Da opet padne barem trica
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sretno vam veceras!
- brzitesanj
- Kontakt:
sve osim ubjedljive pobjede Bayerna bilo bi veliko iznenađenje.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Iskreno i veceras se nadam samaranju engleza,treba pokazati moc,btw ima li neko podatak kada je bila zadnja tekma u kojoj Bayern nije postigao nijedan pogodak??
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Veceras malo kombinovan sastav pa tako ne bi trebalo ocekivati bas golijadu na AA
Bitno je samo pobjedit,gol razlika je meni nebitna,i bitno mi je da se niko ne povredi...rutinski odigrat s onoliko koliko treba i zivio
Bitno je samo pobjedit,gol razlika je meni nebitna,i bitno mi je da se niko ne povredi...rutinski odigrat s onoliko koliko treba i zivio
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ovako brate 12.2 .2012 godine smo izgubili od Basela sa 1-0 na njihovom terenu i znaci nismo dali gol, to je ja mislim zadnji put u Ligi prvaka da nismo dali gol, a sto se tice Bundeslige, zadnja utakmica kada nismo dali gol je bila utakmica na nasem stadionu sa Mainzom .. to je bilo 14.4. 2012 godine i bilo je 0-0bavaraccccc je napisao/la:Iskreno i veceras se nadam samaranju engleza,treba pokazati moc,btw ima li neko podatak kada je bila zadnja tekma u kojoj Bayern nije postigao nijedan pogodak??
FC Bayern !!!!!
kralju, mojne mislit da bi barca protiv bayer igrala kao protiv milana.bajern100 je napisao/la:nego ljudi moji kako ćemo mi protiv Barse ja sam se već zabrinuo i uopšte nisam očekivao sinoć onakav ishod,valjda ih izbjegnemo u 1/4 finala..
bayo ima prejaku navalu, tak da nema sanse da bi kompletna barcina veza + alves visili pred bayinim kaznenim.
sto se tice vilanovine masine, kad se zahukta i pocne da melje, nema te ekipe koja je moze zaustavit.
rjesenje je rani presing na buskeca i xavija tj. na njihovu sredinu kako bi se onemogucilo da se zahuktaju.
sto se tice nase navale, ne sumnjam da bi ista na celu sa roberijem isprobijala njihovu nesigurnu odbranu sumnjivog kvaliteta.
majku mu, kad protiv njih tehnicki limitirani rona izgleda ko riberi, sta bi tek bilo kada bi na njih pustio pravog kinga
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
"Kad vengerova nejač utihne, part II
PS: hegemonija vas ceka!!!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- supermario
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:"Kad vengerova nejač utihne, part II
ohladi decko pazi da u skorije vreme ne progutas tu rijec barca jeste jaka ali ne i nepobediva
- anelbavarac
- Kontakt:
Desetkovani Bayern je strah i trepet za sve klubove na svijetu,tako je bilo tako ce i biti zauvijek 
ce da joj razbijemo prknoRomariooo je napisao/la:PS: hegemonija vas ceka!!!
ps.
omladinci, a sta mislite desi se cudo i ispanemo od arsenala
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Ja sam na ovom forumu više puta vidio utučenog i oplakanog Romarioo-ja i ne znam kako bi podnio njegovu bol ako Bayern pobijedi Barcu....GAL je napisao/la:Romariooo je napisao/la:"Kad vengerova nejač utihne, part II
ohladi decko pazi da u skorije vreme ne progutas tu rijec barca jeste jaka ali ne i nepobediva![]()
A inače najdraži igrači Bayerna Romariju su Effenberg, Salihamidžić i Zickler. I to onako samo usput......
Od tih vremena datira njegova skrivena ljubav prema Bayernu....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
secer je napisao/la:ce da joj razbijemo prknoRomariooo je napisao/la:PS: hegemonija vas ceka!!!![]()
ps.
amidza jedino da venger ide po kakav zapis ili nesto slicno ,ima ovdje kod nas u bih takvih majstora za napravit
Ti zaboravio da mi utakmice prodajemo samo Sovjetima.....secer je napisao/la: omladinci, a sta mislite desi se cudo i ispanemo od arsenala
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- brzitesanj
- Kontakt:
Čuda su mogućasecer je napisao/la:ps.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
RodjEni BraTo
- Kontakt:
Momci sa radim je pocela nova stranica sa radom na kojoj cete moci gledati mnoge utakmice , a i pratiti desavanja u svijetu fudbala.
http://****.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Unaprijed hvala.

http://****.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Unaprijed hvala.
- supermario
- Kontakt:
Dante:" Da budem iskren, nasi treninzi su nam veci izazov od Arsenala. "

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Kapacitet nema sta.supermario je napisao/la:Dante:" Da budem iskren, nasi treninzi su nam veci izazov od Arsenala. "![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
hehe, da je vama biti uplakan ko romarioooo, hegemonija toliko trofeja uzima da se pehari već pocinju redati po stepenicama ko saksije cvijeca, sluzbene prostorije su premale, dok su minhenske suze vrlo ceste u zadnje vrijemeeffe_sa je napisao/la:Ja sam na ovom forumu više puta vidio utučenog i oplakanog Romarioo-ja i ne znam kako bi podnio njegovu bol ako Bayern pobijedi Barcu....GAL je napisao/la:Romariooo je napisao/la:"Kad vengerova nejač utihne, part II
ohladi decko pazi da u skorije vreme ne progutas tu rijec barca jeste jaka ali ne i nepobediva![]()
![]()
Ne znaš šta je gore gledat ili kada priča o hegemoniji ili kada kuka.
A inače najdraži igrači Bayerna Romariju su Effenberg, Salihamidžić i Zickler. I to onako samo usput......
Od tih vremena datira njegova skrivena ljubav prema Bayernu....
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
E moj druze, mi se do sad naosvajali trofeja metar. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.