s.eres da je to izjaviosupermario je napisao/la:Dante:" Da budem iskren, nasi treninzi su nam veci izazov od Arsenala. "![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Uffff Boze me sacuvaj i sakloni sta covjek sve nece procitati ovdje.Romariooo je napisao/la: hehe, da je vama biti uplakan ko romarioooo, hegemonija toliko trofeja uzima da se pehari već pocinju redati po stepenicama ko saksije cvijeca, sluzbene prostorije su premale, dok su minhenske suze vrlo ceste u zadnje vrijeme
Ma eto navijao sam za Spance sinoc a tek mi sad kada citam ovaj komentar zao sto prodjose...
Jedva cekam da vidim tu tvoju hegemoniju protiv Bayerna... Otresao ih je Bayern tri puta u Evropskim takmicenjima, i to od toga 2 puta na camp nou, a otrest ce ih opet
I ja ne znam dal primjecujes da si dosadan postao sa tom hegemonijom ?
Stvarno ne volim biti bahat ali sa ovakvim likovima bas moras.
ma nema sanse.. Neces to cuti od nekog igraca Bayerna.Profesor je napisao/la: s.eres da je to izjavio
- supermario
- Kontakt:
Ma ja procitah na fb.... a znas kako to ide preko fb-a(bacaju bombe valjda)Profesor je napisao/la:s.eres da je to izjavio
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
ovakva se nije bacila ni na Hirosimu
Nemoguce da je izjavio ovakvu glupost.
Nemoguce da je izjavio ovakvu glupost.
Dante je samo izjavio da mu je teža jedna utakmica Bundeslige npr protiv Hoffenheima nego utakmica LP protiv Arsenala, jer u ovoj prvoj se teže skoncentrisati, pa vlada strah pred utakmicu, a u jednoj utakmici LP i nije potrebno se skoncentrisat, jer to dođe samo od sebe pred takve utakmice...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pa zato i jesu cuda, jelte.GAL je napisao/la:cuda su moguca ali iznimno rijetka al haj ga znaj
nadam se da ce nas mimoic.
mayku mu, stvarno vjerujem da smo prodali onu tekmu, uzeli lovinu pomocu koje smo pokrenuli kotacice koji izbacise azdahu koju sad gledamo.effe_sa je napisao/la:Ti zaboravio da mi utakmice prodajemo samo Sovjetima
njima je dovoljno da dobiju 3:0 il 3:1 pa da pucamo produzetke. ak dodje do penaltika, oni su svakako lutrija.brzitesanj je napisao/la:Čuda su moguća 0-4
sad, iako bismo mogli svjedociti cudu koje bi dernulo poput atomske bombe, vjerujem da ce nas mimoic te da ce bayo skoknuti u cetvrtku.
prognoziro sam da cemo im uvaljat peticu. sad, nakon sto saznadoh da ne igra ribi, smanjujem i kaem da cemo ih izbacit sa 3 razlike.
ps.
aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooo
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooo...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Martínez, Gustavo - Müller, Kroos, Robben - Mandžukić
- ZukaSuarez
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Zeznuto je pocelo, ali et malo smo se skontali sta i kako, kroos puno drzi loptu, kad treba dati pas nekom naprijed on ceka vrti se u krug.
nadam se da ce to promjeniti , uglavnom bio bi zadovoljan i X ovdje, samo da ne zabiju jos jedan onakav gol cc.. kad se mi klizemo
nadam se da ce to promjeniti , uglavnom bio bi zadovoljan i X ovdje, samo da ne zabiju jos jedan onakav gol cc.. kad se mi klizemo
FC Bayern !!!!!
svinjooooooo falis ,lose prvo poluvrijeme mora ovo bolje
Muller napolje!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Lose ovo skroz,najvise brine bezidejnost u napadu,za 45min.nismo nista napravili.
Nadamo se puno boljem Bayernu u nastavku,i preokretu rezultata.
Nadamo se puno boljem Bayernu u nastavku,i preokretu rezultata.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zadovoljan ne mogu biti, no ako shvatimo da nam je cilj prolaz onda je malo razumljivo ovako lose izdanje.
Samo steta je ako zijanimo, jer smo svi polagali nade u jos jedan dobar rezultat, ali ima jos jedno poluvrijeme pa cemo vidjeti sta i kako.
Samo steta je ako zijanimo, jer smo svi polagali nade u jos jedan dobar rezultat, ali ima jos jedno poluvrijeme pa cemo vidjeti sta i kako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Ma dobro je i ovako...cuvamo rezultat
..sad jos saznat protivnika za cetvrtfinale... Priželjkujem Barcelonu i Galatasaray 
Mustafa
Evo, za ovaj start Martineza onaj kreten iz Turske (zaboravio mu ime) bi pokazao crveni karton. Naravno, za ovo se pokazuje maksimalno zuti, sto je ovaj sudac ispravno pokazao Martinezu.
Nanijev start je imao vise olaksavajucih okolnosti od ovog. Eto, tek da udarim pecat onoj nasoj prepisci
.
Cestitam na prolasku
!
Evo, za ovaj start Martineza onaj kreten iz Turske (zaboravio mu ime) bi pokazao crveni karton. Naravno, za ovo se pokazuje maksimalno zuti, sto je ovaj sudac ispravno pokazao Martinezu.
Nanijev start je imao vise olaksavajucih okolnosti od ovog. Eto, tek da udarim pecat onoj nasoj prepisci
Cestitam na prolasku
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Hajmoo Arsenal
nek ispadne ovaj Bayern jer je zasluzio
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Upravo to!Valencia je napisao/la:Mustafa
Nanijev start je imao vise olaksavajucih okolnosti od ovog. Eto, tek da udarim pecat onoj nasoj prepisci.
Cestitam na prolasku!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
jako lose,losa utakmica ali vazan je prolazak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.