Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GAL
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GAL » 13 mar 2013, 12:03

momci vi ako veceras pridjete golu bayerna bit ce dobro i uspjeh a ne da date gol 8-)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 mar 2013, 12:07

Volim kad nas potcjenjuju .. :D

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 mar 2013, 12:20

AA23 je napisao/la:Volim kad nas potcjenjuju .. :D

vidi care nije to nikakvo ponizavanje treba biti objektivan i posten pa reci da su sanse da ovaj bayern na svom terenu uziani sa tri ili vise bez datog gola ravne nuli ,ovaj bayern je rame uz rame sa barcom ,a vi niste barca ono sto je barca sinoc uradila |(vi jeste veliki klub i imam postovanje drag mi je klub )to samo mogu najaci realno ,vi ste bez wilshera za pa smijem se usuditi i reci za 30%slabiji dok mi izostanak frnka i svinjceka necemo ni osjetiti ,Sve u svemu ocekujem pobjedu bayerna ne bas laganu ali pobjedu ostalo je senzacija iznenadjenje. 8-)

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 13 mar 2013, 12:37

Griješite, ne postoji klub koji je rame uz rame sa Barcelonom.

Real Madrid, Bayern, Juventus, Manchester United i vjerovatno City su pet trenutno najjačih ekipa na svijetu, al' su trenutno iza Barcelone.

A ovo trenutno se odnosi na zadnjih pet do šest godina.

Svim ovim navedenim klubovima Barcelona 'ladno može zabiti tri komada na njihovom stadionu.

Inače, ajde ogledajmo utakmicu i vidjećemo šta će se desiti.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 mar 2013, 12:51

Sto ne zabise Realu hladno tri komada u zadnjih sedam osam medjusobnih meceva? Ili Chelseau?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 13 mar 2013, 12:54

Neko se ovdje nada u prolaz :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 mar 2013, 12:59

Rockefeller je napisao/la:Griješite, ne postoji klub koji je rame uz rame sa Barcelonom.

Real Madrid, Bayern, Juventus, Manchester United i vjerovatno City su pet trenutno najjačih ekipa na svijetu, al' su trenutno iza Barcelone.

Svim ovim navedenim klubovima Barcelona 'ladno može zabiti tri komada na njihovom stadionu.

itekako postoji trenutno samo bayern i real ostalo iznenadjenja posteno ja kaze uvijek postoji onaj dan kada ti sve ide od ruke taktika postavka znaci sve zivo milanu su e neke kockice poklopile i zasluzeno su uzeli barcu u prvom mecu ,a milan je duplo slabiji od katlonaca medutim nije svaki dan bajram barca se trznula i pokazala sta moze ubjeden sam da bi onom sinocnjem milanu bayern utrpao jednako kao i barca bez obzira na n.traciju u duelima sa milanom,ovaj real u kratkom vremenu uzeo barcu a ovaj isti real koji je po meni duplo jaci bio prosle sezone ,je bayern nadigrao u polufinalu i sama sreca ih je spasila sto nisu bili izbaceni u 90 minuta igre nego su ispali na penale po meni su samo dvije momcadi koje ce se boriti za tron evrope to su barca i bazern ostalo je senzacija .

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 13 mar 2013, 13:01

Jer protiv njih niko pa ni oni neće da igraju fudbal.

Evo zadnje tri godine u ligi:
slika

Možemo brojati i liga kupove, koji meni ne znače puno, al' eto...

Copa del Rey:
slika
Super kup:
slika
Liga prvaka:
slika

Sve iz zadnje tri sezone, da sam brojao pet ili šest, k'o što sam i napis'o, gore bi bilo.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 13 mar 2013, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 mar 2013, 13:02

Lave o tome kako nećemo prismrdit golu i kako nećemo vidjet golmana, bla bla bla, piši na svojoj temi, ovdje ne jedi go.vna. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 13 mar 2013, 13:06

GAL je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Griješite, ne postoji klub koji je rame uz rame sa Barcelonom.

itekako postoji trenutno samo bayern i real ostalo iznenadjenja posteno ja kaze uvijek postoji onaj dan kada ti sve ide od ruke taktika postavka znaci sve zivo milanu su e neke kockice poklopile i zasluzeno su uzeli barcu u prvom mecu ,a milan je duplo slabiji od katlonaca medutim nije svaki dan bajram barca se trznula i pokazala sta moze ubjeden sam da bi onom sinocnjem milanu bayern utrpao jednako kao i barca bez obzira na n.traciju u duelima sa milanom,ovaj real u kratkom vremenu uzeo barcu a ovaj isti real koji je po meni duplo jaci bio prosle sezone ,je bayern nadigrao u polufinalu i sama sreca ih je spasila sto nisu bili izbaceni u 90 minuta igre nego su ispali na penale po meni su samo dvije momcadi koje ce se boriti za tron evrope to su barca i bazern ostalo je senzacija .
Barcelona da je igrala kako zna, sinoć bi pao dvocifren broj golova. Naravno svi u mrežu Milana (meni dragog kluba). Njima u najboljem izdanju niko ne može opepeliti. I Bayern kad bi pristao da igra otvorenu i ravnopravnu igru, ne bi prošao bolje na Camp Nou. Na AA bih se u svaka doba kladio na X2.

Dugo su me nervirali, al' treba ljudima odati poštovanje. Oni su unikat, igraju poseban stil fudbala, vrlo učinkovit i vrlo dopadljiv.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 mar 2013, 14:09

Cuj nece da igraju fudbal, pa sta su onda igrali kriket?

A kad smo vec kod tog igranja fudbala, u zadnjim utakmicama nogama su ih ubili i igrom, pa onaj mec super kupa sa pocetka sezone, Barcelona je trebala primtii jedno 5 komada.

Otakko je Mourinho poslozio kockice poslije jedne sezone adaptacije i slaganja ekipe u kojoj je Barcelona ih pobjedjivala, Barcelona protiv Reala zna samo za neuspjehe.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 mar 2013, 14:14

Jesi ti to naveo City ??? :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 mar 2013, 14:30

Naravno da Mourinho ima veze sa odnosom snaga Barca - Real ali taj odnos snaga je vecim dijelom poremetilo to sto je Barcelona ostala prvo bez trenera a onda i njegovog zamjenika. Sada na klupi Barce sjedi covjek koji je Guardioli radio video snimke. Nesto sto bi mogao i malo bolji forumas koji zna upravljati programom potrebnim za to. :D

Taj sok se naravno osjetio i Barci je trebalo da se navikne na novonastalu situaciju i ipak pokaze snagu koju taj tim ima. Ocigledno da je nikad niko nije imao toliko pa da bas sa svakim trenerom melju protivnike. Cak i sa nekim ko je trener smao na papiru.

Sinoc se vidjelo da su stisnuli zube i bas krenuli, kao da su se inatli svim hejterima koji su ih ismijavali i sahranjivali proteklih par sedmica.
Naravno da Barca moze jos bolje.

Prema tome, u potpunosti se slazem da je Bayern jak ali da nije jak kao Barcelona. Niko nije kao Barca.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 mar 2013, 14:32

Smijesni izgovori, Guardiola je bio i prosle sezone pa ih je Real dobio u direktnom okrsaju za titulu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 mar 2013, 14:42

Pa sta ako ih je Real dobio par puta?
Pa, nisu ni Ligu Prvaka osvajali svake godine (nego svake druge :D), ali to nije dokaz da Barca ne dominira vec godinama.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 mar 2013, 14:42

Treba biti iskren i reći kako su Arsenalove šanse izražene u promilima. Da su igrom slučaja bolje odigrali na Emiratima, večeras bismo gledali pravi fudbalski spektakl (nadigravanje, rezultatsku neizvjesnost, lijep fudbal, mnoštvo golova). No, kako je Bayern iz Londona došao sa prednošću od 3:1, teško da ćemo imati te rezultatske neizvjesnosti. Arsenal da bi prošao mora zabiti barem 3 gola. Eh, pogledajmo koliko je Bayern primio golova i sve je jasno. Jednostavno, Bavarci (ma koliko ih ja ne volio) su mašinerija i po meni prvi favoriti za osvajanje Klempe. Ne bih volio da na kraju dignu trofej, ali velike su šanse da će se to desiti. Nešto k'o sa Chelseajem prošle sezone, dakle ovaj Bayern MORA osvojiti LP, prosto zbog toga što su izgubili 2 finala. Ono, da bi svemir bio sretan. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 mar 2013, 14:43

Glupa rasprava, koja se ne tice Arsenala.

Gibbs i Vasiriki spremni za vecerasnji okrsaj. Ponovo se prosirile glasine i Joveticu :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 mar 2013, 15:21

SamoZeljo je napisao/la:Pa sta ako ih je Real dobio par puta?
Pa, nisu ni Ligu Prvaka osvajali svake godine (nego svake druge :D), ali to nije dokaz da Barca ne dominira vec godinama.
Pa sta onda ako je Barcelona Real dobila par puta? Kad Barcelona pobjedjuje oni dominiraju a kad Real pobjedjuje to je pa sta?

dominacija je kad jedna ekipa nesto suvereno osvaja. Svi znamo da Barcelona nije suvereno osvojila te titule cak znamo i kako su dosli do njih, a nisu je nikad ni odbranili dobro sto im nije za zamjeriti jer se takva ekipa otkako se igra LP nije pojavila.

Jedan rani gol veceras i voda je u usima Bavaraca. Male su sanse za prolaz sa obzirom da vec vidim kako ce Ramsey i Giroud biti u sastavu ali ne treba gubiti nadu dok postoji i mala sansa.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 13 mar 2013, 15:24

Samo Arsenal dominira, cuj Barca nekakva :roll:

Paja najjači :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 mar 2013, 15:26

slika

and then I wake up :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.