RK Konjuh
Re: RK Konjuh
Admir Aljic, kapiten RK Konjuh, oprasta se od profesionalnog bavljenja sportom. Sve najbolje 

steta mogao je jos koju godinu, valjda je nestalo motiva... dobar igrac i jos bolji covjek...
imperator, prodavac magle
- gradacac10
- Kontakt:
Nikola Markovic napustio Konjuh.
Sad već, na kraju sezone, Uprava Konjuha najavljuje pohod na vrh Premijer lige i ponovni povratak na euro scenu.
Veće se zna ko će doći (tri igrača) također ima se dovoljno vremena za pripreme.
Veće se zna ko će doći (tri igrača) također ima se dovoljno vremena za pripreme.
kako prodje turnir, kakvi su bili ovi nasi iz zenice, ako si gledao njihove tekme, mozes li mi reci pojedinacno od bekova do krila i golmana................... pozdrav konjuhu............imeime je napisao/la:dobar turnir, a bogami dobar i konjuh.
Ovi iz Čelika me nisu baš oduševili, koliko sam se nadao. Kadić dobar, Begagić dok je imao snage (prvo poluvrijeme) dobar, a ostali tanki. Evidentna je fizička ne spremnost igrača Čelika, a ni trener nije se baš pokazao kao dobar strateg dosta toga nije vidio što mu je moglo unaprijediti igru i naravno sudije su uvijek protiv njega.
Niđe veze.
Niđe veze.
Euforija u Živinicama ne jenjava i večeras se pšekuje puna dvorana.
Navijači obećavaju ludu atmosferu.
Konjuh - Čapljina 19 sati Gradska dvorana Živinice
-
- Kontakt:
Neće vam bit lako,dobra su i mlada ekipa,slično poput BOSNE igraju brzo,visoki su i u Gračanici su igrali dobar rukomet,.....biće dobra utakmica,,,konjuh je napisao/la:Euforija u Živinicama ne jenjava i večeras se pšekuje puna dvorana.
Odlična utakmica u Živinicama.
Konjuh dobio 7 razlike mada je imao 9 i puno prilika za preko 10.
Atmosfera odlična, puna dvorana.
Čapljina se držala do 40 minute, a onda potop.
Dobra su ekipa samo imaju tanku klupu.
Konjuh dobio 7 razlike mada je imao 9 i puno prilika za preko 10.
Atmosfera odlična, puna dvorana.
Čapljina se držala do 40 minute, a onda potop.
Dobra su ekipa samo imaju tanku klupu.
Koliko ima ovih tema RK Konjuh ???
- gradacac10
- Kontakt:
Pa posto su prvi, valjda kontaju da zasluzuju 

Konjuh ima velku sansu da prodze u ovom dvomecu sa Borcom.To je ekipa malo jaca od Bosne imaju par ovi iskusni igraca Obradovica,Trivundža i Burici.O d ostali neprijeti neka opasnos Malinovic,Jankovic, Bezbradica nisu od neke opasnosti,nadam se prolazu Konjuha.Sretno
zaboravio si Građana ... i on je reprezentativac !rkbosna je napisao/la:Konjuh ima velku sansu da prodze u ovom dvomecu sa Borcom.To je ekipa malo jaca od Bosne imaju par ovi iskusni igraca Obradovica,Trivundža i Burici.O d ostali neprijeti neka opasnos Malinovic,Jankovic, Bezbradica nisu od neke opasnosti,nadam se prolazu Konjuha.Sretno
- po meni Borac ove godine osvaja i Kup i Premijer Ligu ...
Nisam ja nikog zaboravio,Gradzan je bezopasan igrac uz to jos je pivot koji ceka da mu neko da loptu nevazan igrac u odbrani nepostoji,.no rules je napisao/la:zaboravio si Građana ... i on je reprezentativac !rkbosna je napisao/la:Konjuh ima velku sansu da prodze u ovom dvomecu sa Borcom.To je ekipa malo jaca od Bosne imaju par ovi iskusni igraca Obradovica,Trivundža i Burici.O d ostali neprijeti neka opasnos Malinovic,Jankovic, Bezbradica nisu od neke opasnosti,nadam se prolazu Konjuha.Sretno
Brzi se na drugoj temi nada pobjedi Konjuha, ti na ovoj.rkbosna je napisao/la:Nisam ja nikog zaboravio,Gradzan je bezopasan igrac uz to jos je pivot koji ceka da mu neko da loptu nevazan igrac u odbrani nepostoji,.no rules je napisao/la:zaboravio si Građana ... i on je reprezentativac !rkbosna je napisao/la:Konjuh ima velku sansu da prodze u ovom dvomecu sa Borcom.To je ekipa malo jaca od Bosne imaju par ovi iskusni igraca Obradovica,Trivundža i Burici.O d ostali neprijeti neka opasnos Malinovic,Jankovic, Bezbradica nisu od neke opasnosti,nadam se prolazu Konjuha.Sretno
Vidjećemo večeras šta će biti. Koliko je kvalitetena PL i koliko je kvalitetan Borac.
Trebao je biti direktan prenos na BEL televiziji i live stream, ali nije još ništa sigurno. Valjda će barem biti snimak.
http://www.belkanal.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svoj ti posao i gledaj kako da vam se oporavi Doborac, kukate od kad se povrijedio, ne znate kako cete bez njega...gradacac10 je napisao/la:Pa posto su prvi, valjda kontaju da zasluzuju
Ovu temu treba izbrisati, greskom smo otvorili dvije..Sve komentare objavljujte na Konjuh Zivinice .. lijep pozz 

Molio bih admina da zatvori ovu temu kako bi se forumasi iz Gradacca bolje osjecali 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.