HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Poredski ajd ti motat burek. Kločina žešća.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Koliko vam samo fali Igor Anicic...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
nema prednosti penalu
kako nam fali špic to je strašno.... ovaj Poredski je drvo kakvo nismo imali od Miljana Pecelja...
danas Muminović odličan, Žuržinov vrlo dobar i Pero kad je ušao dobar.... mali Sesa i drvo u napadu najgori na terenu.... btw. nadam se da nije teža ozljeda Gligorova...

kako nam fali špic to je strašno.... ovaj Poredski je drvo kakvo nismo imali od Miljana Pecelja...
danas Muminović odličan, Žuržinov vrlo dobar i Pero kad je ušao dobar.... mali Sesa i drvo u napadu najgori na terenu.... btw. nadam se da nije teža ozljeda Gligorova...
#SuningOUT
-
- Kontakt:
Kod penala nema prednosti. Antipropaganda fudbala na grbavičkoj oranici. zrinjski oštećen.jovanmaksimovic je napisao/la:jeste, ali jesteli imali prednost poslije toga?!nate je napisao/la:penal majku ti..![]()
btw... cestitam na remiju!!! zasluzeno... sudija nam neopravdano unistio igru poslije 31.minute, ali ste u tih 60.minuta zasluzili remi!!!
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Da ne zaboravim. Zrinjski oštećen za čisti penal.
Lištica
Lištica
Pa ova sansa sto je fulio vas igrac je bila bolja od penala, ko vam je kriv sto je fulioveteran II je napisao/la:Kod penala nema prednosti. Antipropaganda fudbala na grbavičkoj oranici. zrinjski oštećen.jovanmaksimovic je napisao/la:jeste, ali jesteli imali prednost poslije toga?!nate je napisao/la:penal majku ti..![]()
btw... cestitam na remiju!!! zasluzeno... sudija nam neopravdano unistio igru poslije 31.minute, ali ste u tih 60.minuta zasluzili remi!!!

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
to ti reko jelmaxmore je napisao/la:Da ne zaboravim. Zrinjski oštećen za čisti penal.

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
Meni niko nije kriv. meni ste isti i vi i zrinjski. Ali pravila su takva da kod penala nema prednosti.nummaLFCŽ je napisao/la:[quote="
Pa ova sansa sto je fulio vas igrac je bila bolja od penala, ko vam je kriv sto je fulio
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
ajd molim vas da prestanemo o tome koji ba penal frajer se baci u 16 i odma penal osteceni ajde nekad da budemo realni a ne supljirat
sanse za prolaz 50-50%
sanse za prolaz 50-50%
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Aj bogati ne seri, eto. Čist penal bio, ne možeš pustit prednost ako je penal. Ustvari možeš u BiH.
NAJJACI IKAD.
- samir_tm87
- Kontakt:
oj pa jeste bio penal, al vam sudija pusti igraca da osuta sa tri metra i kloc umjesto praznog gola, pogodi stativu... i osteceni .. ma daj.. zeljo skoro citavu tekmu sa igracem manje ( najboljim igracem ) i opet nam sudija steli.. pa koji **** vise
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav kloc Poredski jadna majko, gdje njega nadjoste?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Penal je bio.Poredski jbemu sta promasi.
Ali i bez toga morao je ono sudit.
Ali i bez toga morao je ono sudit.
Koga got ja pohvalim iz Zrinjskog sjebe nešto. Graovac, Poredski eno i Gligorov se ozlijedio. Sad će bit obje noge slomio. 

NAJJACI IKAD.
Ko me briše? Akd obriši !!! PENAL JE BIO:
Lištica
Lištica
Da da upravo to.samir_tm87 je napisao/la:ašdpawdiauhf89zvu98wdzua9c8zdwcaz8dzcaw

NAJJACI IKAD.
jes bio penal vi ste najveci klub u drzavi,osteceni ste u svakoj tekmi jel moze ovako
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
adilbeg je napisao/la:jes bio penal vi ste najveci klub u drzavi,osteceni ste u svakoj tekmi jel moze ovako

momak smiri se , samo priznaj da smo osteceni i tocka.zar je to tako tesko

-
- Kontakt:
Rekao sam već da Poredski nemože igrati.. Sudija nije smio pustiti prednost jedino ako je gol bio prazan (ruku na srce ono je teze bilo promasiti nego dati ) i igrac Zelje je treabo dobiti zuti karton.. Sudjenje drugo poluvrijeme naklonjeno zelji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.