a'e lagano...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Cautinho je napisao/la:Barca mu nabila komplekse za cijeli život,nezna sam jel noc il dan,vedro il oblacno.A meni ima sta reci kad su nivoi u pitanju.
Dzaba i ja potrosih vrijeme,svadjam se sa trollovima.Isto k'o da zidu objasnjavam atomsku fiziku.
Sreca ima ovdje normalnih ljudi,kako mi je @MandraX,dobil' ti ista na kladi?

Mah, tu i tamo.Cautinho je napisao/la: Sreca ima ovdje normalnih ljudi,kako mi je @MandraX,dobil' ti ista na kladi?
.Gorki je napisao/la:Jutro momci ,ja malo sinoć prećero sa pivom šta ću ponijela me utakmica.
Da vas pitam jel igro Milan sinoć?
Gorki je napisao/la:Jutro momci ,ja malo sinoć prećero sa pivom šta ću ponijela me utakmica.
Da vas pitam jel igro Milan sinoć?

Alves na Twitteru: "Pričamo o 4 Zlatne lopte!!!"

Kratko prevedeno...Uvijek za vrijeme izbora novog Pape Barcelona je slavila rezultatom 4-0. Prije Milana, su pobjedjeni 2005 Malaga, 1958 Real Madrid i 1978 Las Palmas.Die derzeit stattfindende Papstwahl in Rom scheint für den spanischen Meister FC Barcelona ein gutes Omen zu sein. Jedes Spiel, das die Katalanen während eines Konklave spielten, gewannen sie mit 4:0. Zuletzt am Dienstagabend im Achtelfinal-Rückspiel der Champions League gegen den AC Mailand.
Zuvor hatte Barcelona mit dem gleichen Ergebnis am 14. Oktober 1978 gegen UD Las Palmas und am 26. Oktober 1958 gegen den Erzrivalen Real Madrid gewonnen. Ebenfalls kurios: Auch die Begegnung, die direkt nach dem letzten Konklave stattfand, gewann Barca am 24. April 2005 mit 4:0 gegen CF Malaga.
Je li toliko ocigledan offside?htcxone je napisao/la:al fakat do kada ?

hehehe ma ovaj fudbal je posto prava komedija tesko je bilo viditi offside jer je u pitanju barselona pogotovo mesiadriano_leite je napisao/la:Je li toliko ocigledan offside?htcxone je napisao/la:al fakat do kada ?
Ovo sigurno niko nije ni vidio u toku prenosa na TV, ali sada su svi velike sudije, koje bi ovo vidjele u djelicu sekunde. Allahu dragi...
Pa zar trebamo mi da gledamo da li je offside ili sudije?adriano_leite je napisao/la: Je li toliko ocigledan offside?
Ovo sigurno niko nije ni vidio u toku prenosa na TV, ali sada su svi velike sudije, koje bi ovo vidjele u djelicu sekunde. Allahu dragi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.