JohnLennon je napisao/la:Ma i nije mi toliko krivo zbog samog prolaska Barce koliko zbog njenih navijaca koji su se digli kao da su boga za muda uhvatili. A ne znaju da ih ceka jos jedno ponizenje ukoliko se kojim slucajem sastanu sa kraljevskim klubom.
Naravno da jeste.
Cak mislim da nisi spavao bas najbolje koliko te je pogodila sinocnja predstava najboljeg tima svih vremena.
@Bonus odlicno primjeceno za odbranu i Mascherana.
Sve zivo su kupili, vrsili pressing odma na centru i tako olaksavali veznom redu da iznese loptu i uspostavi kontrolu.
Mascherano je osim one greske fantasticno odigrao.
Pique takodje veoma dobar, ali njemu problem predstavljaju manji, brzi i okretniji igraci jer je on previsok i nije bas toliko pokretljiv.
Alba je masina .. nevjerovatno kakav igrac.
Sinoc nije isao toliko u napad zbog Alvesa na drugoj strani koji je silov'o Constanta.
Iniesta opet izludjivo svoje protivnike dok je Xavi zajedno sa doktorom Busquetsom diktirao tempo.
Messi vanzemaljac, Villa odlican, Pedro solidan .. dosta je trc'o, vrsio strasan pressing i odvlacio dvojicu praveci tako prostor Messiju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.