Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Kaka-Real - Mnogo hvala tebi! 

imal iko ideju kako da do pola deset prezivim???
unaprijed hvala

unaprijed hvala

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
pocinjes me ljutiti , mogo bi ti mater j...... rade
Rade, garant si neko popisano dijete koje se krije iza pc, i sad se pravis neki zaheban lik, a ustvari si obicna pizda koja nikad nije vidjela tribine i nije ti gorilo pod nogama.
Ps. Nas bilo saka na Marakani, i opet nam nista niste mogli. A onaj famozni tunel ce ostati u sjecanjima svih onih koji su bili u njemu
.Zivio
Ps. Nas bilo saka na Marakani, i opet nam nista niste mogli. A onaj famozni tunel ce ostati u sjecanjima svih onih koji su bili u njemu

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dišilejla je napisao/la:imal iko ideju kako da do pola deset prezivim???![]()
![]()
unaprijed hvala
- rob do bagro
- Kontakt:
Ekstazy cete smiritlejla je napisao/la:imal iko ideju kako da do pola deset prezivim???![]()
![]()
unaprijed hvala

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- edo_malesak
broji sekundelejla je napisao/la:imal iko ideju kako da do pola deset prezivim???![]()
![]()
unaprijed hvala
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
pa moderatoru koji ti je djavo ovaj provocira cijeo vrijeme, a ti nista daj ba banujte ga, nemoj te dozvoliti da nam kvari ovako dobru atmosferu! 

rob do bagro je napisao/la:Ekstazy cete smiritlejla je napisao/la:imal iko ideju kako da do pola deset prezivim???![]()
![]()
unaprijed hvala
Robe, slabo ima efekta i on. Daj sta jace..

Bilo je brže OTUD nego ODVUDAdinjo je napisao/la:A onaj famozni tunel ce ostati u sjecanjima svih onih koji su bili u njemu

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
e moja gluperdo,pa ja dese krijem...ne bi mi pisao svoje imeAdinjo je napisao/la:Rade, garant si neko popisano dijete koje se krije iza pc, i sad se pravis neki zaheban lik, a ustvari si obicna pizda koja nikad nije vidjela tribine i nije ti gorilo pod nogama.
Ps. Nas bilo saka na Marakani, i opet nam nista niste mogli. A onaj famozni tunel ce ostati u sjecanjima svih onih koji su bili u njemu.Zivio

ja ga ne zelim komentarisati...
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"
- edo_malesak
bez komentara....rade_bl je napisao/la:jessus123 evo kad si vec krenuo sa klipovima i prozivanjem,da ti ne ostanem duzan...da ustvvari vidis ko su pic*ice....evo iz prve ruke, ovo su djela...a ne pjesme i prazne price... http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... fullsize=1
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 14 nov 2009, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- rob do bagro
- Kontakt:
mene je smirio...ima opcija ApaurinAdinjo je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Ekstazy cete smiritlejla je napisao/la:imal iko ideju kako da do pola deset prezivim???![]()
![]()
unaprijed hvala
Robe, slabo ima efekta i on. Daj sta jace..

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nargila.lejla je napisao/la:imal iko ideju kako da do pola deset prezivim???![]()
![]()
unaprijed hvala

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stavite sve padobrance na block i mirni ste cijelu vece.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Imam ja ideju proletili bi ti sati ko sekunde.................D:D:D;)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
- Жика Павловић
- Kontakt:
Ne trebaš govoriti da si iz EU, to se vidi. Normalni ljudi, poslije svih sran*a, žele živjeti normalnim životom, a takvi kreteni kao ti žive u Njemačkoj ko bubrezi u loju, i ne žele da ovdje išta krene na bolje. Lako ti je iz EU punog stomaka glumiti patriotizam, i da se ovdje opet zarati, takve kao ti boli briga, samo pobjegnu nazad u svoju EU. Gade mi se takvi ljudi!steve-o je napisao/la:konju cetnicki, ja od 93' zivim u EU, u EU ljudi uopste neznaju za republiku smrdiju, vec samo za bosnu i hercegovinurade_bl je napisao/la:da,al zato ni ti ne mozes nigdje bez te RSaj u EU aj...sto e ides...ne mozes...

Zadnja izmjena: Жика Павловић, dana/u 14 nov 2009, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
slazem se samo ja ih ne nabijem na k i meni jesu braca zbog vjere kao i vecini bosnjaka,molim da se to postujerade , rade B. Luka je u BIH pa ako hoces i u RS ali nije u srbiji i nece nikad ni biti , razumijem da ti je prva opcija srbija ali ne mogu da shvatim da mozes biti protiv drzave u kojoj zivis , sto se tice turskih zastava tu se slazem sa tobom koji ce nam k..... te zastave ja nisam turcin i zaboli me za turke , isto tako oni koji ih nose bi trebali imati obzira prema misketu , milenkovicu ,supicu ,damjanovicu , pandzi , ciri itd da sad ne nabrajam sve koji su druge vjeroispovjesti ali ni ovi momci koji su bosnjaci nisu turci i ne znam sta te turske zastave treba da predstavljaju , ja je nabijem na k..... , imamo svoje zastave svoj identitet i mrzim kad mi guraju situaciju da su mi turci braca , meni nisu , isti su mi ko svi drugi stanci
ja sam bosanac , ne bosnjak i nikako turcin
Evo na RSG počela specijalna emisija 

Eh, super ski'no sam te s neke stvari, gmizavac jedan!!!!!!rade_bl je napisao/la:e moja gluperdo,pa ja dese krijem...ne bi mi pisao svoje imeAdinjo je napisao/la:Rade, garant si neko popisano dijete koje se krije iza pc, i sad se pravis neki zaheban lik, a ustvari si obicna pizda koja nikad nije vidjela tribine i nije ti gorilo pod nogama.
Ps. Nas bilo saka na Marakani, i opet nam nista niste mogli. A onaj famozni tunel ce ostati u sjecanjima svih onih koji su bili u njemu.Zivio
![]()
ne bi se krio kao ti iza nadimaka, nisam klinac...imam 24 godine...ako mi vjerujes,a opet i ne moras... a ocito da ovaj gore tvoj komentar tebe opisuje...
ja ga ne zelim komentarisati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.