Imali smo sreće, ali rezultat ostaje otvoren za revanša...sa jednim golom u gostima smo jako blizu finala.
Šta panicite koji q

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znaci sudija vam kriv sto ste ocajni bili?avlami97 je napisao/la:Utakmicu sam gledao na TVu. Prvih pola sata smo bili bolji i po meni igrali dosta lijepo. Zrinjski se branio. Onda sudija stupa na scenu i opravdano daje Bekriću crveni karton. Zašto kažem sudija stupa na scenu, pa jednostavno jer je par minuta nakon toga pred njegovim očima Šćepanović opalio Smajića laktom u bradu. To je za crveni, a on ne svira ni faul. Nakon toga jedan igrač u duelu nagazi Smajića, sudija opet gluh. Vasilića frajer opali laktom namjerno u pluća, a u drugom Adilović dobija lakat u oko i onda napokon žuti za Zrinjski. Da je Šćepanović dobio crveni ne bi morali igrati 40 minuta sa igračem manje.
Igrači su se borili koliko su mogli-istrošili se i čak drugi žuti za igrača zrinjskog je za crveni, jer je glupo udariti nogom čovjeka u stomak-pluća. Do tog trenutka su naši igrači već poprilično bili istrošeni.
Zatim pred sami kraj utakmice sudija ne svira penal za Zrinjski, valjda misleći da je igraču Zrinjskog lakše pogoditi sa sedam, nego sa jedanaest metara skoro prazan gol. U šesnaestercu nema prednosti.
Zbog još niza grešaka sudija je zaslužio duže hlađenje.
Bez obzira što nismo pobjedili, vjerujem u prolaz. Zrinjski nas nije mogao dobiti sa igračem više i to dosta govori.
Da se razumijemo nisam ni ja zadovoljan tokom utakmice, nakon 30. minute, al' šta ćemo sad.
Izvini necu da ispadnem da serem stalno, ali nije to bio crveni. Zašto kazem da nije ? Scepanovic se postavio, a ovaj natrcao na lakat, velika je to razlika od ranijeg crvenog za Bekrica. Bekric je drzao loptu ovaj je pokušavao oduzeti, i dobio lakat u usta. Bez obzira da li je bilo namjere ili ne to je crveni karton, takva su pravila. Neću da iniciram svađu ili nešto tako, ali to su pravila ...avlami97 je napisao/la: Zašto kažem sudija stupa na scenu, pa jednostavno jer je par minuta nakon toga pred njegovim očima Šćepanović opalio Smajića laktom u bradu. To je za crveni