AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro^^
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro^^ » 12 mar 2013, 23:49

Bice ovo jos jedna duga , neprospavana noc. :cry:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 mar 2013, 23:51

FKKrajina je napisao/la:Ma ajde....Ponizila vas najbolja ekipa svih vremena. Sta fali,nemojte se nervirati. Nije isto izgubiti od najboljih svih vremena i npr. Reala.
ko kaže da je ovo najbolja ekipa svih vremena, Sakijev Milan sa kraja 80-tih i pocetka 90-tih najbolja ekipa svih vremena!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 mar 2013, 23:52

Pobjedila nas je realno puno bolja ekipa, prosli dalje zasluzeno. Nema se sta prigovorit, Messi potvrdio da je najbolji svih vremena, uz Xavija i Iniestu to je masinerija. Mozemo bit ponosni na ove mlade momke, nema im se sta prigovorit. O formaciji i izboru pojedinih igraca Alegrija bi se dalo raspravljat, al sta je tu je.. Idemo dalje, sljedece godine iskusniji i jaci u svakom pogledu.. Barsi sretno u nastavku, nek potvrde da su najbolji!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 mar 2013, 23:53

EmirSioux89 je napisao/la:BALOTELLI - Jedini igrač koji je 2 puta u jednoj sezoni ispao iz Lige Prvaka!
To si pročitao na Nogometnim transferima . Ispadaš neupućen kao i onaj debilni admin tamo .
Kako neko može iz nečega ispasti ako uopšte se ne vodi ni u evidenciji za to takmičenje ?
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 mar 2013, 23:54

LegendKiller je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Ma ajde....Ponizila vas najbolja ekipa svih vremena. Sta fali,nemojte se nervirati. Nije isto izgubiti od najboljih svih vremena i npr. Reala.
ko kaže da je ovo najbolja ekipa svih vremena, Sakijev Milan sa kraja 80-tih i pocetka 90-tih najbolja ekipa svih vremena!
Kazu veci poznavaoci nogometa od mene i od tebe :) Ja nisam cuo da je bilo ko na tv poredio taj Milan s ovom Barcom....Samo sam slusao o tome kako je ovo najbolja ekipa svih vremena,kako igraju najljepsi nogomet i slicno :D

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 mar 2013, 23:57

Harrison je napisao/la::lol: :lol: e cuj Mou vidio od Allegrija kako se to radi :lol: :lol: , uzmi ubij pa se pistolj :lol: :lol: , dobro kazu ovi gore sto pisu da Allegri ni sam ne zna kako je poceo tekmu, nit se branio, nit je napadao, nesto ono izmedju, ha-hu drzi-ne daj... Rafa Benitez bi veceras bolje pripremio ekipu i garant bi prosao dalje da je vodio Milan.
pa hajd emi onda objasni kako to da murinjo 3 godine nije mogao barsu da pobijedi, imao nocne more od barse i odjednom nakon što ih je milan oderao u prvoj utakmici, isti taj murinjo sa istim sastavom 2 puta i to lagano dobije istu tu barsu koju godinama nije mogao da dobije. pogledaj utakmicu milana pa onda el-klasiko i bit ce ti sve jasno naravno ako imaš mozga da prepoznaš neke stvari!

PS
za sanjina
grohotom se smijem, daj napiši još koji post molim te da nas malo uveselis nakon ove utakmice!
De ba ne provaljuj se, narod ti se smije... Allegri je ovu utakmicu izgubio i to je jasno ko dan. Imas 2 razlike iz prve tekme i ne umijes proci dalje. Nema opravdanja, bilo ovo bilo ono...nije bio penal, nije bio crveni, sudija te nije grubo ostetio (jes malo siljio za Barsu) i ne znas sacuvati 2 razlike. Sto nije Allegri nazvao sunarodnjaka Di Mattea i uzeo par savjeta...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 mar 2013, 00:00

Harrison je napisao/la:
Harrison je napisao/la::lol: :lol: e cuj Mou vidio od Allegrija kako se to radi :lol: :lol: , uzmi ubij pa se pistolj :lol: :lol: , dobro kazu ovi gore sto pisu da Allegri ni sam ne zna kako je poceo tekmu, nit se branio, nit je napadao, nesto ono izmedju, ha-hu drzi-ne daj... Rafa Benitez bi veceras bolje pripremio ekipu i garant bi prosao dalje da je vodio Milan.
pa hajd emi onda objasni kako to da murinjo 3 godine nije mogao barsu da pobijedi, imao nocne more od barse i odjednom nakon što ih je milan oderao u prvoj utakmici, isti taj murinjo sa istim sastavom 2 puta i to lagano dobije istu tu barsu koju godinama nije mogao da dobije. pogledaj utakmicu milana pa onda el-klasiko i bit ce ti sve jasno naravno ako imaš mozga da prepoznaš neke stvari!

PS
za sanjina
grohotom se smijem, daj napiši još koji post molim te da nas malo uveselis nakon ove utakmice!
De ba ne provaljuj se, narod ti se smije... Allegri je ovu utakmicu izgubio i to je jasno ko dan. Imas 2 razlike iz prve tekme i ne umijes proci dalje. Nema opravdanja, bilo ovo bilo ono...nije bio penal, nije bio crveni, sudija te nije grubo ostetio (jes malo siljio za Barsu) i ne znas sacuvati 2 razlike. Sto nije Allegri nazvao sunarodnjaka Di Mattea i uzeo par savjeta...
Di MAttea je prosle godine sacuvao Bog, Allah Jahve tor kako god, pa nadji snimak samo i pogledaj suludo je i spomenuti to :S

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 13 mar 2013, 00:05

Harrison je napisao/la:

PS
za sanjina
ko je govorio o ovoj utakmici, ovu utakmicu smo odigrali katastrofalno, izgubli, utakmicu i zbog alegrijevih gresaka , barsa je zasluzeno prosla, ja penale, crvene, sudije nisam spominjao, samo sam rekao da je murinjo u 2 zadnja el-klasika upotrijebio istu taktiku kao alegri u prvoj utakmici, ništa više! malo me samo iznerviralo ono pisanje da im je real bio u ovoj utakmici sta bi im radio, neke kontre i tako to, gdje vam je to bilo proteklih godina, ljudi vas derali isto kao i nas veceras! Ne kažem ja da je Alegri neki veliki strucnjak niti da je bolji od murinja, ali da je uspio uzeti barsu u jednoj utakmici kao niko do tada to mu se mora priznati!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 13 mar 2013, 00:07

FKKrajina je napisao/la:
Kazu veci poznavaoci nogometa od mene i od tebe :) Ja nisam cuo da je bilo ko na tv poredio taj Milan s ovom Barcom....Samo sam slusao o tome kako je ovo najbolja ekipa svih vremena,kako igraju najljepsi nogomet i slicno :D
šta ti ja mogu kad pratiš fudbal od 2008 godine i to na BHT uz komentar Zorana Šuke ili Kemala Ahmetovica!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 mar 2013, 00:16

Riccardo Montolivo: " Niang je ušao u svlačionicu spuštene glave na kraju prvog dela. Sa nikime nije pričao, pitao sam ga što je bilo, što se desilo, on je samo odgovorio: 'oprostite'. "

Forza Niang ! Glavu gore , idemo dalje po to 2 mjesto u ligi . Ovo je samo jedno od onih bolnih iskustava zbog kojih je fudbal i zanimljiv .
Toliko od mene za večeras . Laku noć .
Forza Milan !!
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 mar 2013, 00:22

Milan could close the deal for Genoa's Juraj Kucka in the next few days, according to Sky.

Milan are monitoring Julian Draxler, according to Sky. Braida has been to Germany a few times to watch him live.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 mar 2013, 00:23

Genoa je kucka Milana :D :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 mar 2013, 00:25

Sta reci nakon utakmice mislim da je Allegri pogrijesio sa taktikom,ali sta je tu je glavu gore ovo moze sam biti pouka i iskustvo ovim mladim igracima vi ste i dalje Milan i takvi ostanite dostojanstveni i u pobjedi i u porazu bolji veceras prosao i to je to GLAVU GORE :D

Edit:stvarno se morate rijesiti tipova pout Flaminija i slicnih :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 13 mar 2013, 00:28

Yucca je napisao/la:Sta reci nakon utakmice mislim da je Allegri pogrijesio sa taktikom,ali sta je tu je glavu gore ovo moze sam biti pouka i iskustvo ovim mladim igracima vi ste i dalje Milan i takvi ostanite dostojanstveni i u pobjedi i u porazu bolji veceras prosao i to je to GLAVU GORE :D

Edit:stvarno se morate rijesiti tipova pout Flaminija i slicnih :oops: :oops:
Ma brate dragi , nije sramota ispasti od jedne ovako jake ekipe . Žal ostaje za ono šansom Nianga ali nemoguće je da krivim momka od kojeg sam stariji 7 godina .

Kao što si rekao , glavu gore . Bit' će bolje , ova je ekipa tek na početku .
A Flamini i jos neki njemu slicni , će tokom ljeta aBd i otići .
-Rui Costa-

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 mar 2013, 00:52

nista alegri nije pogrijesio, postavio je ekipu dobro kao i u prvoj utakmici, samo sto je ovaj put barca odigrala puno bolje i pregazila milana, to sam vam i govorio ovih dana, bitno je kako se barca postavi i kako ce odigrati, protivnici svi, pa tako ni milan, ne mogu parirati jednostavno, taktika i formacija jesu bitne, ali ni blizu nisu toliko bitne koliko neko misli, nije fudbal partija saha gdje sve zavisi od mozda onoga ko to pomice, vidjeli smo veceras raspolozeniju barcu i to je to,vise je barca napadala i radila je strasan presing poslije kojeg su se igraci milana gubili u pojedinim trenucima, i u prvoj da je barca ovako zapela dobila bi milana, nista alegriju nemate zamjeriti, dobar je to trener

hegemonija je hegemonija, vidjeli smo da ni dva gola minusa nista ne znace, kljucna su bila prva dva gola messija, kod oba milan je dobro bio postavljen, al jednostavno to su bile majstorije koje se ne mogu zaustaviti, milan je imao sansu nianga ali i to je bilo poslije katastrofalne greske nekog od nasih igraca, bila je to prilika niizcega, al i da je niang pogodio, opet bi prosla barca vrlo vjerovatno jer vidjeli smo da je prejaka za milana

milanu cestitke na dobroj borbi i puno srece u nastavku sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 mar 2013, 01:28

Romariooo je napisao/la:nista alegri nije pogrijesio, postavio je ekipu dobro kao i u prvoj utakmici, samo sto je ovaj put barca odigrala puno bolje i pregazila milana, to sam vam i govorio ovih dana, bitno je kako se barca postavi i kako ce odigrati, protivnici svi, pa tako ni milan, ne mogu parirati jednostavno, taktika i formacija jesu bitne, ali ni blizu nisu toliko bitne koliko neko misli, nije fudbal partija saha gdje sve zavisi od mozda onoga ko to pomice, vidjeli smo veceras raspolozeniju barcu i to je to,vise je barca napadala i radila je strasan presing poslije kojeg su se igraci milana gubili u pojedinim trenucima, i u prvoj da je barca ovako zapela dobila bi milana, nista alegriju nemate zamjeriti, dobar je to trener

hegemonija je hegemonija, vidjeli smo da ni dva gola minusa nista ne znace, kljucna su bila prva dva gola messija, kod oba milan je dobro bio postavljen, al jednostavno to su bile majstorije koje se ne mogu zaustaviti, milan je imao sansu nianga ali i to je bilo poslije katastrofalne greske nekog od nasih igraca, bila je to prilika niizcega, al i da je niang pogodio, opet bi prosla barca vrlo vjerovatno jer vidjeli smo da je prejaka za milana

milanu cestitke na dobroj borbi i puno srece u nastavku sezone

Prokrvari na oči na prvu ... nije mi se ni čitalo dalje.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 13 mar 2013, 03:43

Eh,ovako dok sam se malo "ohladio" da napisem koju..

Barceloni treba da pruzimo ruku i cestitamo.Nadigrani smo,kapa dole.

Samo se nadam da ovo nece previse da utice na nase mlade igrace,pred njima je jos dosta utakmica do kraja sezone i treba to da se iznese.

Mislio sam da je trece mjesto realno,ali kako igra Napoli nije ni 2. daleko.
Uz par ciljanih pojacanja ovaj Milan moze da bude samo jaci.I nemojte da kritikujete Nianga,ovo mu je prva utakmica u LP,realno gledajuci.
Vjerujem da je on uz sarafa i Balotelli-a buducnost ove ekipe i da ce da tresu mreze sirom europe.

Forza Niang i Forza Milan!!!
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 mar 2013, 07:04

A je*i ga, moglo je bolje, ali cestitke na zasluzenoj pobjedi i dobrom sudjenju, nije mi krivo kad izgubimo od boljeg.
A Messi je brate igracina, pa nek pricaju sta hoce ...kakav Ronaldo, kakvi crni bakraci...

Ali ne zalim previse, ja sam ponosan na ove momke koji su se doslovno digli iz mrtvih i pokazali svijetu ko smo kada su to svi najmanje ocekivali. Iduce godine sa par pojacanja, sa De Jongom, Mariom, Saponarom, iskusnijim Saravijem cemo pokazati svoje pravo lice, samo treba vremena da se uigra ovaj novi Milan.

Zao mi malog Nianga i ne krivim ga ni za sta, ja se ustvari divim njemu i Saraviju sto su sa svojim godinama izasli na onaj stadion i igrali.

I jedan kratak osvrt, recimo da su Abate i Saravi zasluzili prolaznu ocjenu, moze i Zapata ako izuzmemo onaj kiks na kraju. Djaba, bili su prejaki, nista pojedinci nisu mogli uciniti jer smo bili stjerani u kut...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 mar 2013, 08:01

Goal.com: Juraj Kucka od ljeta u Milanu

Slovački defenzivni vezni nogometaš Juraj Kucka (26) od sljedeće će sezone igrati za Milan, objavio je Goal.com…

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani i predsjednik Genoe Enrico Preziosi sastali su se nakon međusobnog dvoboja svojih momčadi u petak navečer, a glavna je tema razgovora bio Kucka. Pregovori su, tvrdi Goal.com, uspješno okončani, a slovački će reprezentativac zaključiti transfer na San Siro kad se otvori ljetni prijelazni rok. U Milanu bi trebao zarađivati 1.2 milijuna eura godišnje.

Kucka je u Genou došao 2011. iz praške Sparte i prometnuo se u jednog od glavnih igrača ''rossoblua''. Ove je sezone ubilježio po tri pogotka i asistencije u Seriji A. Za slovačku je reprezentaciju odigrao 27 utakmica i postigao jedan pogodak.
-RIVALDO-

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 13 mar 2013, 09:27

eee jbg žao mi je Milana al baš sinoć su svi pravi ljubitelji italijanskog fudbala trebali žaliti a ne kao ovi shinteristi dođu ovdje i veličaju Barcu,sramite se,isto tako sam i ja navijao za vas i svi oni koji su željeli dobro italijasnkom fudbalu i svi znamo realnost da ste na guzove tad prošli i opet neko reče KAD SMO MI UBILI BARCU.Al nedajte se braćo biće bolje izborite LP aBd sljedeće godine pa da se opet smijemo ovim levatima crno-plave boje ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.