa onim jučer nije bio zadovoljan i realno ne može biti jer niste igrali protiv kače ekipe i kao što si sam rekao ispao je bolji i zato kuš više o tome! OK?
Kada ovako izgubiš onda je pitanje i odgovor kako nastaviti dalje. Ja se nadam da će Schalke ovo brzo staviti iza sebe i da će nastaviti sa dobrim rezultatima u BUNDESLIGI. Neću sad apalamuditi o tome što bi ova pobjeda značila za Schalke jer to svi znaju.
Moja filozofija je konstantnost, a to znači da bi ja rađe kod Schalkea izabro ispadanje u 1/8 finalu i ponovnu kvalifikaciju za LP, nego da su ušli u 1/4 finale a da slijedeće godine tamo ne igraju. tako bi trebali u Schalkeu isto gledati i zbog toga dati sve od sebe da se ponovo za LP kvalificiraju. S vremenom ako će se dosta puta zaredom kvalificirati u LP, ovakvi porazi im se više neće događati, a i lakše je onda imati kvalitetnu ekipu.
"Prednost" Schalkeova sada je to što oni kao i njihovi konkurenti za plasman u LP, više ne igraju u Europi. Uspiju li pobjediti Nurnberga, ovaj poraz će se zaboraviti. Ono što je najgore i što ovdje nikoga ne bi iznenadilo je to da Schalke protiv Nurnberga izgubi i pokaže ono što već o njima znamo...
Draxler - uskoro ćemo mi prestati pričati o Gotzeu i dopelati si ono kaj smo sigurni da si moremo dopelati!
Nemoj bogati stavljat mi sol na ranu! Niko ovdje sa onim jučer nije bio zadovoljan i realno ne može biti jer niste igrali protiv kače ekipe i kao što si sam rekao ispao je bolji i zato kuš više o tome! OK?
Kada ovako izgubiš onda je pitanje i odgovor kako nastaviti dalje. Ja se nadam da će Schalke ovo brzo staviti iza sebe i da će nastaviti sa dobrim rezultatima u BUNDESLIGI. Neću sad apalamuditi o tome što bi ova pobjeda značila za Schalke jer to svi znaju.
Moja filozofija je konstantnost, a to znači da bi ja rađe kod Schalkea izabro ispadanje u 1/8 finalu i ponovnu kvalifikaciju za LP, nego da su ušli u 1/4 finale a da slijedeće godine tamo ne igraju. tako bi trebali u Schalkeu isto gledati i zbog toga dati sve od sebe da se ponovo za LP kvalificiraju. S vremenom ako će se dosta puta zaredom kvalificirati u LP, ovakvi porazi im se više neće događati, a i lakše je onda imati kvalitetnu ekipu.
"Prednost" Schalkeova sada je to što oni kao i njihovi konkurenti za plasman u LP, više ne igraju u Europi. Uspiju li pobjediti Nurnberga, ovaj poraz će se zaboraviti. Ono što je najgore i što ovdje nikoga ne bi iznenadilo je to da Schalke protiv Nurnberga izgubi i pokaže ono što već o njima znamo...
Draxler - uskoro ćemo mi prestati pričati o Gotzeu i dopelati si ono kaj smo sigurni da si moremo dopelati!
Jedna molba od svih članova ovog podforumario_Ferdy88 je napisao/la:
Nemoj nam više ovog lijepiti, nemoj živ bio.
Pogotovo kad vidim kolika je gamad ta novinaraska, i koliko zapravo (ne)znaju,
Muslera 3,
ja bolju i sigurniju partiju golmana odavno vidio nisam,
strašno sigurno je branio.
Bastos i Farfan su dobri bili, ali nikako ne mogu zajedno sa Draxlerom,
Drogba i Yilmaz se vidjeli nisu čitavo poluvrijeme...
Šalke će uhvatiti LP, u to sam siguran,
jesu ispali, ali kriza igara je iza njih.
Njemacki timovi postali najnaivniji u Europi...ne mogu da vjerujem da Schalke povede 1-0 i do poluvremena mrtvi Galatasaray preokrene na 1-2.
Drugi gol smijesan,amaterski...slican je i BvB primila u Donetzku
Nije mi jasno kako je Schalke u subotu odigrao disciplinovano,bez gresaka a sinoc ovako naivno
Drugi gol smijesan,amaterski...slican je i BvB primila u Donetzku
Nije mi jasno kako je Schalke u subotu odigrao disciplinovano,bez gresaka a sinoc ovako naivno
čekao sam da prođe 24 sata i da se slegnu utisci,
ovako, ko god da kaže da je ono sinoć bilo dobro i da smo ispali na sreću, malo se i vara. kao prvo, napisao sam i prije utakmice samo jedno Pukki. izvinite je li igro taj sinoć, ne vidjeh ga nešto ?
prošli su i na sreću ali su znali iskoristiti naše greškice.
Draxler još jednom pokazuje da je klasa i kladim se da bi sa Huntelaarom sinoć baš on bio faktor koji bi slomio Turke.
uredu sad, bilo šta bilo, idemo dalje. nadao sam se da će pobjedom protiv turaka otpuknuti nakon nekoliko zadnjih, veoma uspješnih partija. molim Boga da upravo sada ne krene sve niz brdo, baša kada se, bar tako izgleda, sve posložilo. Huntelaar fali, i falit će ali moramo se u potpunosti okrenuti Bundesligi i potruditi se da tu dokažemo nivo koji bi po svim pravilima trebali držati.
EIN LEBEN LANG !
ovako, ko god da kaže da je ono sinoć bilo dobro i da smo ispali na sreću, malo se i vara. kao prvo, napisao sam i prije utakmice samo jedno Pukki. izvinite je li igro taj sinoć, ne vidjeh ga nešto ?
prošli su i na sreću ali su znali iskoristiti naše greškice.
Draxler još jednom pokazuje da je klasa i kladim se da bi sa Huntelaarom sinoć baš on bio faktor koji bi slomio Turke.
uredu sad, bilo šta bilo, idemo dalje. nadao sam se da će pobjedom protiv turaka otpuknuti nakon nekoliko zadnjih, veoma uspješnih partija. molim Boga da upravo sada ne krene sve niz brdo, baša kada se, bar tako izgleda, sve posložilo. Huntelaar fali, i falit će ali moramo se u potpunosti okrenuti Bundesligi i potruditi se da tu dokažemo nivo koji bi po svim pravilima trebali držati.
EIN LEBEN LANG !
Another hero - another mindless crime.
Ja sam jos pod utiskom u pm...jos nemogu da svarim sta nam se ono desilo ...4ta je uchida mislio kad je tijelom odgurnuo onog igraca kod prvog gola a farfan imao potpunu kontrolu lopte...pa altintop se namjesta na sut a pukki I kola ga gledaju niko da istrci...drugi gol oj boze kakva bahatost neustadtera I hogera pa kako je moguce da nemogu obican pas odigrat a nisu bili ni pod pritiskom ...sami sebe smo pobjedili kakva naivnost ,ovo je nazalost postala svakodnevnica bundesligasa u evropi...ovih zadnjih 10 utakmica ce odlucivat sljedece 3 sezone ...
Gledao sam utakmicu Schalke-Gala , a ne ono dosadu u Barceloni.
Nevjerovatna utakmica i zaista je prava šteta da je jedna ekipa morala ispasti.
Draxler je igračina, Šalkeov Gotze. Falio im je upravo Huntelar u završnici. Onaj Pukki je odličan igrač, ali nije pravi napadač. Čovjek trči, trudi se, gine. Howedes je najveći krivac za 2 gol Galatasaraya. Koliko godnekome drag bio on nije vrhunsi stoper. Keller je uveo Kolašinca u prvih 11 i toje za svaku pohvalu.
Farfan je zvijer, Bastos pun pogodak. Šalkeu fali još jedan vrhunski napdač i mogu redovno konkurisati u Bundesligi 2-4 mjesta. Prvo je naravno rezervisano za Bayern.
Kakvo je stanje sa finacijama u Šalkeu, zna li neko tačne brojke u vezi Veltins arene i dugova ?
Nevjerovatna utakmica i zaista je prava šteta da je jedna ekipa morala ispasti.
Draxler je igračina, Šalkeov Gotze. Falio im je upravo Huntelar u završnici. Onaj Pukki je odličan igrač, ali nije pravi napadač. Čovjek trči, trudi se, gine. Howedes je najveći krivac za 2 gol Galatasaraya. Koliko godnekome drag bio on nije vrhunsi stoper. Keller je uveo Kolašinca u prvih 11 i toje za svaku pohvalu.
Farfan je zvijer, Bastos pun pogodak. Šalkeu fali još jedan vrhunski napdač i mogu redovno konkurisati u Bundesligi 2-4 mjesta. Prvo je naravno rezervisano za Bayern.
Kakvo je stanje sa finacijama u Šalkeu, zna li neko tačne brojke u vezi Veltins arene i dugova ?
Jbga, to i je njihova kletva, naloze se kad ne treba.adnan24 je napisao/la:Nije mi jasno kako je Schalke u subotu odigrao disciplinovano,bez gresaka a sinoc ovako naivno
Der Mann für die entscheidenden Tore.
"Derbysieg ist wie die Meisterschaft"
Uzeli ljudi titulu...ebes ligu prvaka 

Čuj Bastos u momčadi kola.
Ako Draxler ovdje nije imao mjesta e onda ovi nemaju pojma ali vjerovatno se u obzir uzimalo isključivo pozicija koju igrači igraju.
Evo gledam na Transfermarktu je došlo do promjena vrijednosti igrača. Vrijednost Draxlera je malo porasta ali su zato ofalili Huntelaar i Farfan
Jao kako me vazda ovaj TM nasmije, vidi se kakvi su to tamo "stručnjaci".
Najveći porast vrijednosti je, naravno, kod jednog igrača Domuza i to kod Gundogana.

Najveći porast vrijednosti je, naravno, kod jednog igrača Domuza i to kod Gundogana.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Koliko ti god to za Gundu bilo smijesno, on je posljednju utakmicu u reprezentaciji odlicno odigrao i pravo se pokazao... A sto se tice Draxlera, pa ne moze mu poslije 2 dobre utakmice cijena skociti za 5 milki koliko bi ti ocekivaoZdena04 je napisao/la:Evo gledam na Transfermarktu je došlo do promjena vrijednosti igrača. Vrijednost Draxlera je malo porasta ali su zato ofalili Huntelaar i Farfan![]()
Najveći porast vrijednosti je, naravno, kod jednog igrača Domuza i to kod Gundogana.![]()
Dobije sapke Borusiju, ali opet im BVB trn u oku. Valjda sto 04 ne moze ko 09 u 1/4 finale LP-a
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.