Uz tvoju nadoplatu?Rosas7 je napisao/la:ulaznicu bih-grcka,mjenjam za hrvatska-srbija,ako neko ima nek se javi

Uz tvoju nadoplatu?Rosas7 je napisao/la:ulaznicu bih-grcka,mjenjam za hrvatska-srbija,ako neko ima nek se javi
napokon da je jos jedan napadac poceo zabijat uz manduTritolone je napisao/la:Olic se polako vraca u formu, 2 gola danas od toga jedan je cista majstorija
[youtube][/youtube]
Ola-Mandza kad budu letili
daleko najbolji komentar mu je bio kad je govorio o bocama i litramaJack777Pott je napisao/la:U zadnje dvije utakmice tri gola, nadajmo se da nije slucajno i da je to najava serije golova![]()
I Stimac se na fejsu oglasio, velikim slovima, drago mu je
Sporo prika, jako sporo. Bolje turit Srnu desno, a Raketu prebaciti lijevo.nate je napisao/la:Perisic vjerovatno nece moci igrati protiv Srbije a mozda i protiv Walesa.
E sada sta napraviti?Najlogicnije bi bilo gurnuti Kranjcara unutra, samo ne znam kako bi to izgledalo
Ima 15 godina kako prete vec Srbiji.SiamoNoi je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... nto_sp2014
UEFA zatrolala HNS.
Pa svabe su im godinama u vrhu, privlace velik broj sponzora, francuz sjedi na celu te smijesne organizacije, a rusi sad imaj Gazprom koji slijeva milijune i milijune u blagajnu UEFA-e, pa je logicno da njih nece dirati. Pitam se sta bi bilo s englezima da Millwall udje u PL, jedva cekam taj dan da se dogodi, jer u PL ima pun k* klubova iz Londona, a ovi jedva cekaju da se se susretnu s nekim od njih i naprave guzvu. Zanimljivo da i u Njemackoj svako malo budu neki neredi, veci nego u Hrvatskoj, jer u Hrvatskoj nema tko ni da pravi te nerede. Ako se ne varam nedavno je u sukobu navijaca Rome i Lazia ubijen navijac il je izboden nozom, a nikakvih sankcija. Kao sto u sn-u napisase, UEFA trenira strogocu na malima. Kad bi bilo pameti, pa da se na utkmici sa Srbijom ne cuje nista uvredljivo s tribina, bas me zanima sta bi tad rekli, tad bi im mozda tunel kojim igraci izlaze na travnjak bio nizak il bi im VIP loza imala previse mjesta, samo da mogu s*at.badblueboylivno je napisao/la:Dobro su im odgovorili iz Vlade... sad mislim da bi Glava mogao nayebat, kad je se drznuo napasti Milanovića... smeće jedno narkomansko.
A UEFA je takav smijeh da to ne treba ni komentirati... lako je male balkanske saveze napadati, ajde opleti po njemačkom, francuskom, ruskom. Hajde, majstore.
I da, pored svih, oni pošalju mafijaša i mutnog bogataša Surkisa...![]()
Pošto smo si mi supač sa Turcima, a poznata je i "ljubav" između Srba i Turaka, meni se sviđa.nate je napisao/la:Turcin znaci sudi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.