ce da joj razbijemo prknoRomariooo je napisao/la:PS: hegemonija vas ceka!!!

ps.
omladinci, a sta mislite desi se cudo i ispanemo od arsenala

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
ce da joj razbijemo prknoRomariooo je napisao/la:PS: hegemonija vas ceka!!!
Ja sam na ovom forumu više puta vidio utučenog i oplakanog Romarioo-ja i ne znam kako bi podnio njegovu bol ako Bayern pobijedi Barcu....GAL je napisao/la:Romariooo je napisao/la:"Kad vengerova nejač utihne, part II
PS: hegemonija vas ceka!!!
ohladi decko pazi da u skorije vreme ne progutas tu rijec barca jeste jaka ali ne i nepobediva![]()
secer je napisao/la:ce da joj razbijemo prknoRomariooo je napisao/la:PS: hegemonija vas ceka!!!![]()
ps.
Ti zaboravio da mi utakmice prodajemo samo Sovjetima.....secer je napisao/la: omladinci, a sta mislite desi se cudo i ispanemo od arsenala
Čuda su mogućasecer je napisao/la:ps.
Kapacitet nema sta.supermario je napisao/la:Dante:" Da budem iskren, nasi treninzi su nam veci izazov od Arsenala. "![]()
![]()
hehe, da je vama biti uplakan ko romarioooo, hegemonija toliko trofeja uzima da se pehari već pocinju redati po stepenicama ko saksije cvijeca, sluzbene prostorije su premale, dok su minhenske suze vrlo ceste u zadnje vrijemeeffe_sa je napisao/la:Ja sam na ovom forumu više puta vidio utučenog i oplakanog Romarioo-ja i ne znam kako bi podnio njegovu bol ako Bayern pobijedi Barcu....GAL je napisao/la:Romariooo je napisao/la:"Kad vengerova nejač utihne, part II
PS: hegemonija vas ceka!!!
ohladi decko pazi da u skorije vreme ne progutas tu rijec barca jeste jaka ali ne i nepobediva![]()
![]()
Ne znaš šta je gore gledat ili kada priča o hegemoniji ili kada kuka.
A inače najdraži igrači Bayerna Romariju su Effenberg, Salihamidžić i Zickler. I to onako samo usput......
Od tih vremena datira njegova skrivena ljubav prema Bayernu....
s.eres da je to izjaviosupermario je napisao/la:Dante:" Da budem iskren, nasi treninzi su nam veci izazov od Arsenala. "![]()
![]()
Uffff Boze me sacuvaj i sakloni sta covjek sve nece procitati ovdje.Romariooo je napisao/la: hehe, da je vama biti uplakan ko romarioooo, hegemonija toliko trofeja uzima da se pehari već pocinju redati po stepenicama ko saksije cvijeca, sluzbene prostorije su premale, dok su minhenske suze vrlo ceste u zadnje vrijeme
ma nema sanse.. Neces to cuti od nekog igraca Bayerna.Profesor je napisao/la: s.eres da je to izjavio
Ma ja procitah na fb.... a znas kako to ide preko fb-a(bacaju bombe valjda)Profesor je napisao/la:s.eres da je to izjavio
pa zato i jesu cuda, jelte.GAL je napisao/la:cuda su moguca ali iznimno rijetka al haj ga znaj
mayku mu, stvarno vjerujem da smo prodali onu tekmu, uzeli lovinu pomocu koje smo pokrenuli kotacice koji izbacise azdahu koju sad gledamo.effe_sa je napisao/la:Ti zaboravio da mi utakmice prodajemo samo Sovjetima
njima je dovoljno da dobiju 3:0 il 3:1 pa da pucamo produzetke. ak dodje do penaltika, oni su svakako lutrija.brzitesanj je napisao/la:Čuda su moguća 0-4