HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Inace navijam za Zelju..ali sam siguran da ce Zrinjski danas dobit ovo 1:0.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ZRINJSKI: Melher, Sesar, Graovac, Brlenić, Šćepanović, Gligorov, Miličević, Žuržinov, Muminović, Poredski, M. Aničić.

Ajmoooo!!

Ajmoooo!!
Muminovicu

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Osuđeni ste na propast nakon onako dosuđenog ofsajda
ipak nek je sa srećom.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Bolje reci nakon one propustene prilike muminovica.samocelik je napisao/la:Osuđeni ste na propast nakon onako dosuđenog ofsajdaipak nek je sa srećom.
cist crveni.cisti lakat.
Jasno da je cist crveni bio, ne mogu vjerovati šta oni u temi Želje pišu. Nadam se da će Peric uvesti Arezinu treba nam jedan onakav igrac sad na terenu. Muminović 

NAJJACI IKAD.
zurzinov je po meni bio najbolji.trasUl je napisao/la:Jasno da je cist crveni bio, ne mogu vjerovati šta oni u temi Želje pišu. Nadam se da će Peric uvesti Arezinu treba nam jedan onakav igrac sad na terenu. Muminović
lijepo je par puta odigrao pas za sesara, ali ovaj mora popravit zavrsnicu

Je Zurzinov daleko najbolje odigro, Milicevic je isto dobar bio. Onaj mali Graovac mi se mnogo sviđa moglo bi biti nešto od njega. 

NAJJACI IKAD.
a sto ga pohvali

stojkicu majka ti jadnaaa 

Hahaha e presmijesno. Graovac je dobio prvi zuti za "faul" na Adilovicu... Drugi je zasluzen.
Bas se ovo cekalo.
Nije mi jasna ova igra Zrinjskog!? Sa malo vise zelje i ambicija prema naprijed, Zrinjski je mogao dobiti ovu utakmicu. 0:0 uopste nije tako dobar rezultat.
Iako nije da nije bilo sansi, ali prepasivno je ovo.
Bas se ovo cekalo.
Nije mi jasna ova igra Zrinjskog!? Sa malo vise zelje i ambicija prema naprijed, Zrinjski je mogao dobiti ovu utakmicu. 0:0 uopste nije tako dobar rezultat.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Boli te briga, imas 4,5 klubova za koje mozes da navijas da pobijede...Zon je napisao/la:Hahaha e presmijesno. Graovac je dobio prvi zuti za "faul" na Adilovicu... Drugi je zasluzen.
Bas se ovo cekalo.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
penal majku ti..
Sta promasi ovaj Poredski 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jeste, ali jesteli imali prednost poslije toga?!nate je napisao/la:penal majku ti..

btw... cestitam na remiju!!! zasluzeno... sudija nam neopravdano unistio igru poslije 31.minute, ali ste u tih 60.minuta zasluzili remi!!!

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.